Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bézé

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, nem elég, hogy rózsaszínben pompázik egyre több műszaki eszköz, van már rózsaszín mobcsitelcsi és notebookcsi, valamint a pink kabriókat is lassan meg kell szoknunk, most itt van valami, ami minden sörivóban jeges borzongást és Armageddon-előérzetet vált ki,…..
Lipcsében jártam a minap, és természetes volt, hogy kitör belőlem a tudósítói véne, épp ezért ellátogattam egy olyan helyre, ami a helyiek szerint gasztronómiai élmény szempontjából is ajánlott, és ráadásul helyi sörrel is kényeztet.A Maredo nevű műintézmény egy Nikolai…..
Dél-Németország, mint tudjuk, gyakorlatilag nem is Németország. München és környéke a drága, szeretnivaló és kedélyes bajorok lelőhelye, akik minden ottjártamkor képesek arról beszélni, mennyire hülyék a németek. Ultraszimpatikus... :-) Münchentől nem messze található egy…..
Kedves egészsé... izé, baráti üdvizelet minden Sörgerillának. Nyú ríder / drinker indahauz. Köszönöm kedvenc Sörgerillánknak a meghívást, gyorsan meg is hálálnám egy szösszenettel.Lelegőször (nem legelő-szőr, mert az a fű) egy hamburgi élményről szeretnék beszámolni,…..