Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilguru

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár egyelőre nem számít túlságosan elterjedtnek a Mozilla mobil platformja, az elsősorban a 3. világ országaiba szánt Firefox OS-el érkező készülékek sorát hamarosan a táblagépek is gyarapítják. A felület természetesen HTML5 alapú, állítólag kevesebb erőforrással is jól…..
Ezúttal nem mobilokról lesz szó: Építőanyagok, kivitelezők, szerelők, bútorok, életmód, egészség és szépség, üzlet, vásárlás... Csemegézz kedvedre ebből a roppant vegyes válogatásból! iroda takarításKell valaki, aki elvállalja az iroda takarítás nemes feladatát? lézeres…..
A Nokia újabb érintőképernyős készüléket ad ki az Express Music szérián belül, név szerint az 5530 az 5800 némileg butított, gps és hsdpa-mentes, olcsóbb kiadása. A másik két új készülék pedig az E72 és a Nokia 3710 fold lesz...
A mobiltelefonok univerzális használhatósága nem kétséges. Bárhol vagyunk, mindenütt jól használható, persze a térerő függvényében.A bejegyzés aktualitását az adja, hogy a Nokia az "aktív életstílushoz" fejlesztett telefonjait tovább bővíti, egészen konkrétan a…..
Kollégám küldte körbe az imént Longhand cikkét. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy bloglog. A történet arról szól, hogy egy robottal leszedi a népszerű blogok tartalmát, majd saját domain, blog alatt publikálja. A Longhand cikkében lévő copyspace nem hozott eredményt, így…..
mobilguru 2009.04.09 15:38:30
Köszi. Én is egy robot vagyok, és ezt a blogot robotolom: fotomania.bloglog.hu/
Meg ezt: atmosphere.bloglog.hu/, sőt még ezt is: mobil.bloglog.hu/
De valójában ez a komment is egy robot munkája.

Úgy látom a gúgülnek meg a turulmemenek mindenki szívesebben ad "kölcsön" posztokat, pedig hát gúgül bácsi még egy jót profilozik is közben...

Amúgy megnéztem, és a bloglog nem ad nofollow-t az eredeti bejegyzésre mutató linkeknek, meg hát ha egyszer az ember (vagy a blogmotor) használ RSS-t, szerintem számoljon ezzel a tényezővel...
Nos, eme kényes ügy bizony igen megfontolandó kérdéseket vet fel, hiszen a mobil használat a wc-n elsőre elég egyszerű dolognak tűnhet. Azonban azt ne felejtsük el, hogy a wc egy feneketlen csésze, aminek többnyire víz, vagy valami más lakozik az alján. Pontosan ez az, amitől óvni…..
Nos, döntöttem, 5800-am lett. És teljesen jó, a zene alapból zseniálisan szól rajt, és még a kezelése is tök barátságos, eszembe se jutna annyi marhaság, amit egy-egy lehúzós kritikában olvastam (ahol az iphone-t ajnározták persze...)Az enyém ugyan új, azonban itt találhatók…..
A Nokia mobiltelefonjai már önmagában nívót jelentenek. Nemrégiben pedig frissültek a Classic széria termékei - méghozzá három újabb mobiltelefon áll rendelkezésre a közkedvelt közép, valamint belépőkategóriás gépek közül.Nokia 6700 Classic: ez a sikeres 6300 utódjának…..
Következzen egy rövid áttekintés a mostanában megjelent, illetve megjelenőfélben lévő mobilokról.Új színekben is kiadják a Nokia klasszikus üzleti modelljét, az E71-est, ami ezidáig ezüst és grafitszürke variációkban volt kapható, most azonban elérhető lesz a csupa fekete,…..
Bizony, ma már ez sem lehetetlen - bár lassan már semmi sem az - így a mobilról nyomtatás sem. Először a ThinPrint biztonságos nyomtatási rendszeréről olvastam, ami több hardveres és szoftveres komponensből épül fel (mindez a felhasználói hitelesítés végett szükséges).Ebben…..
Azt hiszem, maradok ennél a márkánál - szép külső, megszokott menürendszer (bár egy ideig Sony E. volt a kezeim között, ami szintén elég jól a kezemre állt) - az újabb mobilmasinák pedig egyre jobban tetszenek.Tetszik például a Nokia E 90 nevű kommunkátor is, ami a Safari…..
Annak idején talán a Motorola neve volt az első a mobilok között, amivel találkoztam. Azok még jókora, darabos telefonok voltak, leginkább a hagyományos rendőr walkie-talkie-hoz volt hasonlatos egy-egy ilyen ősmobil. Természetesen ők is fejlődnek, és folyamatosan megjelentetik…..
Nos, LG-ék sem akarnak lemaradni a nagy okostelefon versenyben, ezért rendszerességgel kidobnak 1-1 új terméket, most a Renoir fantázianevű mobil kerül terítékre. Ami azt illeti, itt is a szokásos forma jelenik meg, hasonló funkciókkal, mint testvéreinél (i, omnia,...), csak ez az lg…..
Természetesen a Samsung sem marad el a többi gyártótól, és olyan hasznos tulajdonságokkal felvértezett gépeket is a piacra dobtak, mint a két SIM kártya kezelése. Ebből a kategóriából már két Samsung modell is a rendelkezésünkre áll, a D880 és a D980.Aztán itt van a 2008…..
Nos, a kérdés nem véletlen, hiszen ha egy jó, multimédiás okostelefont szeretnénk, már nem csak az iPhone-ra eshet a választásunk, mivel a többi konkurens mobilgyártó cég is előrukkolt, vagy a jövőben előrukkol valami hasonló termékkel, ami simán lehet akár jobb is az Apple…..
Talán nem vagyok egyedül, ha azt mondom, jelenleg az egyik legzsírosabb ajándék egy mobil lehet karácsonyra. Berobbant az iPhone, és itt az Omnia, ami sztem van olyan jó. Az iPhone néha már-már túl is van ajnározva, persze azért nagyon zsír az, mert Apple. De én most inkább a HTC…..
Nagyon zsíros a telefon, például van rajta 3g meg 2 megapixeles kamera, szal télleg very fasza. Az ár se annyira húzós mer már 50 ezeré a tiéd lehet akártmelyik sarkon. És a garancia? NA azt is adják hozzá.Szal ez egy igazán jó üzlet lehet akárkinek ilyen N73 telefont venni. Az a…..