Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoA

343 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte mindenkit kirúgtak a Life TV-t is üzemeltető Media Vivantis Zrt.-től, írja ma reggel a Blikk. A lap úgy tudja, a csoportos létszámleépítés fő oka a költségcsökkentés, amely a kormányközeli médiában mostanában úgy száguld végig, mintha valamiféle szélvihar keletkezne, ami csak rövid ideig…..
Idén nagy ünneplésre készül mindkét kereskedelmi tévé, októberben ugyanis a "két nagy", vagyis az RTL klub és a TV2 is betölti a 25-öt. Az még azonban kérdés, hogy ezt milyen formában (gondolok itt külső (arculati) megújulásra, vagy épp régi műsorok visszahozására, esetleg új formátumok…..
Nemrég a Barátok közt Extrák rovat keretein belül egy kvízzel jelentkeztünk, melyből kiderülhetett, ki mennyire van képben a sorozat első részeinek történéseivel. Mivel az ismétlés tovább dübörög, most ismét egy újabb kvízzel jelentkezünk, amely a TOVÁBB gomb után kitölthető...
Ahogy arról már többször is beszámoltunk, júniustól újraindult a Barátok közt az RTL Goldon. Jelenleg még az 1998-as részek ismétlése zajlik, az első részek bemutatásán azonban már túl vagyunk. A "Barátok közt Extrák" rovat keretében pedig újfent egy kvízzel jelentkezünk...
Ha a kedves drága néző nemcsak az RTL-re meg a TV2-re szokott odakapcsolni azon a jól beállított, szépen díszelgő tévékészüléken, hanem mondjuk keres a temérdek magyar csatorna közül magának mást, akkor mondjuk akár megtalálhatja magának az RTL Gold nevű tévécsatornát, ahol fel is ülhet egy gyorsan…..
Tavaly mi is beszámolunk róla, hogy 10 év után, 2021-ben már nem a Balatoni Nyár lesz a Duna (és korábban az M1) nyári magazinműsora. Akkor a műsor neve Nyár 21 volt, most pedig kiderült néhány részlet az idei szezonnal kapcsolatban. Nyár 22 címmel június 13-tól ugyanis ismét jelentkezik majd a…..
Januárban, amikor kiderült, hogy megújul a Nemzeti főadó, a Duna, még erősen kételkedtem abban, hogy ez tényleg majd igazi megújulás lesz. Aztán februárban jött a hír: márciustól visszatér a köztévé elmúlt 25 évének legnagyobb sikersztorija, a Csináljuk a fesztivált. ..
Úgy látszik, kemény fél év után összekapta magát az RTL, ami az idén októberben esetleg 25. jubileumi születésnapot illeti. Jó, oké, persze, az igazi ünneplés gondolom majd akkor lesz de ha megnézzük, hogy a TV2 milyen műsorokat hozott vissza születésnapja alkalmából, és ezt összevetjük azokkal a…..
Főzünk most már reggel, délben, este, mindenkor, feltéve, ha bekapcsoljuk a tévét. Eddig csak leginkább gasztrorealitykkel, és ilyen-olyan Marcsikkal, Zsuzsikkal meg Lázárokkal sütögettük ki a vasárnapi kirántotthusokat, de 2022 ebben is változást hozott, miután megjelent az RTL-en a gasztro…..
Idén 25 éve, hogy elindultak a kereskedelmi tévék itthon, ezt pedig kisebb-nagyobb ünnepléssel veszi tudomásul az RTL klub és a TV2, utóbbi úgy, hogy pár közönségkedvencet visszahoz, és korábban befejezi az Exatlont, hogy legyen lehetősége másnak is bizonyítania tavasszal. Hogy melyek ezek a…..
Bár a Barátok közt több mint fél éve véget ért, a sorozat körüli kultusz továbbra is pont annyira él, mint akkor, amikor még látható volt a széria. Korábba ígéretünket betartva pedig folytatódik a Barátok köztös rovatunk is – igaz, kicsit már másképp, mint eddig. Ezúttal már nem az itt elérhető…..
Ismerjük a magyar bulvársajtót, akik mindig meg tudják mutatni, hogy néha teljesen érdektelen dolgokat is képesek a címlapon kezelni, múlt héten is történt egy ilyen, hála a Borsnak, akik nagyszerű hírt kreáltak abból, hogy vajon szerződést fog-e szegni Puskás-Dallos Peti azért, hogy láthassa a…..
Öt rész egy napi sorozatból még nem túl sok, feltéve akkor, ha a nézőt oda szegezi a sztori a képernyőhöz minden hétköznap a főműsoridő második részében, amikor az emberek alszanak. A Hotel Margaret - krimisorozat révén - műfaj és hely miatt is a legjobb helyen van az RTL klubon este negyed tíz és…..
Február 6-tól vasárnap esténként Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila is becsekkol az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve, vagy akár fel is pattanva székeikből egy-egy dal hallatán. A mindenre elszánt versenyzők pedig már…..
Új arculattal, új műsorvezetőkkel és megújult műsorokkal jön hamarosan a köztévé főadója, a Duna. Az utóbbi időben több műsor is eltűnt a csatornáról, melyekről most kiderült, ezek is a megújulás részeit képezik. Tavaly nyár óta nem lehetett hallani a Magyarország szeretlek! c. showműsorról, és a…..
Hétfőn megjelentek a friss nézettségi adatok, melyek nem kis meglepetést okoztak. 2016 után (mióta az RTL szilveszter este a Bud Spencer - Terence Hill filmeket adja) ugyanis most először sikerült a TV2-nek egyértelmű győzelmet aratnia a két, szilveszteri uralkodóval szemben. Ezen kívül még sok…..
Nálunk már hagyomány, hogy több csatorna szilveszteri műsorát is értékeljük egy-egy cikk keretében az újév első napjaiban. Nincs ez másképp idén sem, azonban most nem a csatornák kínálatát, hanem az egyes szilveszteri műsorokat külön-külön értékeljük majd a Média Klubbal közösen a TOVÁBB után...
Ez az év utolsó cikke. 2021 sok váratlan fordulatot tartogatott tévés szempontból, műsorok jöttek-mentek, és bizony nem nagyon sikerült egy s más műsoroknak botrányok nélkül elmennie, pont ezért ezeket fogjuk átvenni, mert hát, szilveszter van, és ilyenkor állítólag összegezni, meg számba venni…..
A Heti Hetes 1999-es indulását követően a hatalmas siker miatt egyáltalán nem volt meglepő, hogy azon év szilveszterére is készült adás a "politikai kabaréból", amelyet a korábbiakkal ellentétben, az egész este alatt adtak le, részekre vagdalva. Szilveszteri csemegénkben most ezt idézzük fel. Az…..
Lassan már 10 éve, hogy az RTL hagyományteremtő módon a szilveszteri RTL Híradó utolsó 10-15 percében nem az éppen aktuális hírolvasó(k) láthatók, hanem sztárvendégek. 2014-ben Kordáék ültek be műsort vezetni, de mondott szilveszteri híreket Kovács Patrícia és Scherer Péter, Gálvölgyi János és a…..
2006 szilvesztere a TV2 egyik legjobbja lett. Sas, Mi kérünk elnézést 2006-ban, IHM, Activity, valamint Áll az Alku. Utóbbi műsor esett most szilveszteri csemegék nevű válogatásunkba. Az év (és egyben egy jó ideig) utolsó adásába 21 nevettetőt hívtak meg, például Balázs Pétert, a Bagi-Nacsa párost,…..
Szilveszter előtt felidézzük most induló sorozatunkban, hogy egy-egy éven melyek voltak azok a momentumok, amelyek emlékezetessé, vagy épp viccessé tették/tehették a nézők szilveszteri hangulatát. Elsőként a TV2 közel 20 évvel ezelőtti szilveszteréről választottam egy műsorelemet, a Tények…..
A járvány miatt tavaly lényegesen kevesebb nagyszabású showműsor került képernyőre, mint ahogy azt eredetileg tervezték a kereskedelmi tévék. Idén azonban a vártnál is többet kaptunk, ugyanis az RTL és a TV2 is két-két nagyszabású showműsorral örvendeztetett meg minket ősszel. A következőkben…..
Talán úgy tűnik, hogy 2021 szilveszterén nem leszünk majd bezárva, így most talán kevesebben ülnek majd a tévék előtt, de előreláthatólag ez nem azt fogja eredményezni, hogy kevesebb szilveszteri tartalmat láthatunk majd a csatornákon. Ezen cikkünkben azok a műsorok kapnak majd helyet, melyek idén…..
FoA 2021.12.21 19:56:01
@Brother88: Nagyon köszönjük, hogy olvasod a blogot. A felhozatal mostanában tényleg nem túl erős, de szerencsére az utóbbi időben van egy (legalábbis szerintem) felfelé ívelő tendencia ezzel kapcsolatban, persze ez sajnos nem jelenti azt, hogy ahol saját gyártás van, ott jó műsor is. Erre példa tavaly a Life TV. A lényeg, hogy aki akar, az legalább idén is talál magának műsort.
Neked is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek!
Folytatódik a ReklámInvázió, a Szilveszteri műsorok blog, illetve a Média Klub közös, szilveszteri cikksorozata, melyből eljött az idei negyedik rész is. Ebben csakúgy, mint egy héttel korábban, most is korábbi szilveszteri műsorokat fogunk értékelni, ezúttal azonban nem a tíz, hanem a húsz évvel…..