Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonbonbandita

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. szülinapját ünnepelte az Anna and the Barbies. Ezt megspékelték a legújabb lemezük, a Szabadesés bemutatójával, így volt ok az ünneplésre ezen a meglepetésekkel teli estén. A kezdés előtt fél órával még csak lézengtek a csarnokban, ahol egy impozáns színpadkép fogadta…..
Bonbonbandita 2014.11.19 12:48:00
Lassan azért kitalálhatna valamit a Vodafone a volt ügyfelei vélt vagy valós tartozásainak kezelésére. Elég béna, hogy nekik is meg kell adniuk nemlétező biztonsági kódjukat, hogy szóba álljanak velük. Ez külföldön is így megy? Szeretném ha az esetünk nyilvánosságra…..
A viszonteladói T-pontokkal egyáltalán nem törődik az extelefonmonopólium, ezért lehetséges, hogy rengeteg helyen retardáltakat alkalmaznak. Akik új telefon vásárlásakor nem próbálják ki, hogy tényleg működik, bekerülnek a végtelenségig szervizelős történetbe. Hihetetlen,…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
Bonbonbandita 2011.08.23 09:30:06
@ColT: ez sajnos a szerviz hozzaallasa es nem a vodafone-e. Amig a szerviz nem kuld egy olyan velemenyt hogy a telefon rossz es nem javithato, addig a szerviz velemenye a mervado.
Subba Fotosop artista: Blikk 2011.05.20 12:35:58
A Blikk photoshopolt Földesi-Szabóra szemüveget és sapkát, zseniális!..
Bonbonbandita 2011.05.24 19:01:19
@jenci1982: Biztos ezt könnyebb volt körbevágni :) Vicc az egész és a Blikk oldalán meg tényleg megeszik a sztorit.
Krisztinek nem teljesen világos, bankkártyás fizetéskor miért kell felfele kerekíteni 1-2 forintot. Nyilván semmi értelme, de ha szólnak előre, igazából kerekíthetnek. Sok kicsi, sokra megy:Örömködve, hogy a benzin lényegesen olcsóbb Bp határain kívül, megtankoltam a kocsim…..
Bonbonbandita 2011.04.08 10:41:10
www.jogiforum.hu/hirek/17424 és bizony jogszabály is született erről az "aprócska" dologról. Csak a benzinkutas kislány elfelejtett erről tájékoztatni.
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
Nem szeretem az esőt. Sáros, hideg és vizes. Sétálni sem akarok kimenni. A pisilést-kakilást is lezavarom pár perc alatt aztán rohannék hazafelé.Mikor lesz már megint jó idő?Azt mondják soká... meg hogy jön a tél és kabátot kell majd hordanom. Az mi a csoda lehet hogy nekem kell…..
Minél többen csináljuk, annál biztosabb, hogy elterjed a hír: nem éri meg szabálytalankodni a zebrán! Semmi mást nem csinálunk, csak megpróbáljuk elérni, hogy tudatosodjon az emberekben: a zebra a gyalogosoké. Egy pár alapvető dolog a tovább gomb után, amit MINDENKÉPPEN tartson be…..
"Ki a borát meg nem issza ...kutya fingját tolja vissza!"Mondták az öregek itt az Alföldön. Tudtak valamit. Talán ismerték a francia bulldogokat?..
kutyablog A Vizsgáról... 2009.06.26 11:59:00
Hamarosan eleget teszek PaulandShark kívánságának és összefoglalom majd tapasztalatainkat a Cerberosz Kutyaiskoláról.Addig is, míg összegyűjtöm az ehhez szükséges erőt, röviden elmesélem, mi történt a vizsgán.Elég nagy izgalommal keltünk aznap reggel, pontosabban hajnalban, 5…..
kutyablog Vizsgaláz 2009.06.18 21:48:28
Vasárnap már vége is a kutyasulinak! Jó keveset írtam róla ahhoz képest, de tervezem, hogy utólag bepótolom majd egy jó kis összefoglalóval. És már megvan az elem a gépbe, szóval a fotókra sem kell sokat várni.Szombaton lesz az utolsó foglalkozás, vasárnap pedig a VIZSGA! A…..
Bonbonbandita 2009.06.19 16:27:33
kutyablog Újra hírek Luluról 2009.06.01 18:07:00
Kedves Bulldobandita, Bulikutya és mindenki, aki aggódott értünk, köszönjük! Jól esik, hogy hiányoztunk! Nyugodjatok meg, jól vagyunk.Lulu tényleg  elég rosszul volt, átesett egy elég csúnya légcsőhuruton, de pár nap alatt kigyógyult belőle és most már újra a régi dilis…..
kutyablog Lufi-lány mai reggelije 2009.05.07 09:41:34
Lulu ma reggelire a következőket fogyasztotta: némi kutyakonzervet rízzsel és 2 darab lufit.Mostanában ugyanis új emberekkel/kutyákkal sétálgatunk reggelente, mert bár körülbelül ugyanakkor megyünk ki Luluval és majdnem ugyanoda, úgy tűnik átalakult a többiek napirendje. Lényeg…..
Tegnap felfedeztem, hogy több mostoha tesóm is van a neten. Köszönet érte Bonbon és Lulu kutyusok gazdáinak :). Mindenkit ölelek és köszönöm, hogy rám találtatok. Gazdámék elképedve olvasták Lulu sajátos csemegézési szokásait. (Lásd nem csak egyszer lehet megenni dolgokat.…..
Bonbonbandita 2009.05.16 19:35:49
@agra12: Sziasztok! Holnap délután 5-kor Happy Bulldog találkozó lesz a Népligetben. A Vajda Péter utcai parkoló mellett csoportosulunk. Akinek van kedve jöjjön :) Vizet, kullancsirtót, szúnyogriasztót hozzatok magatokkal :D
Üdv: Adrienn és Bojoe
Bonbonbandita 2009.05.22 23:08:14
@Bulikutya: Hogyne lenne alkalom :) Majd egyszer jól meglepjük az Ágiékat és lemegyünk egyszerre Kiskunhalasra :)
Jelentem kihullot két tejfogacskám.Pénteken még az egész család csodámra járt, hogy miként lehet nekem közvetlenül egymás mellet 2-2 szemfogam. Anyagazdi mondta, hogy gyerekgazdi is valahogy így váltotta a tejfogait.Tejfogak??? Tejből van és iható? Én azt hiszem megettem…..
Lulu kutya tegnap egy éves lett!P.s.: részletes beszámoló  a szülinapi buliról, a kozmetikáról és az elmúlt napok eseményeiről hamarosan! Amint lélegzethez jutok.....
Bastille Őre Bonbon (alias Bojoe) ma ünnepli első születésnapját!!! Neki és Gazdáinak is gratulálunk és nagyon szép napot kívánunk!..
kutyablog Zabagép diétázik 2009.03.15 20:30:53
Jó rég nem írtam, sőt, azt hiszem még soha nem tartottam ekkora szünetet. De elég elfoglaltan és Luluval kapcsolatban pedig - talán pont emiatt - elég eseménytelenül teltek a napok. Készülök már egy ideje a "nagy visszatérésre" és azt hittem, nem lesz semmi…..