Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapsoljatokatolvajoknak

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Az ötvenes házaspár egy darabig szépen éldegél, mígnem az asszonyka frissíteni próbál, és fórumos találkozókra járkál el. A férjecske azzal áltatja magát, hogy ennyi idősen már teljes mértékben megbízhat a nejében. Aztán jött a meglepetés.                                …..
tapsoljatokatolvajoknak 2021.12.14 13:31:36
                       „Az sem tetszik, hogy csak úgy bejön a barátom lakásába, van kulcsa mindenhez... A gondolat elviselhetetlen. Úgy érzem, itt én örök második vagyok” - Ütős dilemmával kezdjük az évet. Levélírónk úgy érzi, hogy akár barátnők is lehetnének az exfeleséggel, ha épp nem a volt…..
tapsoljatokatolvajoknak 2021.12.14 13:29:44
Az első nukleáris repülőgép-hordozó, a USS Enterprise (CVN 65), 1961. november 25-én állt az USA haditengerészetének szolgálatába, nyolcadikként ezen a néven. A virginiai Newport News gyárban készült USS Enterprise 8 atomreaktorral és 4 gőzturbinával rendelkezett, így több mint 30 csomó (56 km/h)…..
A páros mindent szépen megbeszélt a kapcsolat elején, kinél hol vannak a határok, ám a liberális elvek megdőlnek, amikor Posztolónkat mégsem nyugtatja meg a tény, hogy a csajának van egy pasihaverja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez…..
tapsoljatokatolvajoknak 2021.11.03 13:20:01
@Örömhernyó: itt a pont, nagyon jól foglalja össze a kommentelő a lényeget
A pasi elhanyagolva érzi magát egy bulin, majd köszönés nélkül távozik. A barátnő azonban csak három nap múlva csörög rá. Az érvei egyszerre megdöbbentőek és elfogadhatatlanok.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
No kérem, az órát letudtuk, a hal ezennel büdösnek nyilváníttatik. Következésképpen következzenek következtetéseink. 1. Az iPhone SE 256 gigás változata eltűnt, kérem szépen. Örökre oda, vége. Túl drága volt, teccik tudni. Addig még elment, amíg nem volt másik olcsó telefon, de most már ugye az…..
                       A csaj nehezen boldogul a konyhában, és a bevásárlás során is teljesen tapasztalatlan. Látszik, hogy mindent megcsináltak helyette. Levélírónk a hajlandóságnak a nyomát se látja, hogy ez esetleg később változhat, így most eltöpreng, hogy érdemes-e mindezt tovább folytatni.  …..
tapsoljatokatolvajoknak 2021.09.07 09:41:57
„A szüleit, akiknek sok mindent köszönhet, nem tartja sokra, proliknak nevezi őket nekem, ha mesél róluk” – Ennyire érzéketlen pasiba ritkaság belebotlani, ám Posztolónknak volt szerencséje hozzá. A haverjait többre tartja mint őt, és ha a csaj azt kéri tőle, bizonyítsa be, hogy komolyan gondolja a…..
Hazánk bővelkedik lenyűgöző rejtett kincsekben, így nem feltétlenül kell messzire utazni, ha igazi különlegességeket szeretnénk felfedezni. A belföldi barangolások egyik kivételes úti célja a Gánti Bauxitföldtani Park, ahol a vöröslő bányagödörben kialakított tanösvényen olyan érzés foghat el…..
A nyomasztó krimik/thrillerek/horrorok gyártásában tagadhatatlanul a skandinávok járnak az élen Európában. Mindig izgatottan várjuk, milyen új darabbal örvendeztetnek meg minket az északiak. Ezúttal Svédország jelentkezett be az ügyeletes rémisztgető szerepére, és cseppet sincs Lagom…..
tapsoljatokatolvajoknak 2021.02.15 14:51:08
Most hétvégén megnéztem a filmet. A fent leírtak mindegyike igaz, de ezen kívül tele van idegesítő hibákkal: A kedvencem, amely az összes ilyen filben előfordul, hogy a kőkemény sarkköri hidegben beszakad a tó jege a főhős alatt és kihúzzák. Normál esetben az ilyen embernek vége: ha nem veszi le az átázott ruhát, akkor abba fagy bele, ha leveszi, akkor pedig abba. Itt kicsivel később vidáman sétál tovább a száraz ruhában. Hogyan száradt meg??
A másik jelenetben ártalmatlanítják a támadót és ott hagyják a távcsöves puskáját és elszaladnak, nyilván nem gondolják, hogy a nyomokat követve követheti őket és befejezheti, amit elkezdett.
A férfi főhősre egyébként is rájár a rúd - csapda töri el a könyökét, átlövik a vállát, jeges tóból menekül meg és számtalanszor ezután összeesik, hogy nem bírja tovább. A következő jelenetben viszont megy tovább, mintha mi sem történt volna, illetve nagy távolságokat tesz meg mentendő a feleségét.
Egy jelenetben épp egy üregben bújnak meg az üldöző elől, majd amikor vált a kamerakép a lábuktól 30 cm-re egy bazi nagy barnamedve horkan rájuk (tehát nem alszik), ezután kiszaladnak az üregből. Hogy nem vették észre? Ha ébren volt a medve és rájukhorkant, akkor tuti nem jöttek ki volna egyban az üregből. Ekkor már kezdett komolytalanná válni az egész film.
Ez csak a jéghegy csúcsa, de ennyi amatőr blamát már régen láttam egy filmben összehalmozva. A pár női tagja pedig annyira egyszerű viselkedéső, illetve a film elején minden lehetséges módon megalázza a férfit - beszólásokkal, viselkedéssel. Felmerül a kérdés, hogy ha enniyre utálja, akkor miért van vele? Látszik, hogy ennek a a két embernek semi köze egymáshoz és ezt eljátszani sem tudják.
A pozitívum a gyönyörű tájfelvételek és az operatőri munka.
Az Elios-botrány az Orbán-rezsim tökéletes összefoglalása. Épp ezért folytatom minden részletének a feltárását. Az OLAF által is kiderített, és a jelentésükben bemutatott visszaéléseken és korrupción túl az Elios közvilágítási projetjeiben gyakorlatilag akárhová nyúlunk, csalást látunk. Ez történt…..
tapsoljatokatolvajoknak 2019.03.28 16:10:26
@Ballib vagyok mert rettegek: Olyan sötét vagy, mint Tiborcz haverod lámpafényei. Gondolom ahhoz a birkacsordához tartozol, akik örömmel kifizetik adójukból a 13 milliárdot, amibe a srác feltőkésítése került.
Ez a haveri kör kicsik komolyabban nyomja, mint a Strabagosok. 16 milliárdos magángéppel röpködnek és a Balaton körül lassan minden az övék. Akkor fogsz koppanni, ha a nyári szabid alatt fizetség ellenében fogod csak a lábadat beledugni a vízbe és ez a pénz is hozzájuk megy majd, mert az összes szabad strand is az övék lesz.
Ha O1G becsöngetne hozzád, gondolom még a házad és minden vagyonod ráíratnád, csak mert kéri.