Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vida Dorisz

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási. Amikor valaki eljön hozzád és a segítségedet kéri, feltételezi, hogy valamit te jobban tudsz nála. Átadja neked adott esetben a teste irányítását, miközben vannak elvárásai, célkitűzései. Szakemberként feladatunk összehangolni az ügyfél vágyának teljesítését a szakmai, kivitelezési résszel.…..
természetesen jól Fagyos hangulat 2019.11.24 17:03:23
Demotivált, szomorú, visszahúzódó, szűkszavú, ingerült, lusta, morcos, sírós. Ezek a tulajdonságok bárkire igazak lehetnek, a depressziósra azonban ezeknek az együttállása, és hosszantartósága jellemző. Feltehetőleg mindenki hallott róla, vagy volt már egy ismerőse, akinek az ismerőse leverten…..
  Az előző bejegyzés Az előző bejegyzésben ↑ röviden írtam arról, hogy a fennálló betegségeinket, rossz közérzetünket nem csak genetikai tényezők befolyásolják. Helyes életmódunkkal felvehetjük a kesztyűt a ráncok és a szellemi hanyatlás ellen.  Photo by Luke Michael on Unsplash Mitől…..
természetesen jól Hozott csomag? 2019.09.23 14:13:11
Mindannyian születünk valamilyen hozott, genetikai alappal. Ha valamilyen okból nem tudjuk megmagyarázni az aktuálisan fennálló problémáinkat, legyen az betegség vagy egy elmaradt csekk befizetés, gyakran az előttünk születőkre hivatkozunk.  „Az apámnak is mindig rossz volt az emésztése, a nagyanyám…..
Ha függőségről beszélünk általában üres üvegek, dohányfüst és a félkarú rabló jut eszünkbe. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni olyan mindennapi tényezőkről, amik szintén uralhatják a gondolatainkat, cselekedeteinket.    Függhetek-e az ebédemtől?   Egy különlegesen finom falat elfogyasztása ugyan…..
természetesen jól Őszintén? 2019.06.22 15:13:23
Az elmúlt két hétben sokat morfondíroztam a következő bejegyzés témájáról. Nem jött szembe olyan impulzus, ami megihletett volna, vagy inkább azt lehet mondani, hogy én nem voltam olyan hangulatban, hogy befogadjam. Amolyan befelé forduló állapot, amikor az ember úgy érzi nincs mit adnia a…..
Emlékeztető, hogy a hétköznapokban és magunkban is megtaláljuk a harmóniát.     Figyelj az alvásod minőségére:   A megfelelő regenerálódás elengedhetetlen összetevője az alvás milyensége. Biztosítsd a szervezetednek a megfelelő körülményeket.   Mik ezek?  Készülj a lefekvésre, testileg,…..
Lenyűgöző, milyen összetetten működik a szervezetünk, és hogy ezek a működések mennyire nem függetlenek egymástól. Nagyon ritkán vagyunk tudatában annak, mi folyik a testünkben, hogy folyamatos készültségben áll emésztőrendszerünk, immunrendszerünk. Védelmeznek minket és sokáig tűrik, ha valamit nem…..
természetesen jól Össze(t)evők 2019.05.01 19:50:16
Az vagy amit össze eszel...   Annak ellenére, hogy nem vagyok a kalóriaszámolás híve, azt gondolom, hogy mégis kifizetődő megismerni a napi saját  „fogyasztásunkat”, nem csak az  ételeket hanem a mozgással töltött időt is érdemes monitorozni. Ekkor kaphatunk egy reális képet arról, mennyi…..
  Ha a külsőnkről van szó, hegyeket bírunk megmozgatni, a legőrültebb dolgokba belevágunk, fogyi tabletta, káposztaleves kúra, masszírozó-zsírégető kütyük. Most, hogy közeledik a bikiniszezon ömlenek az őrült diétás tanácsok, minden ismerősünk tud legalább egy…..
A jó hír az…!   Ha van káros szokás, akkor van jótékony is.  Általában december utolsó napján egyfajta búcsúzásként belelépünk abba az álomba, amiben holnaptól minden más lesz. Rögtön lefogyunk, nem dohányzunk, nem iszunk, maratonokat futunk, mindezt a múlt hétre. Az újévi fogadalmak nem ott…..
    Kezdd azzal, hogy elengeded az elvárásaidat, amit magaddal szemben máris felállítottál. Ritkán fordul elő, hogy egyik napról a másikra az ember gyökeresen változtat az étkezési szokásain, az aktivitásán „visszaesés nélkül”. A napunk nagy részében automatizált folyamatokat hajtunk végre,…..
természetesen jól Kedves Olvasó! 2019.04.08 17:25:38
Örülök, hogy itt vagy!   Ezt a blogot azért hoztam létre, mert szeretnék segítséget, motivációt, ötleteket adni neked, nektek. Mielőtt még belevágnék a nagy írásba, röviden bemutatkoznék, mert illik.    Vida Dorisz vagyok, jelenleg személyi edzőként dolgozom Budapesten, mellette asszisztálok…..
Rengeteg helyről halljuk, hogy az egészséges életmód kihagyhatatlan lépése a mozgás beiktatása a mindennapjainkba. E mellett az evidencia mellett rögtön szárnyra kél a félelem, felrémlenek izmos felsőtestek, az ételek folytonos mérlegelése. Az ember rögtön a legrosszabbra gondol - az egész életemet…..