Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindeminde

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszlimként, zsidóként, keresztényként – sőt, tovább megyek –, hinduként, buddhistaként, taoistaként vajon ugyanőt imádjuk? Mi tagadás, nem is olyan egyértelmű, hogy a keresztények szentháromságos Istene azonos a könyörületes Allahhal, az ószövetségi örökkévaló Adonájjal – hisz annyi mindenben…..
Miközben repül felettünk az idő, és itt-ott megjelennek rajtunk az öregedés jelei, fel-felbukkanhat bennünk a kérdés: mi életem értelme? Egyáltalán miért létezem itt a Földön, abban az élethelyzetben, családban, kapcsolatokban, amelyekben vagyok? Az öregedés külső jegyeit egyelőre még csak…..
mindeminde 2019.03.26 16:01:44
@Déli pályaudvar: szerintem elég káros ez a hangnem amin írsz. Azt okozhatja, hogy elfojtja valaki gondolatait. Mert amit itt csinálsz az kb az, hogy megmondod, hogyan nem lehet gondolkozni valamiről.

Szerintem sokkal érdekesebb nem elutasítani a másik gondolati, érzületi útját, hanem megpróbálni elfogadni azt a keretet, amit kínál és megnézni, hogy milyen jelentéseket kaphatnak, így dolgok, amiket mi másképp fogalmaznánk, másképp értünk.

És szomorú, de én is azt érzem téged olvasva, hogy inkább nem mondom el nekem mi jut eszembe a szövegről, mert esetleg azzal csak a szerzővel tennék rosszat, mert még erősebb ilyen ítélkezésre adnék esetleg ötleteket, még ha nem is szeretnék.

Hogy az eredeti írás kifejezéseivel éljek, szerintem egy ilyen reakció nem ad életet.