Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fozó

12 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvass Nyúvév 2012.01.04 03:48:45
Újév 2017, déleőtt 10 óra. Hogyaza... nem megy nekem ez az öblítőstop. - Zorka, te nyomtad meg?- Nem.- Biztos?- Neem!- Egész biztos?- Mondtam, hogy nem, nem érted?!- Pingut kérsz?- Neeeeem! Vagyis...- ?- Decsakmer'! Amúgy meg haggyámá'! - Kapja ki a kézből és rohamozza meg a…..
A Föld édesvíz- és kőolajkészlete mellett a WiFi is kimerülőben. Brit tudósok egy tegnap publikált tanulmányban rámutattak, hogy a Föld WiFi-készletének 60%-át alig öt év alatt feléltük, a maradék pedig már két évig sem elégíti ki az egyre növekvő igényeket.…..
Az egyik tumbász talált rá egy érdekes tereptárgyra, a Lánchídtól északra, a Dunában: Amíg a fotosopperek megszakértik, hogy mi lehet ez (térképhiba? merülő óriáspenge? lebegő betonlap?), addig szeretném az egyik legnagyobb fájdalmamat megosztani veletek Google…..
Jó, tudom én, hogy a horoszkópok egy dedikált randomszöveg-generátorral készülnek, és a képeket sem feltétlenül hús-vér lények válogatják hozzá, de egy olvasószerkesztő vagy miafasz igazán átnézhette volna ezt a szöveget Anna Nicole Smith képe alatt, nem? A találatért…..
Az iWiW újabb Facebook-fícsörrel jelentkezik. Ezúttal a Like/Recommend buttont fejlesztették le, kicsit a Not-Like stílusában: vagyis egy sor nevet lehet adni a gombnak. A címben már említettem pár nagyszerű lehetőséget. De az iWiW Like hivatalos oldalán mindenki kedvére…..
Az iwiw folytatja a kötelező gyakorlatok elvégzését: immár itt is van Like gomb, amit cikkekhez, írásokhoz, bármihez kirakhatunk. Annyira így van, hogy ide, a blogra is felraktam, közvetlenül a Facebook Like fölé.Ez a Like ráadásul többet is tud: sokféle név közül…..
f1 Massa nem látja a rajtrácsot 2010.09.10 09:52:00
Belgiumban szabálytalanul rajtolt a brazil, de csak a nézőknek tűnt föl, a FIA-nak nem, így megúszta. Monzában elárulta, mi volt a gond. "Én ülök legmélyebben a kocsiban, ha picit magasabban lennék, könnyebb lenne, de így nem igazán látom a vonalakat. Kicsit túlmentem,…..
Bár a jegyirodának vissza kéne fizetnie a pénzt, Á.-nak és barátainak több mint 100 ezer forinttal tartozik a TicketPronégy Part fesztivál-bérletért. Az Agárdra meghirdetett fesztivál elmaradt, a Gyanútlan Ügyfelek mégsem kaptak semmit, a jegyárus a szervezőkre mutogat, pedig…..
A hétfői bréking news egyértelműen az iPhone 4G prototípusának megtalálása és felboncolása volt: a Gizmodo napokig nyomkodta a telefont, majd röviden ismertette a részleteket, amikből kiderül, hogy az új készülékben előlapi kamera, vaku, nagyobb üzemidejű akkumulátor lesz,…..
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
A mai két órán keresztül tartó sztrájkot nagyjából sikeresnek könyvelte el Gaskó István, a MÁV Sztrájkügyi Igazgatóságának vezetője. A követeléseikben szereplő 2,4 százalékos dolgozói béremelésből 2,375 százalék valósult meg, ezért a közeljövőben újra leáll az…..
Olvass Vasárnap meg bundáskenyér 2009.09.21 11:42:24
Úgy hírlik véget ér az, mi talán el sem kezdődött. Érzem ezt én is, érzi ezt ő is. Nem vagyok tőle - hogy is mondjam - nyugodt. Igen, ez a helyes kifejezés. Nyugodt. Na az nem vagyok.  Két dolog emészti fel minden energiám. Az egyik, hogy úgy vegyem be a csillapítót, hogy ne…..
Olvass Mindig csak képeket 2009.09.12 07:01:41
Mint egy rab, tömlöcbe zárva. Nem tudni miért ítélték el, nem tudni mikor szabadul. Sosem volt tárgyalás, nem volt apelláta, nem volt semmi. Csak a börtön, a falak - azok a hideg, nyirkos falak. Nem, nem Josef K. Nem ő. Ő csak egy cseh novellista agyszüleménye. Én érzem így magam,…..
A VeledUtaztam.hu - mint tudjátok - egy olyan szájt, mely az együtt békávézó ismeretleneknek kínál ismerkedési lehetőséget. Utóbb Emma nevű felhasználójuk találta ki, hogy akkor most ő így fog - tehát tömegközlekedés közben - pasit fogni magának.Ha jól értem, a lényeg,…..
Fozó 2009.09.09 09:48:33
@KZsuzsa: Az is érdekes, hogy egyetlen cetlit osztott ki a filmben ténylegesen BKV járaton vagy annak területén. A többit mind utcán szórta.
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
Giancarlo Fisichella szerződtetésével már hét igazolt pilótája van az olasz istállónak, közülük öt világklasszis.Kimi Raikkönen egy vb-t, 18 futamot, Michael Schumacher hét vb-t, 91 futamot, a jövőre biztosan érkező Fernando Alonso két vb-t, 21 futamot, a lábadozó Felipe Massa…..
A blogoláshoz hozzátartozik az is, hogy a bloggerek előszeretettel módosítgatják, csinosítgatják blogjukat. Ehhez pedig némi html/css ismeretre is szükség van. Összeállítottunk egy segédletet, melyben részletesen elmagyarázzuk, hogy hogyan működnek a blog.hu-s tagek. Tanulásra…..
Szűk fél évvel a katasztrófálisan sikerült 2.1.0-es, valamint két hónappal a már valamivel jobb, de még mindig visszalépés-szagú 2.2.0-es verzió után tegnap megjelent a legfrisebb 2.2.1-es stabil release. Sok újdonságot nem tartogat a csomag. A fejlesztők egyértelműen…..
Fozó 2009.09.02 07:14:07
Nem kell sokat magyaráznom azt, miért is a Spa-Francorchamps-i pálya a jelenlegi Cirkusz legkülönlegesebb helyszíne. Legendás helyszín, állandó eső-veszély, izgalmas futamok, trükkös, de nagyon gyors pálya, világklasszis győztesek - kell ennél több? Nekem speciel nem, így aztán…..
Fozó 2009.08.31 12:59:38
Egy kisebb nyári szünetet követően visszatér a blog, annál is inkább, mivel a legutóbbi hétvégén már a Forma-1-es menők is versenyjárgányaikba ültek - méghozzá versenyzés céljából. No, persze nem mindenki jelent, jelenhetett meg a valenciai kikötőben, Nelsinho Piquet sorsa…..
Fozó 2009.08.26 10:13:34
@_KingJack_: "A speed limit of 60km/h will be imposed in the pit lane during all free practice sessions, this will be raised to 100km/h for the remainder of the Event."

via FIA
http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/AAE9C10693C293F7C12575AF004512DC/$FILE/1-2009%20F1%20SPORTING%20REGULATIONS%20(Showing%20Alterations)%2024-03-2009.pdf


Így már nekem is kérdéses, hogy az időmérőn mi a helyzet. Az most Event vagy practice? Egy dolog biztos, hogy a versenyen 100 km/h a limit, így a kifogás mindenképp kétséges.
Fozó 2009.08.26 13:20:18
@_KingJack_: Igen, így már tiszta. Viszont a bejegyzésben fordítva szerepelnek az értékek.

Közben gondolkoztam ezen a túllépés dolgon. Ugye a kormányon van egy PIT gomb, aminek segítségével a sebességet az elektronika szabályozza. Tuti hogy nem két gomb van rajta (egy edzésre, egy versenyre), sokkal inkább ezt a limitet állítják. Valamint a limit egy session alatt nem változik. A gyakorláson végig 60, a versenyen pedig 100. Ezt a session elején beállítják és csókolom. Vagyis ha az elméletem helyes, akkor mind a mérnökök, mind a versenyző (tehát az egész csapat) hibázott, mikor ezt rosszul állították be.
Olvass 2009.08.19 12:32:48
Igen, szeretnék valamikor gyereket. Igen, szeretném a kezemben tartani. Najó ez hajnali háromnegyed háromkor lehet, hogy nem teljesen lesz őszinte. Igen, szeretnék vele foglalkozni, nem csak a Tanítás és az Etetés linkekre kattintani. Igen, szeretnék neki mesét olvasni, amiben nem…..
Elöljáróban annyit, hogy nincs bloggerigazolványom. Nem vagyok tagja a bloggerszövetségnek. Bár meglehet, hogy még az az őrült társaság is kitagadna a soraiból, igaz még abban sem vagyok biztos, hogy le tudnám tenni a bloggervizsgát. A vércsoportom sem tudom, a nickem is folyton…..
Ízes magyar Bugyelláris 2009.07.20 13:10:00
Üdvözöllek ismét! Íme, elhoztam Nektek e remek hangzású szót. Valójában persze nem hoztam el, csupán leírtam, elhelyeztem az éterben, lehetővé téve Nektek, hogy szintén a "semmiből" előhalásszátok és elrévedjetek a jelentésén. Mondjuk ki hát, ízlelgessük…..