Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leszálló ág

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
leszálló ág 2009.09.18 08:58:38
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: Nálamnál egyes adók be sincsenek programozva. Történetesen az ATV sem nem.
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
Úgy lászik, az olvasók ihletet kaptak az Index 10 éves születésnapi blogjától, pontosabban a legjobb olvasói leveleket bemutató sorozattól, mert szerdán délután a következő csodás üzenet érkezett a Homár postaládájába. A cc-zettek között volt a Bartók rádió is, olvasónk…..
leszálló ág 2009.05.21 07:00:53
@hirtelendi: Húúúú bakker!
Most qrvára rám ilyesztettél.
Akkor most én mennyit fogok ülni büntetőjogi vonatkozásban...bele sem merek gondolni.
Felezik a büntit, ha ketten vétettünk büntetőjogilag?
Persze, ha jól visszagondolok az eseményre, Ő volt a bűnösebb. ;)
Van úgy, hogy egy bonyolultabb ügyben az ügyfélszolgálatossal nehéz eljutni a megoldásig, mire minden részletet és adatot tisztázunk, de Maci most rendesen beletenyerelt. Egy egyszerűnek tűnő lakcímváltozás és csekküldés jutott el odáig, hogy begépelje nekünk a teljes…..
leszálló ág 2009.04.27 08:21:43
@Fairy Girl: Három "k"-val azé mégsemnem írhassa! ;)
Karesz valamelyik Spar boltban fedezte fel a 660 grammosnak mért 630 grammos banánt, majd gondolkodóba esett, vajon mi lehet a a furcsa jelenség megoldása. Olyan ember lévén, aki szerint a pohár félig tele van, örömmel fedeztem fel a Spar új válságenyhítő, hangulatjavító…..
leszálló ág 2009.04.24 07:47:31
@☺ágica: Nono!
De szerintem biztos lesznek még utolsóbbak.
Csakazértis! ;)
Érdekes kérdés, hogy szemétnek nevezhető-e közterület-felügyelet, ha olyanért büntet meg, ami elvileg szabálytalan, de arrafelé mindenki azt csinálja, mert másképp nem lehet. Érdekes, de könnyen megválaszolható: igen, szemét. Budapestnek jókora részei vannak, ahol az autók…..
A tavaszt azért szeretem annak ellenére, hogy szinte végig tilalom van süllőre és balinra, mert megjelennek a boltok kirakatában az érettségi tablók. Kopasz találatával ezennel hivatalosan is elindítottuk a vadászidényt, aki jó vagy rossz tablót lát, fotózza le és némi…..
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
leszálló ág 2009.04.20 07:28:30
Mornin'
@horex: "Ennyi posztot még poszt nem ért el :)"

Volt egy poszt, ami hsz-ben ezt jóval túlszárnyalta. ÉrtED-E, mert FONTOS!!!!? ;)
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
leszálló ág 2009.04.17 13:05:51
@Mylady: Ezt elszabtam! Kell nekem 15 fölösleges karaktert bepötyögni!
8o)))
leszálló ág 2009.04.17 13:13:17
@Mylady: Láccik a képed !!!!!!!!!!
Te ménem látod?
A Homár lerohadt  erzsébetvárosi házában sem zörög olyan ijesztően az ócska lift, mint Béláék lakótelepén a felújított. Már amelyik épp működik. Ugyanis a vészcsengő-rendszer meghibásodása miatt egyszerre zárták le három házttömben a lifteket, ezzel 180 lakás…..
leszálló ág 2009.04.17 10:03:34
Ezt a posztot csakis házas vagy elvált Naiv Ügyfelek olvassák el, a többiek ugorjanak. A probléma ugyanis szélsőségesen egyedi, de hátha van valaki, aki személyes tapasztalat alapján tudja, hogy eleve reménytelen-e a selyemfényezés, vagy Á-ék jártak ügyetlen ötvösnél. Régóta…..
Én a nindzsa szót különösen szeretem, mert a Práter utcai általánosban a cigány csajok így hívták a pinát. (Azóta megtudtam, hogy mindzsa az igazából, de az osztálytársnőim úgy gondolkodtak, hogy jobb, ha a szónak van értelme is, ezért konzekvensen nindzsáztak.) Talán…..
leszálló ág 2009.03.30 09:16:57
@horex: Hát igen...jól időzített, nagyon összehangolt és finom kézmozdulatok kellettek hozzá!
Persze ezek az adottságok manapság is hasznosíthatók, csak most a hangárba való bejutáshoz!
8o))))))
Alapjaiban átrendeződhet a jobboldali médiapiac, ugyanis egy brit befektető állítólag váratlanul megvette az egyetlen magyarországi kábeles hírcsatornát. Hiteles információt egyelőre nem tudtunk beszerezni, a bennfentesek a csatorna képújságján elhelyezett titkos utalásra…..
Kapitalista szívünknek némi elégtétel, ha egy cég, amelyiket pénzszivattyúzásra alapítottak, szolgáltatást nem nyújt, csak kvázi hatósági jogkörével visszaélve pénzt próbál rabolni, létének filozófiai-gazdasági abszurditása miatt néha nemcsak nekünk tesz rosszat, hanem…..
leszálló ág 2009.03.30 08:36:36
Az ember gyomra kifordul ezektől a köcsög, direkt a lehúzásra alakult gennyes sz@revőktől!
Nehezen tudom elhinni, hogy nincs olyan jogvédő gittegylet, aki ezeket a piócákat ne tudná bíróság elé citálni és ítéletként felszámolni.
Itt már minden lóf@szka szolgáltatónak /ELMŰ, ilyen-olyanGÁZ, Távfűtőmű, Lakásszövetkezetek, UPC, T-bármi, OSCAR bár....stb.) joga van hatóságosdit jáccani?

Tüskés ráját a seggükbe! Mindnek!
Előfizetést máshova költöztetni mindig izgalmas kihívás és sosem tudhatjuk mi lesz a vége. DaveID új albérletbe költözött, ezért indult el ezen az úton és futott bele többször is a  saját magával ellentmondásba keveredett UPC hibás tájékoztatásaiba. Végül nem tudni,…..
Ilyen se volt még: levelet kapott a Homár egy fiútól, Emiltől, aki azzal nyit, hogy a budaörsi Tescóban a tesójával lenyúltak egy-egy csirkecombot, üdítőt, chipset, aztán elkapták őket. Akit mindig is érdekelt, hogy néz ki egy ilyen biztonsági őrös affér a hátsó szobában,…..
leszálló ág 2009.03.27 13:25:12
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ezen már többször elgondolkodtam...lehet, hogy politikusságot kellett volna tanulnom? ;)
leszálló ág 2009.03.27 13:42:02
@mamapicilánya/mpl: Áhhh, de szemtelenül fiatal vagy! ;)

@horex: A villany nekem nem ellenfél. Azzal kelek, azzal fexem. Az jobban fél tőlem, mint fordítva.
leszálló ág 2009.03.27 13:46:31
@horex: Ritkán járok tecsóba, de szinte minden alkalommal látom, hogy a népes családdal érkező indiánok hogy pusztítják a túró rudit, az előre kimért sajt-féleségeket, az ivós joghurtokat.
Őket nem merik vegzálni a kápók.
Ugye pont kitolta 60 napra a bankok egyoldalú szerződésmódosításának határidejét a kormány, de ez nem akadályozza meg a Raiffeisent, hogy ügyfeleinek kérés nélkül bármikor hitelkeretet emeljen, minthogy ezt mindenki aláírta (Lakossági Ügyfélszabályzat PDF IV/4.1), amikor…..
leszálló ág 2009.03.25 11:37:47
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
Az Erste bank "egyszeri tanácsadói hibát" vétett, amiért Kemnek 30 ezret kellett kifizetnie egy rég nemlétező kártya lemondásáért. Ő panaszt tett, mi megírtuk, most pedig itt a válasz, Kem boldog. Sziasztok! Ígéretem szerint csatoltam az ügyem kimenetelét. A lényeg:…..
leszálló ág 2009.03.25 10:20:55
@Impega: Mé' ? Péntek este 10 után ki nem lesz otthon? Papa, mama, gyerek(ek), hitves, barát(nő)...stb.?
leszálló ág 2009.03.25 10:40:04
@Impega: Aham....megértettem, a választ elfogadom.
Illetve ez inkább olyan határeset.
8o))
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
leszálló ág 2009.03.24 15:10:12
@É2I: Egyik coccus faßább mint a másik!
No, de a kettő együtt...
8o)))
leszálló ág 2009.03.24 19:42:02
@hagyma: Hál'stennek nincs miről posztot írni, mostanában nem b@sztak be/ki/le/fel/meg/el/át/rá/ide/oda/szét/össze/vissza.
8o)))))
"Mókás rendszerek" versenyünk erős trónkövetelője a T-Mobile online ügyfélszolgálata, ahol létezik egy "Kiegyenlítetlen számlák befizetése az Interneten keresztül" nevű menüpont. Naiv Ügyfél erre kattintott, de jött a magentaleves: ez a funkció nem érhető…..
leszálló ág 2009.03.20 08:00:47
@hagyma:
"...ott van feheren feketen, hivdd fel az
1430-at
erre emilt irsz"

Te hagyma...itthon nem otthon vagy. ;)
Gondolod, h a 1430-at bárki felveszi???
Egyébként nem világos számomra, hogy ha már van 24 órás ü.sz., az mé' nem tudja az emileket is lerendezni?