Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilmama

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem most tulajdonképpen dolgoznom kéne, Marika. De én tegnap este óta gondolatban veled beszélgetek. Fura ez, hiszen nem is ismertük egymást. Illetve én téged egy picit igen, a Facebook innenső végéről.  Néhány hónapja tévedtem a kislányod, Geszti Sára alapítványának oldalára, már magam sem tudom…..
Vicces, el is felejtettem, hogy az utolsó bejegyzésem témája is a karantén volt. Nem, igazából nem vicces, hiszen eltelt egy év, és megint itthon vagyunk az összes gyerekkel, ahogy ti is. Mára azt hiszem okosabb, rutinosabb, lazább, és jóval fáradtabb is vagyok, mint amikor elkezdődött ez az egész.…..
A konyhában állva írom ezt a posztot, a fiúk kint vannak, fő az ebéd, Anna szaladgál, Peti pedig beszaladt a munkahelyére. Az utóbbit leszámítva egy átlagos vasárnap délelőtt is lehetne, de nem az. Nem az, mert ma reggel megtanultuk a "g" betűt, átbeszéltük elölről, hátulról, írtuk kicsiben,…..
Egy évvel ezelőttig el sem tudtam képzelni, miért választja valaki önként a programozott császármetszés intézményét, azonban addigra épp eleget éltem át a szülés izgalmaiból, így egyáltalán nem bántam a február 25-én meghozott ítéletet: mivel sem te, sem én nem mozdultunk a szülés irányába a 42.…..
A minap szerettem volna írni egy bejegyzést arról, hogy szerintem mi az amit a tévében, a telefonon, a moziban nézhetnek a gyerekek, és mi az ami nálam tiltólistás, de mivel a fiúk tegnap este úgy összeverekedtek, hogy még nekem is jutott belőle, két hétre letiltottuk őket minden…..
Egyszer volt (azt hiszem három éve), hol nem volt, volt egyszer egy karácsonyunk, ami akár szép is lehetett volna, ha nem akartuk volna a beiglitől, a salátákon és a halon át a töltött káposztáig és háromféle süteményig telerakni az asztalt, hogy a sültekről ne is beszéljünk. Mivel a férjem a…..
Elég nehéz hét van a hátam mögött. Hétfőn arra ébredtem, hogy berekedtem, köhögök, erőtlen vagyok, és semmihez nincs kedvem. De hát ugye anya betegsége pont olyan mint más betegség, csak épp senkit nem érdekel, pörögni kell mintha mi sem történt volna. A reggeli suliba-oviba szállítás gondját Peti…..
Tavaly a fiúk már mindketten elég nagyok voltak ahhoz, hogy érdemes legyen a Télapónak válaszlevelet írnia a kívánságaikra, megköszönve a hosszú listát, megdicsérni őket amiért alapvetően jó gyerekek, és rávilágítani, hogy mi az, amin változtatniuk kellene ahhoz, hogy a következő években is…..
Amikor kiderült hogy újabb taggal bővül a család, pánikba estem. Nem tudtam enni (még nem a hányingertől), alig aludtam, és csak az járt a fejemben: nem vagyunk normálisak. Hiszen egy hét és egy öt éves gyerekkel - fizikailag legalábbis - könnyebb az élet. Egyedül öltöznek (a zoknit kivéve, a zokni…..
Ez volt a háromgyerekesek kedvenc mondata amikor megtudták, hogy mi is nagycsaládos örömök elé nézünk. Nem mondom hogy nem hittem el, de kételkedtem abban, hogy akkora különbség lenne a teendőkben két és három gyerek között. Na, hát amikor múlt héten három gyerekkel elmentem a Tesco-ba, a…..