Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csütör-tök (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Hétvégére csak örök tanulságokat kínálunk kedves olvasóinknak, akik éppen nem a Balaton Soundon vagy Hegyalján kergetik a nőket/férfiakat, mert mindenképpen összejönni és szakítani akarnak. Írjatok már igazi fesztiválozós sztorit, miért kell könöyörögni?   A nagy…..
Csodás, éveken áthúzódó szakítás: én úgy értem, hogy sztár is van a dologban (ezért összejön az egyik „előadóval”, jól elvannak egész este), majd a szemét testvér lenyúlja, és a végére és a végére még bejön ez az iwiw, ezekért a posztokért érdemes…..
Mert ilyen is van: szakításokkal más szakításokat kerülhetünk el, ahogyan a kapcsolatokkal is más kapcsolatoknak tehetünk keresztbe. Nyelvtanár úr esik szerelembe a tanítványával, csak éppen elfelejt beszámolni a barátnőjével közös lakásról, és úgy látom, telefonról…..