Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bindercsipesz

80 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciusban debütált a Marvel második olyan sorozata, ami kapcsolódik az MCU-hoz, ez pedig a The Falcon and the Winter Soldier (magyarul a Sólyom és a Tél Katonája). Na de van-e olyan jó, mint a WandaVision? Kritikánk spoilermentes.  ..
A legújabb Marvel sorozat, A Sólyom és a Tél Katonája, egyik címszereplőjéről már olvashattátok cikkünket (ha még nem, akkor ide kattintva megtehetitek), így itt az ideje, hogy bemutassuk Nektek Samuel Thomas Wilsont, azaz a Sólymot. Viszont, mivel az MCU filmeknek hála gyakorlatilag a kezdetektől…..
Bizonyára sokan tudjátok, hogy már megtekinthető Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változat (cikkünket róla ide kattintva elolvashatjátok), viszont sokaknak a főgonosz karaktere kissé zavaros lehet. Ebben a cikkben Darkseidról, DeSaadról, Steppenwolfról, valamint az ő fajukról olvashattok...
Amerikába március végén debütált az HBO Max-en a Godzilla Kong ellen, illetve ahol nyitva voltak a mozik, ott a nagyvásznon is bemutatták. A világ többi részén is hasonlóan jártak el. Magyarországon sajnos az HBO GO a Snyder cut-tal ellentétben nem mutatta be, ezért nálunk kalózkodást követően…..
  A Sólyom és a Tél katonája című sorozat nem rég debütált a Disney Plusson, ennek apropójaként úgy gondoltam, hogy készítek egy cikket az egyik főszereplőről, Buckyról. Habár több filmben (és most már egy sorozatban is) láthatjuk Buckyt, mégis vannak fekete foltok az életében, ezeket próbálom a…..
2017-ben bemutatásra került az eléggé hányatott sorsú Igazság ligája. A filmet eleinte Zack Snyder rendezte, de az örökbefogadott lányának a halála után több időt szeretett volna fordítania a családjára, ezért kiszállt a projektből, a rendezői szerepet pedig a Bosszúállók első két részét rendező…..
A Karib-tenger kalózai című filmsorozat bizonyára mindenki számára ismerős. Viszont vannak olyan jelentek és történések, amik kapcsán felmerülhetnek bennünk különböző kérdések. Ezekre a kérdésekre kerestünk a mai cikkünkben választ. Korábban már írtunk egy hasonló cikket, ami a Marvel világával volt…..
Több, mint másfél év várakozás után a Marvel ismét előrukkolt egy produkcióval. Elstartolt ugyanis a legelső MCU-s sorozat a Disney +-on, a WandaVision, amire a rajongók már régóta vártak...
Ismét egy Star Warsos könyvajánlóval készültünk, amiben újabb olyan három regényt fogunk bemutatni, amiket szerintünk érdemes elolvasni a tudásunk bővítéséhez...
Idén bemutatásra került a Wonder Woman 1984, ami érdekes hiszen az ez évi filmek felhozatala elég szórványosra sikeredett. Amerikába a még nyitva maradt mozikba leadták, valamint az HBO Max nevű szolgáltatáson is elérhetővé vált. Szóval a Warner húzott egy tököset és úgy döntöttek, hogy a legtöbb…..
Novemberben végre elérkezett a The Mandalorian második évada egy év várakozás után, ezért úgy döntöttem, hogy elhozom nektek a kritikáját, személyes véleményemet róla. Az irományom spoilereket tartalmaz, mert elég nehéz lenne azok nélkül beszélni erről az etapról.  ..
A héten került a mozikba Christopher Nolan legújabb filmje, a Tenet ezért elhoztuk nektek a kritikáját.  ..
A Star Wars-on belül nem csak filmek és sorozatok vannak, hanem könyvek is. Regényekről már volt szó (és még lesz is), viszont képregényekről eddig cikkünk nem készült, ezért úgy döntöttünk, hogy a regényekkel ellentétben nem ajánlani fogunk néhányat, hanem bemutatni. Lesznek képregények, amikből…..
A Star Wars univerzumának leghíresebb hajója, az Ezeréves Sólyom már sok filmben feltűnt, viszont a filmek nem teljesen tisztázták a gépnek a történetét, hogy eredetileg milyen hajó is volt és, hogy milyen átalakításokat végeztek rajta, ezért úgy döntöttünk, hogy egy rövid cikk erejéig beszélnénk…..
  Wanda és Pietro Maximoff először A Tél Katonája című film stáblista utáni jelentében tűntek fel. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a filmben látottakat a képregényben olvasottakkal...
Grievous egy nagyon különleges karakter a Star Wars univerzumában. A filmekből, sőt még a Klónok háborúja sorozatból is csak kevés információt tudtunk erről a félig kiborg félig élőlény karakterről. Ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a cikkben bemutatjuk részletesen és végig megyünk az egész életén,…..
Ma egy érdekes cikkel készültünk a számotokra. Taneleer Tivan, azaz a Gyűjtő gyűjteményéről lesz szó. Őt már jól ismerjük a Galaxis őrzői első részéből, viszont a gyűjteményéről szinte semmit nem tudunk, úgyhogy most összegyűjtöttük az eddigi ismert tárgyait és lényeit...
  A Kreekről első hallásra Ronan, a vádló juthat eszünkbe, viszont többször is feltűntek már a Marvel moziverzumában. Vajon veszélyesek a Földre nézve? Milyen szándék vezérli őket? Csak egyszerűen a hóditás a céljuk? Cikkünkből kiderül, hogy kik is ők valójában...
A Star Wars világán belül a könyvek fontos részét képezik az univerzumnak. Nagyon jól tudják bővíteni azt és rajtuk keresztül új karaktereket és érdekes történeteket ismerhetünk meg. Ma egy olyan cikkel készültem a számotokra, amiben három regényt fogok bemutatni, amit ajánlok nektek és szerintem…..
  A mai cikkünkben egy újonnan induló magazint szeretnénk bemutatni Nektek, ami sok lehetőséget hordoz magában...
Elérkeztünk a legújabb cikksorozatunk második részéhez. Ma 4+1 sorozatot ajánlanék nektek, amik az előző cikkben felsoroltakhoz hasonlóan más-más stílusúak...
Lezárult a Klónok háborújának a hetedik évada, ezzel maga a sorozat is. A mai cikkünkben azt vesézzük ki, hogy milyen is lett a széria csúcspontja. A kritikánk spoilereket tartalmaz.  ..
A Thor: Ragnarökből már ismerhetitek Surturt és a tűzóriásokat, viszont úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek sokkal részletesebben őt és a faját.  ..
  Egy új cikksorozatot indítanánk el, amelynek címe, Sorozatajánló. Ebben a legelső részben 4 sorozatot szeretnék ajánlani. Mindegyik más stílusú, ezért remélem mindenki találni fog közötte egy neki tetszőt...
  A Doctor Strange című Marvel alkotás főgonoszáról sajnos nagyon keveset tudunk. Egy hihetetlenül érdekes lényről van szó, akit lehetséges, hogy újra látni fogunk a filmvásznon. Nézzük is meg, hogy mit tudunk róla és, hogy miért jelent fenyegetést a hőseinkre nézve...