Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alliteracio

440 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfoghatatlan tragédia történt 2018. augusztus 27.-én délelőtt az M1-esen: elszabadult a helyéről egy pótkerék és egyenesen berepült egy szemből jövő jármű ablakán. Egy 19 éves lány ült ott, a kerék pont a fejét találta el, azonnal meghalt.  ..
Ha most itt lennél,úgy ölelnélek, ahogy szeretnédHa most itt lennél,úgy ölelnélek, ahogy szeretnéd.Szeress úgy te is: ahogy szeretném.Szeress úgy te is, ahogy szeretném,Ha most itt lennél,kezedet kezembe tennémCsak néznélek és várnék,hogy szemeimben, mint tükörben magadat lássadNe hagyd, hogy…..
Szerintem rögtönzött vacsi... 2015.02.11 21:22:46
Megvolt a „rendes napi főtt kaja” zöldborsó főzelék, de szokás szerint este Marci gyomra meg kordult…. enni kéne valamit. Ok, bekerült a fagyasztóból a sütőbe egy pici feltuningolt pizza… - De…. de.. utána mi lesz? Ez kevés. – jegyezte meg a gyerkőc némi csalódottsággal…..
Szerintem túrós kifli 2015.02.07 20:00:26
Megsütöttem Ági házi túrós kiflijét. :-) (recept kattints rá) Fincsi lett! :-) Ágikám szuper a recept! :-) Észrevételem: Nekem a tészta összegyúrásához kellett még egy evőkanál tejföl is. Ahogy sült úgy ették.... Még jó, hogy elmentek közben a fiúk egy politikai…..
Szerintem "háztűznézőben" :) 2013.04.21 11:50:00
Egy szép kis faluban, Csipkereken jártunk tegnap, Tóni kedvesének, Borinak a szülinapjára voltunk hivatalosak a szülői házhoz. Már az odavezető út is tetszett, a háznál viszont sok édes kis meglepetésben volt részem. Az első igazi és nem kis meglepetés, Bori nagyszülei voltak.…..
Reggel Bükfürdőn jártunk Apcival. Giccs és csicsa mindenfelé, évről-évre több. Egyet le is fotóztam, nem hagyhattam ki. :) Ebédre zeller levest juhtúrós galuska betéttel, és tengergyümölcseit készítettem, utóbbit nagyon szeretjük. Én nem "faksznizok", forróvízzel…..
FELIRATOS KÉPESLAPOK ITT! (válogatás a legjobbakból, nézz szét, amelyik tetszik, viheted! :) Az alábbi linken található képeslapok mind ELKÜLDHETŐK emailben is!!http://alliteracio2.blogspot.hu/search/label/VALENTIN%20NAP..
Szerintem Ani 2013.02.10 07:00:00
Ani, Ancsi, Náni stb..... a blog gazdája...... és, hogy ki követi el ezeket a bejegyzéseket két hónap híján öt éve.... Néhány fotó rólam: Úgy döntöttem újra előveszem a jó kis kalapom, kicsit mellőztem, de jövőhéttől hordani fogom! Általában mindig ilyen jó kedvem…..
Szerintem bakancslista... 2013.01.30 22:31:48
Azt hiszem harmadszor néztem ma meg a "Bakancslista" című filmet, Jack Nicholson (Edward Cole) és Morgan Freeman (Carter Chambers) főszereplésével. És megint jól szétbőgtem az agyam rajta. A bakancslista azoknak a dolgoknak a sora, amiket szeretnénk megtenni az életben, mielőtt…..
...HOGY GONDOLTÁL RÁM ❤ ..
Szerintem még nagyobb hó 2013.01.17 18:33:18
Hatalmas hó esett reggelre, viszont egyáltalán nem volt hideg. Most annál rosszabb, fúj a szél, és fokozatosan hűl a hőmérséklet. Szegény Bandi kutykó, ha látnátok! Nem tudom jobb belátásra bírni, hogy ne ücsörögjön a ház sarkánál, hatalmas hólabdákkal a szőrében, egész…..
Szerintem beszélgessünk... :) 2013.01.16 13:47:25
Azon gondolkodtam vajon miféle építő bejegyzéssel jelenhetnék meg ma, aminek tutira örülni fognak az olvasóim. Ez egy blog, egy napló, amit az ember elkezd írni, ha én blog akkor ugye természetesen magáról, vagy legalább is nagyrészt ő és az élete benne van. Ehhez kell egy kis...…..
Szerintem írni akartam.... :) 2013.01.15 22:20:00
Van hogy készül egy blogbejegyzés, szerkeszted a képeket, közben zenét hallgatsz....és egyszer csak azon kapod magad, hogy folynak a könnyeid.... Velem ez történt, amikor ezt a dalt hallgattam. U2- with or without you Előzőnap töltögettem le egy csomó zenét MP3-ra. R.E.M.- Everybody…..
Szerintem esik a hó... 2013.01.14 20:21:46
Végre itt is felvette tündöklő fehér ruháját a tél, reggelre menyegzői pompában ünnepelt az egész táj. Imádom! Mit bánom én a sok hólapátolást, még a derekam is meggyógyult! Persze ilyenkor félti az ember úton lévő szeretteit, én is így voltam vele, amikor Apci hajnalban…..
alliteracio 2013.01.14 20:56:07
...bárhol is él, minden igaz Magyar...~ KATT A TELJES IDÉZETÉRT! ~ ..
te kis csacsi :)..
Adjon az Isten szerencsét, szerelmet, forró kemencét, üres vékámba gabonát, árva kezembe parolát, lámpámba lángot, ne kelljen korán az ágyra hevernem, kérdésre választ ő küldjön, hogy hitem széjjel ne dűljön, adjon az Isten fényeket, temetők helyett életet - nekem a…..
Kovács Attila: Advent   Az adventi koszorún a második gyertya Puha lobogással a szobát beragyogja. Karácsonyi zsolozsmák vigasztalják lelkem, Sérelmeim lassan elsüllyednek bennem. Pásztorok, pásztorok zengi már az ének, Együtt ünnepelnek fiatalok, s vének. Betlehem jászola…..
Hű de hideg van, jólesik a forró kávé! :)))..
// EGY REMEK KIS SZOMBAT ESTE KELLÉKEI - avagy a férfiálom megvalósulása ;) ..
alliteracio oldala Van egy kulcs... 2012.11.10 09:09:20
♪♫♬♪♫♬ ☛ 1 DALSZÖVEG ~ NEKED ☚ ♪♫♬♪♫♬ Van egy út, hol egy régi érzés vár reánk, van az úgy, hogy egy régi álom ránk talál. Újra látom, kéz a kézben, sűrű éjben, napsütésben, még érzem, hogy bolonddá lennék veled. Van egy kulcs, szívemben…..
KATT A KÉPRE!! ..
// (KATT A KÉPRE! :) ..