Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinkrobi

0 bejegyzést írt és 343 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Téli fogorvos 2020.01.12 07:02:15
Sok okból szeretek fogorvoshoz járni, de leginkább azért, mert néha van egy kis csúszás, és beleolvashatok a pácienseknek kitett Téli berekbe. Tudjuk, amit tudunk, Fekete István, a Tüskevár folytatása, téli változata, és körülbelül ugyanolyan értetlen vagyok vele, mint a két évvel korábbi könyvvel:…..
Adok egy tanácsot, ingyen. Mert tök jó fej vagyok. Soha ne akarj földvitába keveredni Kevin Costnerrel, mert megöl. Pedig kedves arca van neki, Miszterkevin, mondják abban a tonhalkonzervreklámban is neki, ő meg mosolyog, igen, Mister Kevin vagyok, és mezítláb veszem fel a körfűzős cipőt, mint a…..
fáymiklós Farigcsa 2018.06.25 07:33:28
Hogy mozogjon egy kicsit a kezem, megpróbálom lefordítani a Sound of Silence-t, A Csend hangját, énekelhetően, ami csak látszólag gúzsba kötve táncika, hiszen folyton lehet arra hivatkozni,hogy "nem ez a fontos", ha rossz a szó, a rím, a sor, akkor jön a de legalább énekelhető, ha sánta a ritmus,…..
Mivel az előző epizódnak köszönhetően megismertük Laura, azaz Naomi eredettörténetét, úgy most is róla lesz szó. De nem is akárhogy, hanem váratlan fordulatokkal megsépkelve. Az időbe visszaugorván, amikor a Fear világban még nem borult rá egy sötétítő függöny a…..
Ahogy a filmeknél, úgy a sorozatoknál is egyre nehezebb új ötleteket találni. Mondjuk csinálna az ember egy sorozatot Y-generációs jóképű gengszterekről Londonban, de még ha szerez is hozzá ismertebb színészeket, pusztán a téma alapján kemény meló rávenni az embereket, hogy…..
Az már jó ómen, hogy a Damien magyar változatának szövegét a démoni megszállások és horrorszériák szakértője, Petőcz István írja. Ő fordította ugyanis többek között Az ördögűző sorozatot, az Outcastet, az Ash vs. Evil Deadet (Blahut Viktorral) és az Amerikai Horror Story-t is, szóval jó kezekben van…..
szinkrobi 2017.02.24 17:58:26
megnéztem gyorsan az Ómen filmet
iszdb.hu/?szinkron=1852

mennyire jó lett volna már ha Damiennek megmaradt volna Molnár Levi,
és mondjuk az első részben a visszaemlékezésekkor a film eredeti szinkronjából vágták volna be a gyerek MolnárLevi hangot, hú...

és mondjuk a sorozatban nem Kovács Nóra lett volna Ann, aki Damien anyja volt a filmben....

szóval lehetett volna jobbat, jobban is csinálni.

ja és miért van h mostanában nem mondanak be semmit a Vián a végefőcímekben csak annyit h a Sony mb készült a szinkron?

más vágyam nincs :)
Az Egyesült Királyságban 2012 decemberében mutatták be a Sky művészetközpontú adóján a Mihail Bulgakov azonos című novellagyűjteményéből forgatott A Young Doctor's Notebook című sorozatot. A történet érdekessége, hogy egy fő karaktere van, de őt két idősíkon, különböző életkorában láthatjuk, így két…..
Újra leadta az egyik csatorna A nagy balhét, új (vagy számomra új) szinkronnal, ami veszteség is, nyereség is, nincs benne Sinkovits Imre, viszont azt a nevet, hogy Luther nem mondják Lúszőrnek. Nem mintha ez volna a legfurcsább a filmben. Inkább az, hogy bármilyen meglepő, de Oscar-díjas film,…..
Carrie visszatért amerikai földre – eszerint a pakisztáni események folytatását nem látjuk –, testvérével pakolják elhunyt édesapjuk személyes tárgyait. Ténykedésüket Dar Adal érkezése zavarja meg, aki Petert keresi hősnőnkön. Kár a gőzért, ő sem tudja hol van, de…..
szinkrobi 2016.10.10 14:32:18
@AaannnaaA: igen, valószínűleg a pörgőssége miatt.

egyébként lassú volt na, ha jól emlékszem kétszer is beletekertem. azért ez durva. :)

most így utólag olyan összecsapottnak tűnik ez a rész,
hát Quinn meg... ez a megsértődés, vagy egymás melletti elbeszélés olyan összecsapott befejezés, vagy olyan szappanoperás, nem?
akár el is veszthette volna a memóriáját, vagy bele is szerethetett volna az eddig nem ismert testvérébe, vagy meg is vakulhatott volna és haloványzöld ruhába is öltözhetett volna... na neeeee :)
amúgy sem szeretem a sértődősködést, de egy férfi nem vonul el durcásan, ez azért kicsi gagyi.

mondom nekem olyan érzésem van hogy "juj ez az utolsó rész, valahogy zárjunk le minden szálat" és ez jutott elsőként eszükbe.
szinkrobi 2016.10.10 15:02:52
@AaannnaaA: írhattam volna azt is, hogy esmeraldazöld ruhába, de így túl egyszerű lett volna :D
Elég kemény helyzetben hagytuk ott hőseinket az előző rész végén, nézzük a folytatást. Carrie magához tér a robbantás után, a lehetőségekhez képest egészben van, ahogy Saul is – Redmondról ez nem mondható el. De legalább megérkeztek a tengerészgyalogosok, hogy biztosítsák…..
szinkrobi 2016.09.28 18:17:06
@AaannnaaA: Peter kicsit JackBauer módra váltott, nem? :)

amúgy jó rész volt, de ez a lista átadás... kicsit béna volt
A meglehetősen morcos, és korántsem lelkes Quinn asszisztálásával az öt fogoly átadásra kerül a böriből a CIA-nak, járműbe lapátolják őket, és útnak indulnak Islamabadba az átadásra. A hír hallatán hősnőnk és Lockhart vív egy cefet szájkaratét – előbbi mindenáron…..
Az ismeretlen ISI-tag megtalálása nem egyszerű mutatvány, Carrie az elérhető adatbázist böngészi hasonló arc után kutatva – eredménytelenül. Váratlanul John Redmond toppan be, aki elől szőkénk inkább titkolná mit csinál, de a férfinak jó a szeme, így kiszúrja az ügynök…..
szinkrobi 2016.08.15 13:25:17
szinkrobi 2016.08.15 14:20:34
@AaannnaaA: csak mert még az évad előtt volt eszembe, hogy jó a sorozat, és a szinkronjával sem volt nagy gond, csak épp a főcímet hagyták meg eredetiben (ami ugye beszédes főcím, szóval nagyon gáz volt szerintem úgy hagyni)

erre most nézem, és a 4. évadra sikerült leszinkronizálni a főcímet is
mondhatni ezt is megértük :)

nem tudtam hallottál/olvastál-e valamit hogy szinkronstáb-váltás volt, vagy csak rájöttek hogy illene leszinkronizálni?
 Nagyon ritkán jutnak el a magyar tévékre a nem szappanos, komolyabb témát érintő, nem egyszer egész évadokon átívelő történettel rendelkező európai szériák, és látva hogy a magyarul Volt egyszer két Németország címen futó Deutschland '83 hogyan sült be, talán nem is véletlenül kerülik ezeket a…..
Bármennyire is nehezen süt ki újra és újra a nap, a lelkemben akkor is már tavasz van, köröttem pedig madárcsicsergés. Budapest gyönyörű lesz tavasszal, nekem pedig kedvem lesz táncra perdülni a séták közben. Ehhez kerestem némi inspirációt, és kiderült, hogy számtalan slágerben énekelték meg a…..
Hát elérkezett a várva várt pillanat, a szívem hangosan zakatol, egész nap alig ettem valamit az izgatottságtól, reggel az öltözésnél pedig az ünnepi bugyimat vettem fel (amelyik nem lyukas), hiszen VÉGE. Pontosabban 40 percre vagyunk attól, hogy vége legyen. Nyitóban Buci próbál meg Zsófi száján…..
Anno a második évad egy webizódos felvezetéssel kezdődött. Az első részben feltűnő, Rick felé kúszó félbevágott nő történetét ismerhetjük meg benne. Aki esetleg lemaradt volna róla, és eddig nem látta, itt feliratosan most megnézheti: ..
Az HBO Go-ra kikerült egy tízperces werkfilm a Terápia második évadának a forgatásáról, ingyen, regisztrálás nélkül lehet nézni, ide kell klikkolni, és akkor megtudhatsz mindent Dargay András terapeutáról és a második évad kihívásairól. ..
Előző péntek itt Péntek van, egyelőre csak sejtjük, hogy Dargay Ágnes háza előtt parkol le. Illetve csak parkolna, de egy bugyikék szék az útját állja. Nem sokat teketóriázik, arrébb löki és már van is hely. Ezzel az mozdulattal kellemetlen szóváltásba, már-már fizikai…..
Ferenc első ülése itt Hétfő reggel van, de a csengetésre kisiető Dargay nem Ferencet, hanem exnejét találja az ajtóban. (A nő Bencéért jött.) Judit látványa nem teszi túl boldoggá a férfit. Pedig a nő kedvesen mosolyog, érdeklődik, kávét kér, de a férfi be sem akarja…..
szinkrobi 2014.11.12 16:13:56
Bochkor Gábor a Music FM-hez igazolt, de egyedül, Boros Lajos, akivel 12 éven át melózott együtt, nem ment vele. Boros a Borsnak azt nyilatkozta, ez az ő döntése, még ha hívnák, akkor sem menne, mert  (...) két év alatt Vogával felépítettünk egy másik brandet. A BorosMegaVoga…..
szinkrobi 2014.09.25 19:45:45
@Nem Penny hajója: igen, igazad van.
De ezt csak halkan mond, nehogy megzavard azokat akik úgy írnak véleményt hogy nem nézték/hallgatták őket. ;-)
 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, képet, videót és szinkronmintát a tovább mögött…..
Gyásznap. Ez az utolsó epizód az Emberi tényezőből, és nem csak az első évadból, mert sajnos a sorozatot gyártó csatorna, a Fox úgy döntött, hogy nem kér belőle többet. Ennek a részleteit itt olvashatjátok, személy szerint nagyon szomorú vagyok, mert ígéretes sorozat volt,…..
Azonnal a heti eset felvezetésével nyitunk, emberünk menekül láthatatlan üldözői elől, a fél várost körbefutja, majd a metróban csak megállítják a biztonsági őrök, hova hova olyan sietősen? Emberünk épp csak annyit bír kinyögni, hogy az életéért fut, és bárhova megy,…..
szinkrobi 2014.05.22 19:34:44
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
Gyerekkorunkat tévés főcímzenék kísérték végig, és némelyikre talán nem csak azért emlékszünk, mert sokat hallottuk őket, hanem mert tényleg különlegesek voltak. Szerintem ilyen volt Dick Raaymakers (a.k.a. Kid Baltan) és Tom Dissevelt Song of the Second Moon című nótája: A fentebbi videó…..
szinkrobi 2014.01.29 15:36:57
@B-Bird: ha erre gondolsz, erre gondolsz: www.youtube.com/watch?v=dNeYYYY32aU