Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rab.arpad

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet terjedése komoly lehetőséget adott a civil szféra kezébe. Lehetővé tette, hogy könnyen, olcsón lehessen üzeneteket eljuttatni szerte a világba, könnyen elérhetővé váltak a közfontosságú információt. Az információfogyasztás utóbbi fél évtizedben lezajlott változásai (közösségi média alapú…..
Nem könnyű sikeresen kivitelezni egy influencerekre alapozott marketing kampányt. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a fő szabályokat, melyek a sikeres kampányokat jellemezték: első és legfontosabb, egyben talán a legnehezebb lépés a megfelelő influencer kiválasztása. Nem elegendő az, hogy sok…..
Az influencerek segítségével kivitelezett kampányok már túlnőttek az egyéni megoldásokon, de lassan már a saleshouse-kon is. A NeoReach (https://neoreach.com/) például hárommillió influencert indexel, és ezen hatalmas adatbázisára alapozva indít világméretű kampányokat megrendelői igényei szerint,…..
Az influencer marketing meggyőző eredményeket hoz az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A Tomoson felmérése szerint minden egyes influencer marketingbe fektetett dollár átlagosan további 6,50 dollárt termel. Jelentésükben kiemelik, hogy az influencer marketing a leggyorsabban növekedő online…..