Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dxter76

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
Igen, simán lehet, hogy fotosopolt fake a kép, de kit érdekel, annál viccesebb, ahogy a Redditen nekiállnak kiszámolni a helyes választ.Innen üzenem minden magyar fizikatanárnak, hogy aki először bevállal egy Angry Birds-feladatot tetszőleges iskolai dolgozatban, és ezt a diákjai…..
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
dxter76 2011.02.14 21:01:20
Ki ne imádná nézni a felvillanó fénykardokat? Egy fanatikus összegyűjtötte az összes Star Wars film minden fénykard beüzemelését és bezárását – beleértve a klasszikus és a gagyi trilógiát is – és belesűrítette 2,5 percbe. A készítő hat óráig vágta az…..
Csak azoknak, akik naprakészek, azaz a sorozatot a Viasaton követők NE nézzék meg! ..
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
Nem okozott különösebb meglepetést, hogy a szezont pocsék eredménnyel záró Eddie Jordantól megvált a Sixers. Az edzőnek még egy évig szóló szerződése volt, 6 millió dollár volt a lelépti díja. Bár a szezon előtt voltak szkeptikus hangok, a szurkolók és a szakma is a legjobb…..
Sorrendben ötödik meccsén kapott ki a Philadelphia 76-ers, de ezúttal csak nagy csatában a Keleti Konferencia 6. helyén álló Miamitól. Nagyon jól küzdött a Sixers, az első negyedben már 20-11 is volt a javunkra, aztán a Heat nagy csatában a két pont előnnyel zárta az első 12…..
Ez most már biztosan nem a mi szezonunk. Az a Detroit is nyerni tudott a Wachoviában, amely 11 meccs óta senkit sem tudott legyőzni. Ráadásul 21 ponttal nyert a Pistons. Négy meccs óta nem sikerült nyerni a Philadelphia Sixersnek, pedig a keddi ellenfél az a Detroit Pistons volt, amely 11…..
Sorrendben harmadik vereségét szenvedte el a Philadelphia. Ezúttal a Wachoviában a Toronto nyert, a hosszabbítást 14-9-re hozta a Raptors. 17 pontos hátrányról állt fel a Sixers, mégsem sikerült a bravúr a Toronto Raptors ellen, amelynek csapatában Chris Bosh 28 pontot dobott, 12…..
Ezzel a bejegyzéssel, itt a Philly’s Sport-on is elkezdődnek az Eagles-szel kapcsolatos írások. Elsőként tekintsük át, mi történt eddig a csapat háza tájékán, amióta a wild card körben kiestünk. Először nézzük a játékos mozgásokat, mind távozó, mind érkező oldalon.…..
Biztos itt is volna az autóval érkezők részéről rengeteg nyafogás és kifogás, de tény, hogy amint azt d.z. is leírta, parkol a sok egyetemista és egyéb arra dolgozó kerékpárútra, "zöld" területekre, egymás elé, alá, fölé, nyakába, szájába. Közteres, rendőr,…..
dxter76 2010.03.18 16:32:02
@HockeyMonkeyHungaryFan: ez tényleg így van...ha nem sietek ZH-zni, akkor általában elengedem az autóst, aki az E épületnél vár már 3perce a zebrán(ál)...
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
Szerdára a Szingapúr-balhé eddig ismeretlen részletei szivárogtak ki a Motorsport Világtanács hétfői üléséről, ahol eltiltották a Renault-főnököket, de megkegyelmeztek az istállónak és Nelsinho Piquet-nek.Az autosport.com és a gazzetta.it is úgy értesült, az FIA-nyomozás és…..
Ma hajnalban, magyar idő szerint 2-től adják át a tévés Oscart, azaz az Emmy-díjakat, idén 61. alkalommal. A hazai tévénézők az HBO-n követhetik nyomon a gálát, amiről a szokásokkal ellentétben nem lesz livebloggolás, mert nincs HBO-m, és meglehetősen beteg is vagyok, így…..
A gond persze kellemes, ráadásul, ha kéznél van a blog nyújtotta lehetőség, akkor miért ne használjuk ki?Nem is olyan régen már megpendítettem, hogy az új, 2008-as Knight Rider-sorozat szinkronizálása nem lesz egyszerű. Nem is az új Michael miatt, akinek nyilván könnyedén lehet…..
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
dxter76 2009.01.18 15:35:22
@watsonzoli: hát ha valakinek elmesélték, hogy hogyan kell közönséges változóegyütthatós elsőrendű diffegyenletet megoldani, akkor egy Bernoulli megoldására már magától is rájön, ha sokáig nézi...szerintem
comment:com Dexter és Dexterné 2009.01.12 15:12:00
Michael C. Hall, a Dexter nevű kedves sorozatgyilkost alakító színészember elvette nőül sorozatbeli húgát, Jennifer Carpentert, mégpedig titokban, mert mostanában ez dívik (Josh Duhamel, a Las Vegas egykori főmacsója sem verte nagydobra, hogy frigyre lépett Fergie-vel, a Black Eyed…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..