Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bali01

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adóhatóság ezúttal kutyatenyésztőket ellenőrzött. Ötvenezerért bullmasztiffot, tízezerért foxterriert vettek a próbavásárláskor. A legtöbb esetben számlát nem kaptak, pedig volt, ahol 100 ezer forintért vettek kutyakölyköt. De vajon mit fog csinálni a NAV a…..
Szerencsétlen pénzügyi biztos még mindig nem veszi észre, hogy rég vége a koncertnek. A zenekar összes tagja levarrt már pár bulát, a roadok is végeztek a melóval, a színpad rég üres, de György még ott ugrál és tökegyedül csápol az első sorban. Pedig legfőbb ideje lenne,…..
Bali01 2013.04.03 14:43:37
@kovi1970:

Nem a féregségük a poszt bonc-alapja,mert,hogy azok ahhoz kétség sem férhet,de megengedték nekik,éltek vele.
Pénzintézet meg soha sem volt jótékonyságáról híres.

Akkor sajnos bent vagy az egyharmadban :)
Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor egy, a Facebookon kapott hírt olvasva úgy döntöttem, utánajárok annak, vajon miként változott meg márciustól az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése. Jelentem az interjú elkészült a megfelelő hivatallal, a történetnek nem kevés…..
Subba Kakaskodás a pirosnál 2013.03.27 17:30:51
Ilyen amikor két kisfaszú ül a volánnál. ..
Akinek nem Cipruson van cége, hét végéig még befizetheti a kötelező kamarai tizedet, mielőtt a NAV-val behajtatják: Aki még nem fizette be az idei kamarai regisztrációs díjat, az megjárhatja. Sajnos hivatalosan nem jelzik a vállalkozóknak, hogy fizetni kéne, én is véletlenül…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Közel másfél évtized után megválik szeretett kaliforniai házától a Knight Rider és a Baywatch Magyarországon is igen népszerű sztárja. Mielőtt eladná, megmutatjuk! David Hasselhoff még 1991-ben vette meg a kaliforniai Encinóban található házat, akkor meglehetősen izmosnak…..
Szombat reggel, uniós polgár sokáig horpaszt, de mikor már nagyon hasára süt a nap, benyomja a rádiót. Az első hír, amit hall: öregem, rábasztál, éjjel durván megadóztatták a bankbetéted. Nem vicc öcsisajt, a döntés megszületett, hiába rohansz a bankba, már le is nyúlták a…..
Úgy tűnik, nagy bajban van Bajnai, miután minden erőfeszítése ellenére sem sikerült lenyúlnia az LMP. Néhány képviselőt meg tudott venni, de se frakciója, se pártszervezete, se irodája, se aktivistája nincs. És úgy néz ki, hiába az erőteljes netes kampány, néhány ezres…..
Kéthavi műszaki érvényesítő matricára és környezetvédelmi plakettre biztosít forráselőleget a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy ma született döntés értelmében. Ennek megfelelően a hatóság ma kéthavi mennyiség legyártásáról intézkedett. A Fővárosi Közlekedési…..
Szegregáció, lelkivizsgálat, üresen álló önkormányzati lakások, óvodahiány – sokan sokféle problémát felvetettek már az ingatlanukat elvesztett devizahiteleseknek épített ócsai Patyomkin-falu kapcsán. Jöjjenek most a be nem tartott építési követelmények, a…..
Van egy utca, ahol az átlagos házár 8 millió font, és ahol nemrégiben egy négy hálószobás családi házat 12 millióért adtak el, ami éppen a 74-szerese a brit átlagáraknak. Az utca hol máshol lenne, mint Londonban, azon belül is Kensington és Chelsea-ben. 8 millió 136 ezer…..
Bali01 2012.12.30 14:15:43
Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem…..
Egy kis sztárpletyka, mert olyan régen volt már itt a blogon, pedig a thaiok is nagyon szeretik ezt a műfajt. Mindig nagy hír példának okáért ha sztárok, illetve gazdag és/vagy szép hírességek házasodnak. Helybéli sajátosság, hogy ilyenkor a hírek részét képezi az is, mekkora…..
Birdman 14,5 millió dollárt adott egy Miamiban található hatalmas ingatlanért, melynek első ránézésre csak a konyhája nagyobb, mint egy átlagos lakás. Lessünk be! Dr.Dre, Jay-Z és P.Diddy után a Bryan Williams néven anyakönyvezett Birdman a rapvilág negyedik legmódosabb alakja,…..
Mivel a vagyonosodási vizsgálat alacsony száma pusztán a politikai akarat hiányára vezethető vissza, a jelenlegi hiányos költségvetést látva, érdemes felkészülni a közeljövőben a nagyobb számban végzett vizsgálatokra. Dióhéjba a tudni- és tennivalók. A vagyonosodási…..
A héten sikerült megnéznünk a Ted című remek alkotást, kacagtunk is rendesen. Mila Kunis ugye a csaj benne, aki civilben az exné Deminé - Ashton Kutcher kedvese most. Mila épp a mexikói Rolling Stone címlapon tündököl, szerintünk nem lett rossz a fotó. Igen dögös.…..
Gazdagisztán Hawaii, te drága! 2012.08.20 06:44:00
A sziget drágaságán persze lehet vitatkozni, azon a - nem kevesebb, mint 25 millió dollárt érő - házén, amit ma bemutatunk, aligha. A közel 1400 négyzetméteres, 2007-ben épült ingatlan 25 millió dolláros árcédulája is relatív persze, hiszen ha belegondolunk, hogy nemrég…..
Nesze!szer Bar a Maximban 2012.08.09 18:52:01
  Bar Refaeli, akit a világ egyik legjobb csajának tartanak, a Maxim címlapján szerepel. Találtunk két belső képet is az izraeli modellről. Hogy tetszik a lány, akiben édesanyja korán meglátta a lehetőséget és már 8 hónaposan reklámokban szerepelt?    ..