Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez is egy vélemény

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél internet azon rugózik, hogy a Gyurcsány mennyire faragatlan, bunkó módon osztott ki egy bácsit, aki nem átallott nem egyetérteni egy vitában, sőt, a fidesz éra bértollnokai azonnal előhozták a poharat is: biztos 1-2 pohárral több csúszott le Fletónál. A szürke 50 árnyalata... Klárika lett az…..
ez is egy vélemény 2021.09.29 08:45:43
Előbb csak rövid hír, a miniszterelnök lányának, Tiborcz feleségének az insta bejegyzésének idézete jelent meg: Hello Spanyolország címmel, majd mára már bővebben is írt az Index, miszerint Orbán vejének spanyol ingatlanos terjeszkedése miatt: A család (Tiborcz/Orbán Ráhel) Spanyolhonba…..
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
ez is egy vélemény 2021.09.28 20:04:16
@Muzsikok közt:

"mindez nagyon szep, de inkabb 100 vittor, mint egy moslek demokrata

szerintem"

Tűpontosan megfogalmaztad az emberek többségének a véleményét.
Bár ők elkúróknak becézik a demokratákat.
ez is egy vélemény 2021.09.28 20:53:17
@Boldeone2: Te tényleg azt iszed hogy az elkúrót és sleppjét nem gyűlölik sokkal többen ?

Nézz már szét a népszerűtlenségi listán majom. :D
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Leállt a szíve és a légzése, úgy víz alá nyomta a csecsemőt a román pap   Újra kellett éleszteni egy csecsemőt a romániai Suceava városában, ahol az ortodox keresztelőn a pap majdnem végzett vele. A pópa ugyanis teljesen víz alá nyomta a gyereket, aki ezután még sírt, de kicsivel később már nem…..
    Vezetőszáron vitték el egy pap áldozatát, az ünnepi mise végéig nem engedték ki bővebben:https://tldr.444.hu/2021/01/31/vezetoszaron-vittek-el-egy-pap-aldozatat-az-unnepi-mise-vegeig-nem-engedtek-ki   A lap egy olyan fiatal férfi, A. történetének legutóbbi fejleményeit mutatja be, akit 20…..
Sokat gondolkodtam már azon, hogy miért és miként alakítja a magyarságról alkotott közgondolkodást egy animációs film, egy köztéri szobor kihelyezése (vagy eltávolítása), esetleg egy kerettanterv-módosítás. Miért van az, hogy a pantheonban Széchenyi és Pázmány alakját egyszer Kossuthra és Kálvinra…..
  Annak ellenére, hogy nem dördült el startpisztoly, a tegnapi nappal kezdetét vette a fedett pályás, 2021. okt. 23-ig tartó atlétikai versengés, melynek győztese az ellenzék miniszterelnökjelöltje és Orbán Viktor várható kihívója lesz a 2022-es parlamenti választáson. Hogy ez most egy vegyes…..
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:27:13
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Gyurcsányék 54%-ról lökték 80%-ra az államadósságot, Orbánék meg egész idéig csökkentették, és most a pandémia miatt került vissza 82% körülire.

Azaz a kedvenc elkúróid 26%-os GDP arányos államadóssággal terhelték az országot, és lakosait, Orbánék meg 2%-al egy olyan válság közepén, ahol mindenkinek 10-20%-al nőtt az adóssága.
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:29:02
@Toadwart66:

4 év Orbán nem igazán számít az igaz.

De 4 év elkúrás Gyurcsánnyal az olyan gödörbe teheti az országot, amiből már nem tud kilábalni.
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:30:42
@Lord_Valdez:

És akkor mi a helyzet az ellenzékkel, akik gyakorlatilag 12 éve azzal ringatják magukat álomba, hogy választási csalással győzött Orbán. Holott csak egyszerűen a többség rühelli a Gyurcsány féle elkúrókat.
Alapvetően - valószínűleg szakmámból adódan, vagy talán épp fordítva, azért ez a szakmám, mert ilyen a beálítottságom - a biztonsági szempontú “Jobb félni, mint megijedni” hozzáállás híve vagyok. Ezért háborít fel a sok vírusszkeptikus, valamint a rengeteg álhíroldal minden valós alapot és tényt…..
Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!..
ez is egy vélemény 2020.09.21 08:53:50
@Exploiter:

MIndenhol kevesebben haltak meg, mint tavaly. A vírus felbukkanásakor is így volt, amikor nem volt még védekezés.
Így van Kínától Olaszországon keresztül, Magyarországig.
A vírus nem vagy alig veszélyesebb mint az influenza, és a bezártság, az elmaradt orvosi kezelések , gazdasági zuhanás következményeként, máris többen haltak meg, mint a vírus miatt.
És még jóval többen fognak, cserébe viszont retteghetsz parancsra.
ez is egy vélemény 2020.09.21 08:55:17
@werinter:
Így van. Semmi értelem a vitáknak.

Aki félni akar zárkózzon be, húzzon a fejére kotont, vagy amit akar, de aki élni akar azt hagyják élni !
ez is egy vélemény 2020.09.21 09:30:23
@Etniez: Na ja..

A halottak számának konkrét statisztikájának összevetése egy vírus esetén hülyeség, szerinted.

Különösen akkor ha az adatsor azt igazolja hogy ez a vírus semmivel sem veszélyesebb mint bármely más vírus annak előtte-.

Szarjanak be az emberek, húzzunk maszkot 8 éves gyerekekre akikre egyébként teljesen veszélytelen a vírus (50 év alatt mindenkire, vagy legalábbis nem veszélyesebb, mint az influenza), és halasszunk el minden orvosi kezelést amibe tömegek halnak meg valóban, mert a vírus miatti hiszti párti csinovnyikok azt mondják.

Hát lófaszt.
Ha nem értjük a problémát, hogy születnének jó válaszok?..
ez is egy vélemény 2020.08.26 19:15:18
@Runner42: Óriási tévedés. Gyurcsányék nemcsak ugyanolyan hűbérúri rendszert tartanak fenn, mint a Fidesz, hanem közben el is kúrják, és kúrták.
Kiárusítják bagóért az országot, eladósítják eközben az embereket, és államot. Szóval Gyurcsányék ezerszer szarabbak. És ezt már bizonyították.
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
"... nem egyszerűen kijelöli az aktuális szelepet, de arról is gondoskodik, hogy az így levezetett harag az ő aktuális céljainak leginkább megfelelő személyekre irányuljon." Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha…..
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:29:02
@Tölgyes Péter: A medián és átlagbér között mindig volt különbség, és nem nyílt szét jobban az olló 2010 után sem.
Viszont megduplázódott 2010 óta az átlagkereset. és 40%-ról 15%-ra csökkent az SZJA.
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:34:31
@Ekrü:

A kedvencem, hogy szavazás elött minden esetben azt szajkózzák, hogy
"Aki nem szavaz, az Oránra szavaz",

majd rögtön szavazás után pedig azt, hogy
"Sokkal többen nem szavaztak a Fideszre, mint ahányan rá szavaztak"

Ezt olyan Orvelles duplagondollal akár 1-2 napon belül teszik, és röhögés nélkül. :D
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:39:25
@Tölgyes Péter: Igazad van, ne hallgassuk el azt se. A kétszámjegyű banki kamat és infláció helyett (2010 elött) mostanáig alig volt az infláció mérhető, a banki kamat pedig alacsony.
"Akik energiát fektettek a gyűlölésembe, ne csüggedjenek, hiszen most kiderült, hogy nemcsak pénzsóvár aljadék vagyok, hanem gyáva is." Fogalmaz hajnali Facebook-posztjában keserű szarkazmussal a tegnap bejelentett, ma lemondott Index-főszerkesztő-helyettes...
Kevés jobb dolog van annál, amikor az ember megtalálja az életében azt, amit keres – legyen az egy hely, ember, környezet. DaniIndonéz megtalálta, ezért a boldogság. A szomorúságot más okozza...
ez is egy vélemény 2020.07.31 11:13:43
Ha követnéd az eseményeket, akkor tudnád, hogy az Indexet senki nem vette el, hanem egy ballib kommunikációs malőr áldozata lett:

www.valaszonline.hu/2020/07/27/index-felmondas-bodolai-vaszily-hatter/
...
Gerényi megbízását Bodolai mindenesetre még két nappal az átállítás előtt megszüntette, a botrány abból lett, hogy az igazgatóság többségi döntéssel állítólag felkérte volna Dullt: a Gerényi-terv elemeit hasznosítva dolgozzon ki egy javaslatot. A terv mindenesetre ezután, az elmúlt egy hónapban sem került közelebb a megvalósuláshoz, Bodolai szerint tehát felelőtlenség volt úgy hagyni a barométert – nehezítve ezzel a pénzügyi helyzetet. Amelyet persze senki nem lát pontosan (aki mégis, annak titoktartási kötelezettsége van), mindenesetre úgy tudjuk, már a szeptemberi bér kifizetése is gondot jelentett volna, ha a barométer így marad.
Bodolai ilyen okokból vált meg Dulltól – azokkal a vádakkal, hogy a főszerkesztő baloldali politikusokkal fogott össze, hogy valami összeesküvés van a háttérben, csak később állt elő, a felmondás okaként ilyesmit nem jelölt meg. A csütörtöki találkozón már előkerültek ezek a pontok: szó volt Dull híváslistájáról, de Bodolai balos kapcsolatairól is, akik beszámoltak neki a főszerkesztő állítólagos egyeztetéseiről. Amennyire fel tudtuk mérni, ezek az információk nem nagyon rázták meg a szerkesztőséget: hogy a politikai újságíró Dullt felhívják különböző pártokból, valóban nem tűnik annyira súlyosnak, főleg, ha Bodolai erről alkalomadtán szintén balos pártmunkásoktól értesült.
...
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
ez is egy vélemény 2020.07.31 10:51:36
@ulpius66: Na ez az.. Furcsa, hogy a változatosság bajnokainak nem hiányzik az index címlapról a változatos vélemény. Tudniillik egy darab jobboldali blog annyi sincs kint soha.
Régen még volt mutatóban az őskorban mandiner, spiler, valami, ma már nyomuk sincs. :(
Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy az Indexet azért ejtette foglyul az Orbán-rezsim, mert a saját kommunikációs gépezete csődöt mondott. Ha ugyanis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) beváltotta volna a hozzá fűzött reményeket, nem kellett volna elfoglalnia a kormánynak azt az…..
ez is egy vélemény 2020.07.27 14:04:48
@ez is egy vélemény: Azaz a nagyon független Dull nevű főszerkesztő rendszeresen kokettál balos vezetőkkel, és erről a Bodolai szintén balos vezetőktől értesül.
És a hülye barométere miatt ki akarja rugni, ami miatt pénzt és hírdetőket buktak az Index tulajdonosai.

Ami okén elindul az egész cirkusz. Azaz balos belharc miatt diktatúráznak ezerrel. Röhej.
ez is egy vélemény 2020.07.27 16:15:28
@Megbolondoult V. Orbán pápa:
" Átmegy rajtam minden mondatuk, mint híg fos."

Remélem gyorsan lenyeled, hogy ne szenvedj sokat vele, ha már ennyi eszed van. :DD
ez is egy vélemény 2020.07.27 16:19:18
@HaD: Azt ugye vágod, hogy az Izraeli kormány is rühelli a Soros-t és éppen ugyanazon okból ?

Nevezetesen hogy közpénzből szponzorált álcivilekkel végez politikai kampányt és nyomás gyakorlást.
Hibátlan a célkitűzés, amivel indokolják a Volánbusz MÁV-Csoporttal elrendelt nászát. Minden azon múlik, mihez kezdenek tényleg. Az eddigi hazai és nemzetközi tapasztalat nem sok jóval kecsegtet. Nem csak az ördögöt festeném a falra. A lehetőségeket is körbe járnám és azt, hogy mi esetleg egy…..
Nem tisztem Mester Csaba ügyvéd kollégát védeni. Ahogy így elnézem megvédi ő magát, nem kell nagyon félteni. Végül is ez a szakmája. Védence: a pedofil perui nagykövet ügye által keltett országos felháborodás-cunami miatt azonban úgy gondolom van itt még valami, amiről érdemes beszélni. Magáról az…..
Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak,…..
ez is egy vélemény 2020.07.15 12:02:36
@BOAR: Miről beszélsz ?

Amikor a rendfentartók térdepelnek a gyújtogatók és rendbontók elött.
Ilyen is csak szélsőbaloldali terrorszervezet (antifa) esetén következhet be.
ez is egy vélemény 2020.07.15 12:13:05
@birkamenet:
A valóság az, hogy Gyurcsány alatt 140 bruttó felett 40% SZJA-t kellett fizetni a gazdagoknak, ma meg már a nettó fizetés átlaga is 280 ezer körül van 15%.
Gyurcsányék alatt az EU legdrágább rezsijét fizettük, ma az egyik legolcsóbb nálunk a rezsi.
A ballib elkúrók alatt kétszámjegyű volt az infláció banki kamat, devizahitelben döglődöttt az ország és emberek, ma alig van infláció, és bani kamat, kivezették a deviza hiteleket.

Szóval az alternatíva sokkal szarabb, és ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk.