Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez is egy vélemény

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 12 év kormányzásának egyik legfontosabb eleme az volt, hogy a médiát megpróbálják megszereni, uralni. Ebben a harcban igazából minden eszköz belefért. Közmédia A közmédia uralása volt talán a legkönnyebb. Több hullámban, de minden olyan műsort megszüntettek, ahol megjelenhetett a vita.…..
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:41:38
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:50:49
@MEDVE1978: Stílusosan elhallgatod, hogy Gyurcsányék 2002-ben több embert rugtak ki a Köz-TV-ből és ültettek be saját seggnyalókat, mint amennyit összesen Orbnék alatt felvettek.

Magyarul az egész elemzésedből hiányzik a ballib média térfoglalás története, és azt független sajtónak próbálod beállítani.

Szerintem meg soha nem volt kiegyensúlyozottabba média.
Rendszerváltás után több mint 30 évvel eljuottunk oda, hogy 50-50 % kb a kormánypárti és ellenzéki média aránya.

És ez a liberál-fasisztáknak nagyon fáj, mert egyeduralomra vágynak.
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:52:54
@MEDVE1978: Ez is szimpla hazugság. Annyi és olyan minőségű kritikát az MNO is megenged magának, mint a Telex az ellenzékkel.

Az Index-el más a helyzet, az valóban próbált független maradni, annak ellenére hogy éppen a Telexes kollégák miatt ez csak nyomokban sikerült.
Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője meghívást kapott a kormányközeli Megafon rendezvényére, amire el is ment. A liberális média nem tétlenkedett valóságos gyűlöletkampányt indított újságíró kollégájuk ellen.  ..
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:28:46
@hoplita:

De akkor húzd le rendesen őket, és ne akard a hátsó ajtón Márky-Zayt előre tolva Gyurcsányt a nyakamba ültetni ! :D
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:33:05
@dare: Teljesen lényegtelen, hogy ki mit gondol Marky-Zay-ról.

Ő nem egy önnálló entitás, nem áll mögötte a szavazókon túl senki és semmi.
Gyurcsánynak 2 év kellett hogy Medgyessit kicsinálja, pedig akkor nem ő volt az aktuális kormány erős embere.
Most ő a legnagyobb párt és frakció vezetője az ellenzéki oldalon.

Magyarul a kérdés ma is az, ami 20 éve volt a kérdés.

Gyurcsány vagy Orbán ?

Aki mást állít az hazudik ! Lehet hogy csak azét mert hülye, és magának is hazudik, de ettől még ez az ábra.
ez is egy vélemény 2022.02.21 11:43:42
@hoplita: Én is elküldök minden Gyurcsanyista majmot a picsába nyugi, akkor is ha MZP-snek álcázzák magukat.

SOHA TÖBBET BALLIB ELKÚRÓKAT !

Ez a mottóm !
A politikában döntő szerepe van annak, hogy milyen környezetben kerül sor fontos tárgyalásokra, megbeszélésekre, netán békekötésekre. A díszletek ugyanis meghatározzák a felek közti viszonyokat, befolyásolják a kommunikáció légkörét, ugyanakkor felerősíthetnek fontos folyamatokat. A nagyhatalmak…..
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
Hunvald-blog 666. Harci Kürt 2022.01.21 23:38:00
Ellenőrök szálltak ki a nem állami fenntartású Kürt Alapítványi Gimnáziumhoz, ahol 160 gyerek írta volna a felvételijét. (HVG)  Az idén 30 éves Kürt Alapítványi Gimnázium 1991-ben alakult a létrehozó tanárok szabad kezdeményezéséből és dr. Kürti Sándor hathatós támogatásával. Az alapítványi iskolák…..
Olykor némi pedagógiai célzattal – túllépve online elköteleződésemen – a negyedik évéhez közeledő unokámmal elsétálok a közeli újságárus pavilonjáig és mindkettőnknek veszek egy-egy újságot.A minap is ez történt.Domika verdákról szóló kiadványához két szép mini játékautó is járt, éppen ezért…..
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
ez is egy vélemény 2021.09.28 20:04:16
@Muzsikok közt:

"mindez nagyon szep, de inkabb 100 vittor, mint egy moslek demokrata

szerintem"

Tűpontosan megfogalmaztad az emberek többségének a véleményét.
Bár ők elkúróknak becézik a demokratákat.
ez is egy vélemény 2021.09.28 20:53:17
@Boldeone2: Te tényleg azt iszed hogy az elkúrót és sleppjét nem gyűlölik sokkal többen ?

Nézz már szét a népszerűtlenségi listán majom. :D
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Leállt a szíve és a légzése, úgy víz alá nyomta a csecsemőt a román pap   Újra kellett éleszteni egy csecsemőt a romániai Suceava városában, ahol az ortodox keresztelőn a pap majdnem végzett vele. A pópa ugyanis teljesen víz alá nyomta a gyereket, aki ezután még sírt, de kicsivel később már nem…..
    Vezetőszáron vitték el egy pap áldozatát, az ünnepi mise végéig nem engedték ki bővebben:https://tldr.444.hu/2021/01/31/vezetoszaron-vittek-el-egy-pap-aldozatat-az-unnepi-mise-vegeig-nem-engedtek-ki   A lap egy olyan fiatal férfi, A. történetének legutóbbi fejleményeit mutatja be, akit 20…..
Sokat gondolkodtam már azon, hogy miért és miként alakítja a magyarságról alkotott közgondolkodást egy animációs film, egy köztéri szobor kihelyezése (vagy eltávolítása), esetleg egy kerettanterv-módosítás. Miért van az, hogy a pantheonban Széchenyi és Pázmány alakját egyszer Kossuthra és Kálvinra…..
  Annak ellenére, hogy nem dördült el startpisztoly, a tegnapi nappal kezdetét vette a fedett pályás, 2021. okt. 23-ig tartó atlétikai versengés, melynek győztese az ellenzék miniszterelnökjelöltje és Orbán Viktor várható kihívója lesz a 2022-es parlamenti választáson. Hogy ez most egy vegyes…..
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:27:13
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Gyurcsányék 54%-ról lökték 80%-ra az államadósságot, Orbánék meg egész idéig csökkentették, és most a pandémia miatt került vissza 82% körülire.

Azaz a kedvenc elkúróid 26%-os GDP arányos államadóssággal terhelték az országot, és lakosait, Orbánék meg 2%-al egy olyan válság közepén, ahol mindenkinek 10-20%-al nőtt az adóssága.
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:29:02
@Toadwart66:

4 év Orbán nem igazán számít az igaz.

De 4 év elkúrás Gyurcsánnyal az olyan gödörbe teheti az országot, amiből már nem tud kilábalni.
ez is egy vélemény 2021.01.26 10:30:42
@Lord_Valdez:

És akkor mi a helyzet az ellenzékkel, akik gyakorlatilag 12 éve azzal ringatják magukat álomba, hogy választási csalással győzött Orbán. Holott csak egyszerűen a többség rühelli a Gyurcsány féle elkúrókat.
Alapvetően - valószínűleg szakmámból adódan, vagy talán épp fordítva, azért ez a szakmám, mert ilyen a beálítottságom - a biztonsági szempontú “Jobb félni, mint megijedni” hozzáállás híve vagyok. Ezért háborít fel a sok vírusszkeptikus, valamint a rengeteg álhíroldal minden valós alapot és tényt…..
Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!..
ez is egy vélemény 2020.09.21 08:53:50
@Exploiter:

MIndenhol kevesebben haltak meg, mint tavaly. A vírus felbukkanásakor is így volt, amikor nem volt még védekezés.
Így van Kínától Olaszországon keresztül, Magyarországig.
A vírus nem vagy alig veszélyesebb mint az influenza, és a bezártság, az elmaradt orvosi kezelések , gazdasági zuhanás következményeként, máris többen haltak meg, mint a vírus miatt.
És még jóval többen fognak, cserébe viszont retteghetsz parancsra.
ez is egy vélemény 2020.09.21 08:55:17
@werinter:
Így van. Semmi értelem a vitáknak.

Aki félni akar zárkózzon be, húzzon a fejére kotont, vagy amit akar, de aki élni akar azt hagyják élni !
ez is egy vélemény 2020.09.21 09:30:23
@Etniez: Na ja..

A halottak számának konkrét statisztikájának összevetése egy vírus esetén hülyeség, szerinted.

Különösen akkor ha az adatsor azt igazolja hogy ez a vírus semmivel sem veszélyesebb mint bármely más vírus annak előtte-.

Szarjanak be az emberek, húzzunk maszkot 8 éves gyerekekre akikre egyébként teljesen veszélytelen a vírus (50 év alatt mindenkire, vagy legalábbis nem veszélyesebb, mint az influenza), és halasszunk el minden orvosi kezelést amibe tömegek halnak meg valóban, mert a vírus miatti hiszti párti csinovnyikok azt mondják.

Hát lófaszt.
Ha nem értjük a problémát, hogy születnének jó válaszok?..
ez is egy vélemény 2020.08.26 19:15:18
@Runner42: Óriási tévedés. Gyurcsányék nemcsak ugyanolyan hűbérúri rendszert tartanak fenn, mint a Fidesz, hanem közben el is kúrják, és kúrták.
Kiárusítják bagóért az országot, eladósítják eközben az embereket, és államot. Szóval Gyurcsányék ezerszer szarabbak. És ezt már bizonyították.
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
"... nem egyszerűen kijelöli az aktuális szelepet, de arról is gondoskodik, hogy az így levezetett harag az ő aktuális céljainak leginkább megfelelő személyekre irányuljon." Sokan nem értik, hogyan lehet egy szabadság- és vendégszerető ország lakosságának jelentős részét éveken át megtéveszteni, ha…..
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:29:02
@Tölgyes Péter: A medián és átlagbér között mindig volt különbség, és nem nyílt szét jobban az olló 2010 után sem.
Viszont megduplázódott 2010 óta az átlagkereset. és 40%-ról 15%-ra csökkent az SZJA.
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:34:31
@Ekrü:

A kedvencem, hogy szavazás elött minden esetben azt szajkózzák, hogy
"Aki nem szavaz, az Oránra szavaz",

majd rögtön szavazás után pedig azt, hogy
"Sokkal többen nem szavaztak a Fideszre, mint ahányan rá szavaztak"

Ezt olyan Orvelles duplagondollal akár 1-2 napon belül teszik, és röhögés nélkül. :D
ez is egy vélemény 2020.08.04 09:39:25
@Tölgyes Péter: Igazad van, ne hallgassuk el azt se. A kétszámjegyű banki kamat és infláció helyett (2010 elött) mostanáig alig volt az infláció mérhető, a banki kamat pedig alacsony.
"Akik energiát fektettek a gyűlölésembe, ne csüggedjenek, hiszen most kiderült, hogy nemcsak pénzsóvár aljadék vagyok, hanem gyáva is." Fogalmaz hajnali Facebook-posztjában keserű szarkazmussal a tegnap bejelentett, ma lemondott Index-főszerkesztő-helyettes...
Kevés jobb dolog van annál, amikor az ember megtalálja az életében azt, amit keres – legyen az egy hely, ember, környezet. DaniIndonéz megtalálta, ezért a boldogság. A szomorúságot más okozza...
ez is egy vélemény 2020.07.31 11:13:43
Ha követnéd az eseményeket, akkor tudnád, hogy az Indexet senki nem vette el, hanem egy ballib kommunikációs malőr áldozata lett:

www.valaszonline.hu/2020/07/27/index-felmondas-bodolai-vaszily-hatter/
...
Gerényi megbízását Bodolai mindenesetre még két nappal az átállítás előtt megszüntette, a botrány abból lett, hogy az igazgatóság többségi döntéssel állítólag felkérte volna Dullt: a Gerényi-terv elemeit hasznosítva dolgozzon ki egy javaslatot. A terv mindenesetre ezután, az elmúlt egy hónapban sem került közelebb a megvalósuláshoz, Bodolai szerint tehát felelőtlenség volt úgy hagyni a barométert – nehezítve ezzel a pénzügyi helyzetet. Amelyet persze senki nem lát pontosan (aki mégis, annak titoktartási kötelezettsége van), mindenesetre úgy tudjuk, már a szeptemberi bér kifizetése is gondot jelentett volna, ha a barométer így marad.
Bodolai ilyen okokból vált meg Dulltól – azokkal a vádakkal, hogy a főszerkesztő baloldali politikusokkal fogott össze, hogy valami összeesküvés van a háttérben, csak később állt elő, a felmondás okaként ilyesmit nem jelölt meg. A csütörtöki találkozón már előkerültek ezek a pontok: szó volt Dull híváslistájáról, de Bodolai balos kapcsolatairól is, akik beszámoltak neki a főszerkesztő állítólagos egyeztetéseiről. Amennyire fel tudtuk mérni, ezek az információk nem nagyon rázták meg a szerkesztőséget: hogy a politikai újságíró Dullt felhívják különböző pártokból, valóban nem tűnik annyira súlyosnak, főleg, ha Bodolai erről alkalomadtán szintén balos pártmunkásoktól értesült.
...