Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihaljevic Anna

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupán egyetlen betű választja el ezt a két szót, mégis mennyire különböznek egymástól. Vannak pillanatok, melyekre örökké emlékezni szeretnénk, vagy olyanok, amik kitörölhetetlenül belénk ivódtak. Egy kimondott vagy éppen kimondatlan szó, egy kimutatott vagy eltitkolt érzelem, egy beszélgetés, egy…..
Amikor nagyon eleged van, mert hosszú volt a nap, vagy, mert sok a dolgod és kevés az időd, ezért úgy érzed, hogy most el akarnál tűnni a világból, ha nem is örökre, de egy pár órára biztosan és felteszel egy bakelitet, vagy az autóban kakaóra tekered a tombolós dalod és akkor azt érzed, hogy most…..
Szívből szánom Sosem feledem 2019.04.01 19:02:09
Az utóbbi időben azon gondolkodtam, hogy miért van az, hogy bizonyos dolgok, emberek meghatározzák az életünket, beleivódnak a mindennapjainkba. Első szerelem. Ovis barátok. Énekesek. Tanárok. Ízek. Illatok. Annyi emberrel találkozunk, olyan sok mindenkivel állunk kapcsolatban, aztán amikor lezárul…..
Mihaljevic Anna 2019.04.01 23:54:08
@Mikovics Arjána: Örülök, hogy tetszett!
Minden embernek vannak problémái. Kinek kisebbek, kinek nagyobbak, de mindenkinek a sajátja a legnagyobb. Ám hiába a gondok -sokaknál valódiak is-, mégis a külvilág felé mindenki boldog, fiatal, gazdag, a legjobb édesanya, a leggondoskodóbb férj, a legszuperebb síelés, holott valójában nem találja a…..
Mihaljevic Anna 2019.03.20 22:31:39
@Mikovics Arjána: Köszönöm szépen, jól esik a kezdeti megerősítés, remélem a többi bejegyzésem is követni fogod. :)
Mihaljevic Anna 2019.03.21 17:40:20
@Bobby Newmark: Én annyiban csinálom ezt, hogy sokszor túl kedves vagyok az emberekkel, még akkor is amikor kapok egy olyan kérdést egy olyan szituációban, amikor végre épp kiereszteném a gőzt, hogy "Anya dolgozik?", választ adok kedvesen a kérdésre, holott legszívesebben azt mondanám, hogy: ha pszichológusra van szükséged és azért kérdezed akkor itt van anyukám száma, felhívhatod és kérhetsz tőle időpontot, hogyha pedig az érdekel, hogy annyira rosszul van -e, hogy már dolgozni sem jár, akkor meg azt kérdezd, egyébként meg kikapcsolódni jöttem és hagyjál békén. Ezen szeretnék változtatni, mert már besokalltam ettől. Köszönöm a kommentet!