Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evaschililand

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére nagyon ritkán kerül idő a hamburger sütésre, mert így bucistól azért egy jó pár órás folyamat. Ha nem az lenne, valószínű már 120 kg lennék, döngölő léptekkel. :DA lényeggel kezdeném, a buci:50 dkg liszt (én fele sima fehér lisztet, fele teljes kiőrlésű búzalisztet használtam), 1 tojás,…..
 Az ünnepek alatt szerencsére volt egy kis időm szószokon kívül mást is készíteni a konyhában. Mivel pályafutásunk során először készítettünk savanyú káposztát, így egyértelmű volt, hogy minél több formában szeretném kipróbálni. Első lépésként vásároljatok házi, jó minőségű savanyú káposztát,…..
  Sajnos nem először feszegetem már ezt a témát, és tudom, hogy az ég világon semmit nem érek vele, mégis jól esik néha kiírni magamból. Ez a blog és az elődje is, nem csak azért jött létre, hogy bemutassam minden milyen szép és jó, pakoljam fel a recepteket és azt a látszatot keltsem, hogy a…..
Eva's chililand Házi turbó HotDog 2019.07.11 14:44:31
  Amikor nagyon sokáig nincs kedvem sütni-főzni, utána általában mindig valami olyannal térek vissza a konyhába amiből aztán annyit eszek, hogy a nap hátralévő részében csak fetrengek. Hát ez van. Szeretek enni.  A nagy kánikula vette el leginkább a kedvem a konyhai ténykedéstől. Még akkor, pár…..
 Valamikor régen, évekkel ezelőtt volt egy kedves barátnőm, aki hasonlóan vagy még durvábban növény és kert mániában szenvedett, mint én. Egy vetőmag csere-bere csoportban ismerkedtünk meg, és elég érdekesre sikerült az első találkozó. Szeretett volna külföldre menni szerencsét próbálni, és fejébe…..
Eva's chililand Pizza party 2019.05.22 20:57:17
 Havonta legalább egyszer beakad az agyamba, hogy nekem pizzát kell ennem. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy ha rendelnem kell, fél órát kotlok az étlapon, hogy most melyik feltéttel szeressem? A megoldás legtöbbször az, hogy sütök magamnak, így adott a felhozatal, ami a hűtőben van, abból…..
 Bárki, aki szeretne paprikát, paradicsomot, padlizsánt, akármit, ami fagyérzékeny ültetni, annak alapszabály, hogy fagyosszentekig NE TEDD! Ezt az alapszabályt szegtem meg idén életemben először és utoljára. Láttam az előrejelzést, mert mint (szerintem) szinte minden gazda, én is gyakran bújom a…..
Nagyon sokszor elkap az érzés, hogy na már most én valami újdonságot szeretnék enni, sütni, főzni. Bár a churrost már ismertem, sőt kóstoltam is, biztos ti is találkoztatok már vele, egyre népszerűbb street food édességnek számít. Eredetileg ez egy spanyol édesség, de mint mindent, ezt is…..
 Mint mindent, ezt a blogot is elkezdeni a legnehezebb. Nem ez az első próbálkozásom, voltak nagy sikerű bejegyzéseim és nagy vitát kiváltók is. Hogy most miről is fog szólni ez az egész?Mindenről, ami Chililand. A termesztésről, feldolgozásról, receptekről, tanácsokról, egy vállalkozás…..