Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mateosking

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhatároztam, hogy végigjátszom a Star Wars: Battlefront című játékot, íme...
Lezajlott a Rossz Pc Junior oldal karácsonyi Oscar díj "átadója", ahol két igen szép eredményt is sikerült elérnünk. Az első kategória, a közönségdíj. Itt mindenki szavazhatott az általa legjobbnak talált nevezett videóra, itt egy szavazat híján csúsztunk le…..
Az első "komolyabb" ceruzával készült rajzomat fejeztem be nemrég. Ettől függetlenül, a legnagyobb szívás a bedigitalizált verzió volt. Egyszerűen órakát szöszöltem vele, egyszer egy csomó munkám el is veszett, mert lefagyott a program. Ráadásul a digitális verzió…..
mateosking 2011.01.05 17:47:36
@Abydos: Hogy őszinte legyek mind2re :D, bár utólag kilehet javítani a sallangokat, látom azért próbálkozol vele, jó lesz ez, amúgy a kézzel készült se rossz és hogy ősszinte legyek nekem az jobban bejön
Az első "komolyabb" erőfeszítést igénylő rajzom. Ha nem is látszódik rajta, viszonylag sok óra van mögötte. A története annyi, hogy nekiakartam ugrani a borítót elkészíteni a könyvnek. Zsákutcába jutottam, nem voltam képes normális képet összehozni, de gondoltam,…..
Újabb Family Guy játék, de most egyenesen a Fox csatornától. Jó szórakozást!http://familyguyunarmedanddangerous.com/ Köszönjük Gosfordnak!..
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
THPS3: Ha replay közben mertem fotózni, akkor a progi produkált nekem egy félig éteri, megcsonkított, skalpjától megfosztott, meztelen, háromkerekű gördeszkán guruló iszonyatot...    küldte: Volcris     Valamint a múltkori Bránermobil sofőrje…..
mateosking 2008.08.24 00:49:11
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
mateosking 2008.07.29 21:00:42
Szertár Palack a szabadstrandra 2008.07.16 07:49:00
Itt a nyár, a strandszezon. Hogy a homokban fekve se teljen unalmasan az élet, álljon itt egy rövid Szertár-kísérlet. Még jó, hogy most, hogy ezt a bejegyzést írom, zuhog az eső. Mindenesetre két hete még javában nyárnak látszó évszak zajlott, akkorról van ez a kis videó is.…..
Már régen kértétek, hogy legyen. Most itt van a kóla-mentos szökőkút. Ja, és mivel épp Szegeden voltam, ott csináltam meg. A kóla-mentos szökőkút néhány éve bejárta az internetet a különböző videomegosztó oldalak segítségével. Általában úgy szoktam megcsinálni, hogy…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Szertár Muködj, kelta kő! 2008.06.04 08:00:00
Kanalat hajlítani nem nagy cucc. Az igazán érdekes dolgok úgyis csak utána történnek. Akarom mondani, muködnek. De mi az a kelta kő? Az ECSITE (Európai Tudományos Központok és Múzeumok Szervezete) Budapesten tartotta az éves konferenciáját. Jók ezek az összejövetelek.…..
Szertár Olcsó bornak híg a leve 2008.07.01 23:40:00
Olcsó bornak híg a leve - némi képzavarral élve. Viszont most bebizonyítom, hogy ez így is van. Az már más kérdés, hogy drága borral ugyanúgy meg lehet csinálni... Van egy palack Merlot-m is, de azt szebb időkre tartogatom. Ehelyett inkább leugrottam a S**rba, és vettem…..