Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vulgo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön ingatlant vásárolni nagy döntés, hiszen ezzel valahol végleg letesszük a garast az adott ország, város mellett – de legalábbis saját ingatlannal már nehezebb mozdulni, mint egy bérleményből. Orsiéknak (akik történetét nemrégiben olvashattátok) hat, zökkenőkkel teli évükbe telt, mire az…..
Vulgo 2021.01.13 19:40:27
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
Erre vágyott sok-sok álláskereső, most megérkezett. Jelöltélmény okán küldik szorgalmasan a HR-esek a visszajelzéseket, időnként tényleg sokat dolgoznak azon, hogy a jelölt megkapja a visszajelzést. Alapvetően kétfelé oszthatók a sikertelen jelentkezések: amikor már a beküldött álláspályázatra…..
A pedoszkóp vagy fluoroszkóp a maga nemében egyedülállóan veszélyes alkalmatosság volt a negyvenes-ötvenes évek cipőboltjaiban. Hogy miért? Mert minden egyes felpróbált cipő után megröntgenezte a lábakat.....
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
  2016, nőgyógyászati patológia.... 16 éves, gyermekarcú, kicsit duci, kicsit esetlen, csúnyán mondva tenyeres-talpas tinilány fekszik nagy pocakkal a kórteremben.39 hetes terhes, néhány hónapja nevelőotthonban él. Közel a szülés, várja kislánya világrajövetelét. Teljesen érdektelen. Nyomogatja a…..
Vulgo 2018.10.14 12:07:47
@Egyallampolgar: amiota letezik genetika mert a joisten kitalalta. Kodolt hulladek, de mindent tulelnek. Ez van. Elmeletben a patkanyoknak is van hasznuk, csak rohadtul idegesitoek. Egyebkent a normalis meg nem letezik. Azt csoport adja meg, nekik ez tok normalis gecco. Vagod ?
A Tenable adott ki egy figyelmeztetést, amely szerint a TP-Link WR841N sorozatú router eszközei olyan összetett sérülékenységgel rendelkeznek, amelyen keresztül távolról is átvehető az irányítás a router, és azon keresztül a mögöttes hálózat felett...
Te jössz! Marvel gyorstalpaló 2018.04.16 18:00:00
Közeleg a Marvel megaprojektje, a két epizódból álló Végtelen háború első része. Az elmúlt tíz évben egy elképesztően széles univerzumot épített ki a stúdió, rengeteg szuper és kevésbé szuper hős gyűrte az ellent. Ebben a cikkben nem váltjuk meg a világot, csak sorrendben bemutatjuk, hogyan is…..
Vulgo 2018.04.17 19:44:03
@Po: De nagyon egyetertunk. Hihetetlenul igenytelen es hibas iras. Vicces probalt lenni, de szanalmas lett.
Munkavállalók százezrei, ha nem milliói fülének kedves hírtől hangos a hazai média az év vége felé: a jövő évben átlagosan (további) közel 10%-os bérnövekedésre számíthatnak a versenyszférában dolgozók. Igaz ugyan, hogy ez nem feltétlenül az év első napján, automatikusan következhet be, hiszen az…..
Egy vezetőnek feladata, sőt kötelessége, hogy a cég életében felmerülő problémákra megoldást találjon. Az igazán jó vezető alkalmassága leginkább a válságos időkben mutatkozik meg, mivel az ilyen helyzetek nem hogy blokkolják vagy bénítják döntéseiben, hanem éppen ellenkezőleg, inspirálják,…..
Ha minden rendszer úgy működne, ahogy a Facebook, akkor nagy bajban lenne a internet. A magánemberek oldalai nagyjából működnek, de a márkák page-ei és a hirdetéskezelő elképesztő hibákat tudnak dobni. Összeszedtük néhány kedvencünket. ..
Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan…..
Három nappal ezelőtt szörnyű baleset történt a Dózsa György úton, amelyben két ember életét vesztette. Őszinte részvétem az elhunytak családjának!  Ahogy telnek a napok, egyre több információ jelenik meg, sőt, a Citroen autónak ütköző Mercedes vezetője maga is megszólalt a balesettel kapcsolatban,…..
Akik a 2000-res évek elején voltak tinik, azoknak most ismerősek lesznek a következő képek. Akik viszont még csak ugróiskoláztak az oviban, most lehet, hogy jót röhögnek rajta, de higyjék el, ezek akkoriban nagyon menőnek számítottak! És ki tudja, hogy 15 év múlva nem fog-e egy jóízűt kuncogni a…..
Nem fizető lakásbérlők adatait tette közzé egy internetes oldal, hogy a lakást kiadóknak segítsenek elkerülni a csalókat. A támadások miatt az oldal egy nap után megszűnt. A kérdés viszont nyitva maradt: mit tehet a tulajdonos a nem fizető albérlővel? Aki adózik, azt megvédik a jogszabályok Az…..
Az ember gyermeke című filmben a menekülteket rács mögé zárják, embertelen körülmények között tartják őket és a végén visszatoloncolják őket a reménytelenségbe. A Fidesz a belpolitikai haszonszerzés vágyában égve két lábbal tapos embertársaink jogain és játszik sorsokkal...
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Már másfél éve lakom a mostani bérelt lakásban, többnyire rendesen fizettem a lakbért, igaz, az elmúlt három hónapban kisebb elmaradásom volt, néhány tízezer forint. Volt két születésnapi buli, illetve néhány hétig kicsit zajos vendégek voltak, akik ugyan rövid ideg…..
  Fotó: Filep László   Az elmúlt tizenöt hónapban legtöbbet a vágyainkról írtunk és azt gondolom, itt az ideje egy kicsit az érzelmeinkről, illetve mások érzéseiről is beszélni. Vanda és köztem kialakult stabil kötelék bizonyára már senki számára nem ismeretlen, de most nem is erről szeretnék…..
Az állásinterjún várható kérdések listája sokféle formában kering a neten, cégtől is, pozíciótól, interjúztatótól is függ, ki milyen kérdésekkel találja szembe magát, az általános véleménye viszont szinte minden álláskeresőnek ugyanaz: sokszor panel kérdésekre panel válaszokat adnak, és egyik fél…..
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..