Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobojsza

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem a dohánykoncesszió a botrány, önök a botrány. önök a botránykeltő magatartása mutatja azt a teljes érdektelenséget, amelyet önök a magyar társadalom problémái iránt tanúsítanak. képviselő úr, önöknek nem néhány száz magyar vállalkozó sorsa fáj a képviselő…..
Testületi ülést tartunk. Úgy tűnik, Rogán Antalnak más, fontosabb elfoglaltsága van. Gondolom Lovasberényben van.Apró győzelem: a Gazdasági Versenyhivatal nem kap kizárólagos parkolóhelyet. Az eddigi négy mellé kértek még hármat.Kerékpáros közlekedésről beszélünk. Az anyag…..
  A forró tavaszi hétvége, sőt az utóbbi évek kétségtelenül legszínvonalasabb tüntetése a rendvédelmi dolgozóké volt. A felvonulók jól megszervezték magukat, szóltak a sípok, dobok, nádi hegedűk és légvédelmi szirénák, a légkör izzott. És végre nem olyan…..
Bobojsza 2011.04.18 07:52:31
@Dr. Zerge:
Ha valami, akkor ez aztán nem bolsi tempó.
Nagyon szellemes megjegyzés, amit az illető a nagymestertől, Szíjjártó Pétertől tanult, akinek volt pofája a nemzetközi szakszervezeti tüntetésről elmagyarázni, hogy kormánypárti, mert megszorítás ellenes.
Bobojsza 2011.04.18 07:55:34
@tevevanegypupu:

Ti meg szakadjatok már le erről a végigverésről, mert a végén még ti is elhiszitek, hogy igaz. Pedig, hogy KKTT-t idézzem: "álmoskönyv szerint rosszat jelent, ha egy kormány szembekerül a saját fegyvereseivel."
„Szőrös töke van a légynek, ha nem hiszed, nézd meg!” Részlet egy népszerű dalból  Nem tudjuk, mikor sikerült kifejlesztenie Paul Lendvainak azt a testét borító különleges, teflonszerű anyagot, amelynek felhasználhatóságát jelenleg brit tudósok…..
Mandiner blog A NER Jimmy Jumpja 2010.11.11 15:01:00
   Jimmy Jumpot nyilván nem kell bemutatni: ő az a katalán fickó, aki rendszeresen beugrál ilyen-olyan meccsekre (vb-döntőtől UTE-FTC-ig terjed a skála) hogy felhívja saját magán kívül valamire (a rasszizmus rossz, Tibet nem Kína, Kubala forever!) a figyelmet. Valaki…..
  Szép számmal megjelentünk a szerkesztőségből a Demokratikus Charta tüntetésén november 2-án, hiszen mi amolyan házitudósítójuk vagyunk, szinte minden eseményükről részletesen beszámolunk. Úgyhogy egy ilyen gyurcsányos, baueres, (több) ezer fős tüntetés igazi…..
  Lesz-e Gyurcsány-párt, belesimul-e Szili Katalin a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, ki az a Botka László, mit akar Szanyi kapitány és vajon túléli-e 2012-t Mesterházy Attila? A válaszokat sajnos mi sem tudjuk, de most megpróbáljuk feltérképezni az erőviszonyokat.…..
  Nem akarunk ünneprontók lenni, de ha már tegnap megígértük, hogy ma gyurcsányozunk egy kicsit, hát legyen. Mint beszámoltunk róla, pénteken megalakult a Deko (vagy Demoko vagy Demokoa, esetleg Dek), Gyurcsány Ferenc külön bejáratú MSZP-platformja. Hogy e platform pontosan…..
  Gyurcsány Ferencet az MSZP központi kampánystábja úgy dugdossa a nyilvánosság elől, mint mi szoktuk a féknyomos alsógatyát az asszony elől. Ennek ellenére a volt miniszterelnök elemében van, s underground turnéja egyik állomására Nénike kollegával mi is bejutottunk.…..
Bobojsza 2010.02.25 14:52:24
@tevevanegypupu: Lehet, hogy egy olyan milliárdosban jobban bíznak, aki nem miniszterelnökként lett milliárdos, sőt miniszterelnöki fizetését jótékony célokra fordította, mint egy olyanban aki nemtaggyűlésen nem akart a legtöbb állami támogatást nyerni. Csak a második legtöbbet. És nagyon rendesen megmilliárdosodott miniszterelnökként. És majd belehal, semmi sem drága neki, hogy újra a húsosfazék melé kerüljön.
De azért köszönöm, a te válaszod már hasonlít egy válaszra.
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
Bobojsza 2010.01.29 08:42:48
Az MSZP keménymagját tömörítő, a Gyurcsány-blognak is helyt adó kapcsolat.hu portálon DSZG kolléga bukkant az alábbi, igen érdekes szavazásra. A közösség egyik tagja azt a kérdést tette fel a többieknek, hogy "Legyen-e Magyarországon demokrácia?". Az ember azt…..
Bobojsza 2010.01.11 23:17:36
@-dobray- (dszg): Ezt a szavazást, épp úgy, mint a többit, nem a szerkesztők találták ki és tették fel, hanem az egyik felhasználó. Éppen ezért semmilyen jelentőséggel nem bír. Mint ahogy ez az épületes vitát generáló post sem.
 Be kell vallanunk: amióta az SZDSZ egy nagyon-nagyon rossz viccé vált, azóta valahogy nem találjuk a helyünket a blogoszférában. Így jár az, aki egy guminőt választ múzsájául: ha Beatricéje, Lillája, Déryné Széppataki Rózája vagy Horger Antalja kipukkad, akkor a világ…..
Tegnap biciklivel mentem a Kongresszusi Központba. A bejárattal szemben akartal lelakatolni, de rámszólt egy nagyothalló készülékes fiatalember. Nem vettem volna a lelkemre, hogy nemzetbiztonsági kockázat legyen a bringám, úgyhogy kicsit arrább toltam. Arra jött három…..
Bobojsza 2009.04.14 23:50:40
@wendriner úr:
Jobb lesz, ha abbahagyod, most már eléggé zavaros lettél. Tibor fentebb pontosan megmondta a fizuját, azt is, hogy az előző ciklusban kicsit több volt. Te pedig megígérted, hogy kipótolod brutto 900 ezerre. Most pótolsz vagy sem, mindössze ez a kérdés.
Bobojsza 2009.04.15 15:29:08
@zolesz.: Most már csak az a kérdés, hogy a hírtévések fizetése honnan van? Csak nem az értékből, amit előállítanak?
Pásztor Tibor Gázai háború 2009.01.10 22:23:00
Egy réges régi barátom írta az alábbiakat. Tel Avivban él, rég volt katona, de a háború így is meghatározza az életét.The trurh is it's pretty scary. A lot of my friends are fighting over there, people from the south leaving their homes and going up north, the university in Beer-Sheva…..
Mandiner blog Anyád, Katus 2008.12.11 14:01:00
 Van ez a válság izé, amiről ugyan fogalmunk sincsen, hogy mi, csak történelmi ismeretek alapján tudjuk, hogy nem jó. Sokan viszont már saját bőrükön érzik, baj van, baj lesz. A nemzet Csajbók nénije azonban biztosan jobban él, mint három éve. (Amennyiben Gyurcsány Ferenc…..
 Igen, ennek is el kellett jönnie, nem is lehetett másként. Megszületett a hiteles válasz a kétes hátterű, szélsőjobboldali Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg létére. A radikális jobboldali fiatalságnak ki más felelhetne, mint radikális baloldali idősek? Az Óbudai…..
 Bár érdemes némi forráskritikával kezelni a menedzsertablettákról és rejtélyes módon összetört autókról elhíresült, volt XIII. kerületi rendőrkapitány, Kiss Ernő szavait, azért mindenképpen érdekes dolgokat mesél az IRM tárcavezetőjéről. Szerinte a '90-es években…..
 Sorozatunk centenáriumi bejegyzése a fővárosi SZDSZ támogatásával készült. Köszönjük.  Míg Gyurcsány Ferenc és a szocialisták a nyugdíjak befagyasztása és a beruházások leállítása ellen esküdtek fel, addig a magyarliberálisok a fővárosi kultúrát és a…..
Kettős Mérce Népszava 2008.04.25 14:12:00
  Én nem tudtam, hogy ki megyek-e a „nép szava” kontra Gój Motoros tüntetésre?Most már tudom, hogy nem megyek.Alapvetően két dolog volt kérdéses. Számítanak-e annyit a Gój Motorosok, hogy tüntetést kell szervezni a népszava védelmére? Szerintem nem. A népszava egy…..