Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DecoMűhely

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatom a második résszel a Stamperia-beszámolót. Ahogy ígértem, most következzen egy ízelítő a teljesség igénye nélkül azokból az alkotásokból, amiket trénertársaim készítettek és természetesen az alkalomra készített munkámat is megmutatom. Az első részt itt találod..
Kedvesek! Elindult a 2020-as év, ezzel beindult a kreatív élet is. Rögtön az év elején a Stamperia olasz kreatív-hobbi alapanyag forgalmazó cég év eleji újdonság bemutatójára került sor.A trénerkollégák csodálatos alkotásait mindenképpen szeretném nektek megmutatni, vagy legalábbis szemezgetni…..
Sokan tudják, hogy szoktam járni Pentart bemutatókat tartani országszerte. Az egyik vidéki Pentart bemutató alkalmával, nevezetesen Győrben, a Piktor Festékboltban született ez a fali irat/levél tartó. A folyamatról videó is készült. Lentebb megtalálod az elkészítés lépéseit is. :)..
Kedvesek! Itt vagyok a beszámolóval, ami mint ilyen, az első. Picit bepillanthattok most velem a kulisszák mögé.Ismét itt a június, vele együtt a Stamperia olasz kreatív-hobbi alapanyag forgalmazó cég szokásos nemzetközi  trénertalálkozója, ahol a következő szezon újdonságai is bemutatásra kerültek.…..
Azt mindenki tudja, –vagy ha nem, utána nézhet–, hogy húsvétkor mit ünnepel a kereszténység. Nem is erről szeretnék most írni. Inkább arról, mit jelent számomra...
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, amikor dekupázsolni kezdtem, összevásároltam egy csomó anyagot...
2019. márciusának elején került sor az első foglalkozásra a Kreatív Ötletházban Győrött.Tavaly karácsony előtt már tartottam egy Pentart bemutatót, aminek sikere után idén már ültetett foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők, ahol egy ilyen üvegtálat készítettünk. Ha van egy percetek, nézzétek…..
Sziasztok! Már annyiszor gondoltam, hogy megosztanám veletek ami foglalkoztat, valamint szívesen segítenék, mivel többször mondtátok, hogy a kreatívkodáshoz és a szép alkotásokhoz az alapanyagokon található apró betűs rész igen kevés információt tartalmaz. Egy kicsi tégelyre valóban nem lehet…..
DecoMűhely 2019.03.21 18:31:53
@Nelly Horváthné: Szia Nelly! Nagyon örülök hogy tetszik és remélem mihamarabb találkozunk! :)
A finomvonalas repesztésről sok leírás és videó is van, én is válaszoltam már többször is a facebook-on, ezért magát a repesztés technikáját most kihagyom. Ebben a  Pentart videóban megnézhetitek én hogyan csinálom.  De beszéljünk az egyéb, a folyamathoz szükséges anyagokról: waxokról, lakkokról,…..