Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raczrobi

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 1-én csapatunk leruccant a Velencei-tó partjára, hogy megkóstolja a helyiek körében jól ismert Rácz Fagyizó fagylatjait. Az üzlet a város családi házakkal körülölelt területén, egy családi ház mellett található. Kellemes, kis udvarral, hintával, és egy mini gyerekeknek…..
Legalább egy éve el akartam jutni a Törökmézbe. Teljesen rá voltam feszülve a helyre, annyira gyönyörű fotókat láttam mindig a barátaim képei között a hírfolyamomban. Hétvégén végre eljött a pillanat, a Koleszterin Kommandó tagjainak kíséretében végre ellátogathattam a számomra egyik legkívánatosabb…..
Nemrég megakadt a szemem Instán egy hirdetésen, ami egy új portugál pékséget reklámozott konkrétan a Gozsdu Udvar közepében. Őszintén szólva ennél nekem több nem is kellett, hiszen kicsit elfogult vagyok a témában. Fél évet éltem Portugáliában 2016-ban és azóta is gyötör a honvágy, alig várom, hogy…..
Május 1-jén a Koleszterin Kommandó fogta magát és a Római part felé vette az irányt, a pontos cél pedig nem más, mint a Fellini Római Kultúrbisztró volt. Nem először jártunk ezen a környéken, azért is tértünk vissza, mert a Római olyan, mint egy kis oázis a nagyváros…..
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha vannak olyan pillanataim amikor úgy érzem, legszívesebben kiszaladnék a világból. Csak beülnék egy kocsiba és hajtanék addig, ameddig ki nem fogy a benzin, vagy találok valami olyan új helyet, ami megnyugtatja a lelkem. Ilyenkor nem érdekel, hogy…..
De hogy fogok ide bejutni? Fogalmazódott meg bennem a kérdés, amikor először jártam Neverlandben. Nem, nem M. Jackson hírhedt birtokáról beszélek, hanem egy budapesti, a Dohány utcában található még kevésbé ismert kis helyről, amelyet nem is szívesen reklámoznék. A miértre a válasz viszont nem az,…..
Budapest belvárosában, a Kálvin téren, mégis egy viszonylag csendes, és kellemes környezetben ebédeltünk egy finomat a Fecske Presszóban. Jártatok már úgy, hogy valaki ajánlott egy olyan helyet, amelynek a közelében nap, mint nap jártok, mégsem tértetek be soha arra a bizonyos…..
Egy csodálatos, és meleg vasárnap délután úgy döntöttünk, hogy bevesszük a festői szépségű Szentendrét, ahol megnéztük a sikátorokkal szőtt belvárost, és ha már ott jártunk, lakmároztunk egy jót, egy igazi, olaszos, tésztázós-pizzázós helyen, a Trattoria Cardinale-ban. A környék csodálatos, a…..
Raczrobi 2019.04.11 11:21:00
@nyelv-ész: köszi a kulturált hozzászólást, ez valóban kimaradt! :)
A Tokaji Márciusi Nagykóstoló A Koleszterin Kommandónak hétvégén egy nem szokványos gasztroélményben volt része, ugyanis ellátogattunk a Corinthia Hotelben megrendezett Tokaji Nagykóstolóra. Nem tipikus program egyetemista kis csapatunk számára, borkedvelők lévén mégsem hagyhattuk ki. Helyszín  A…..
A város szívében a 7. kerületi Szövetség utcában nyitott egy hónapja ez a kis ékszerdoboz, azaz a Freyja. A fő előnyük a többi hasonló hellyel szemben talán az, hogy ők tényleg szenvedéllyel készítik helyben ezeket a vajas tésztából készült levegős lyukacskákkal…..
A hosszú hétvégén sem pihent a Koleszterinkommandó, az utunk Krakkóba vezetett, ahol kipróbáltuk a helyi nevezetes ételeket, italokat, és bejártuk a várost is töviről-hegyire(volt mit lemozogjunk...)! Egy "rövid" 6 órás autóút után megérkeztünk Krakkóba, Lengyelország második legnépesebb városába,…..
Március 10-én az Allee mellett megrendezésre kerülő Nagy Budapesti Palacsintafesztiválon járt a kis a csapatunk. Az időjárás nem volt éppen kegyes hozzánk, esett az eső és fújt a szél, de…..
Te aki ezt olvasod bizonyára kivagy éhezve valami különlegesre. Jó helyen jársz, mert itt megtalálhatsz mindent a trash foodtól a fine diningig. Csapatunk közösen falja fel Budapestet és értékeli az…..