Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonertöltés

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
tonertöltés 2012.05.25 09:13:49
tonertöltés 2012.05.25 09:52:03
@jozsika1971: igazad van, de annyiból, amit ráköltött, már simán megtehette volna. Ha nem talál olyan szerelőt, aki meg tudja oldani a problémáját, és nem akar túladni az autón, ő maga meg nem ért hozzá/akar hozzányúlni, akkor nem sok megoldás marad. A posztból nekem úgy tűnik, hogy két lapáttal tudja tolni bele a pénzt, tehát ez nem jelent neki gondot. Most nem rólam van szó, én az első autómon úgy álltam neki kuplungtárcsát cserélni, hogy előtte max a kereket cseréltem. Kellett hozzá egy hét, de végül sikerült. A Totalcaron mindig azt hangoztatják a szerzők, amikor vásárlási tanácsot kér valaki, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, vedd figyelembe a járulékos költségeket, keress megbízható szerelőt, stb. Winkler megtette ezeket? Nekem úgy tűnik, kihagyott valamit. . . Ha nekiállna egy-két alkatrészt saját kezűleg kicserélni valószínűleg hamar rájönne, (amint az Te is mondtad), hogy nem túl bonyolult ez a szerkezet, szerezne egy kis önbizalmat, bátorságot, és lehet, hogy hónapok alatt, de végül csak lenne egy működő autója, meg az a megfizethetetlen érzés, hogy én csináltam. Nem a levegőbe beszélek, mindig saját kezűleg szerelem az autóimat, de akinek ez nem megy, az kössön kompromisszumokat. Egy ilyen idős autóval nem lehet csodákat művelni, igenis van, amit egyszerűen cserélni kell (ha minden kötél szakad, akkor a tulajt. . . .)
tonertöltés 2012.05.25 10:40:01
@jozsika1971:
"tonertöltés: velem többször előfordult már hogy bementem valahova, körülnéztem, és sarkon fordulva távoztam. Már az is gondolkodóba ejt ha túl csicsás a cégér... Volt ahol kellemesen csalódtam, de valamiért jobban szeretek öreg szakikhoz járni tanácsért mint bemenni egy tipi-topi helyre."

Ööö. . . izé. . . ezt most nem értem, miért nekem címezted?
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..