Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jakobinusok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést #1: Volt némi kiesés, ezért bocs, az Indexszel történtek rám is hatással voltak közvetlenül és közvetve is, épp amikor kicsit hazalátogattam. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a Checkpoint nincs veszélyben, nem is lesz - legfeljebb a blog fog elköltözni a blog.hu-ról egy másik helyre.…..
Közeleg az év vége, és több gyűjteményes adást is tervezünk. Hogy ezek ne csússzanak nagyon össze, elkezdjük kitolni ezeket, először a Checkpoint Retrográdot, amivel találkozhattatok már tavaly és tavalyelőtt. Tudjátok, ez az, amikor felidézzük, milyen volt a játékpiac helyzete 10, 20, 30 vagy éppen…..
Kis mentegetőzéssel kell kezdenem: a mostani adás egy élő felvétel volt a XV. kerületi Csokonai Kulturális Központban, ami Csoki néven vált legendássá. A nyolcvanas években óriási másolópartik mentek itt, nem véletlen, hogy visszatérő vendégünk, Sakman is ide szervezi a retrokütyüs rendezvényeit. A…..
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
jakobinusok 2019.03.18 12:50:34