Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HabonyArpi

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László a sajtószabadságot sértő döntést hozott, amikor újságírókat tiltott ki a Parlament épületéből – mondta ki ma az Emberi Jogok Európai Bírósága abban az ügyben, amelyben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) hat újságírót képviselt a strasbourgi székhelyű testület előtt...
HabonyArpi 2020.05.26 16:34:15
Egyre durvul a helyzet. ..
HabonyArpi 2020.05.18 20:44:40
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Elfogadhatatlan hogy egy rendor nem tud lekezelni egy feleje rugott labdat, de majd beiratjuk egy focitanfolyamra.
HabonyArpi 2020.05.25 20:42:47
@morph on deer: A hozzatok hasonlo libsi buzernyakokert, szivarvanyos autokat kuldunk.
HabonyArpi 2020.05.26 00:04:56
@nincs1agy: Egyenlore nincsennek szivarvany szinu vagonjaink. (ki kell irni a kozbeszerzest) De ha majd lesznek, akkor megkapjatok a magatoket, ti kilincsorru sorosberencek.
„A hibrid rezsim a demokratikus intézmények és az antidemokratikus hatalomgyakorlás vegyüléke, átmenet a demokrácia és a tiszta diktatúra között” – írja Filippov Gábor politológus sokat hivatkozott cikkében. A Freedom House a május elején publikált jelentésében hibrid rezsimnek minősítette…..
A holt fideszes megyei önkormányzatokhoz kerülhet minden komolyabb vállalkozás után befizetett helyi adó, a helyi önkormányzatok még  a területet is elveszítik majd Semjén Zsolt (a nagy vadász és ördögűző)  új éjszaka benyújtott jogszabály-módosítása miatt, amelyik nyilván perceken belül hatályba…..
HabonyArpi 2020.05.14 23:43:35
Szíjjártó Péter 2020 március 30.: Senkit nem hagyunk magára Judit és férje (65 és 75 évesek) nem ezt tapasztalták, amikor egy hónappal ezelőtt betegek lettek, néhány nap különbséggel torokfájásra, lázra ébredtek, a férjnél hányás és igen magas (38,8 fokos) láz is jelentkezett...
Mostanában kellett elintézni az előfizetést. Még tartom magam, bár az újságokat kesztyűben veszem ki a postaládából, és átlapozásuk után szappannal mosok kezet. Elvégre hozzájuk érhetett a nyomdász, a rakodó és a kézbesítő is. A társasház idősebb lakói közül elég sokan mondták le az előfizetést. E…..
Embertelenség és paranoia. ..
HabonyArpi 2020.04.19 00:23:06
@eszti.....: "Innentől kezdve fel lehet hagyni a tótozással. A magyar kormány, s külön Szíjjártó Péter szereti Szlovákiát."

Szeretjuk Szlovakiat, ezert is fogjuk hamarosan azt is visszafoglalni. Igy aztan a totozas is megszunik, mert ujra magyarorszag lesz.
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
Aki rendszeresen olvas minket, az tudja: kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben. Nem azért vagyunk kritikusak, mert ez a hobbink, hanem azért, mert nem értünk egyet a hatalom gyakorlásának módjával, irányával, és számos konkrét intézkedéssel. Kritikánkat mindig valós tényekkel…..
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
Bebukott az a stratégia, hogy kedvezményekkel növelik a gyerekvállalási kedvet. Most majd büntetésekkel próbálkoznak...
HabonyArpi 2020.02.17 19:40:38
@6.Lenin: "Én pl nem néztem se egyenesben, sem az ismétléseket, csak a híradókban kiemelt részleteket. "

Hat a helyedben ezzel azert nem dicsekednek. Ebbol meg lehetnek problemaid a jovoben.
Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!..
Kellene írni valami frappánsat a képviselők vagyonnyilatkozatáról. Hogy mekkora kamu az egész, képes a pofámba hazudni, a fele sem igaz, meg hol a többi lé és ilyenek. Majd szétszedi őket az akinek ez a dolga. Inkább azoknak a vagyonnyilatkozata érdekelne, akiknek hó végén már nincs semmi a…..
HabonyArpi 2020.02.04 13:22:04
@Világít a torony: Titeket lipsiket szivat azzal, hogy nulla forintot irt be. Ugyis tudta, hogy teljesen mindegy mit ir be, ti ugyis orjongve sikoltoznatok, hogy a rasszista naci fasiszta, korrupt mocskos cigany Orban lopta a penzt. Hat akkor tessek itt a megoldas a nulla megtakaritasra nehez azt mondani, hogy lopta.
Ismét beletörölték a Fidesz elnökének orrát a tavalyi kudarcába. ..
HabonyArpi 2020.01.16 18:47:45
@Oxica: Kb pont leszarjuk a neppartot. Akinek nem tetszik, hogy Magyarorszag szuveren orszag, es nem engedjuk be az arabjaikat, az kinyalhatja a seggunket.
Ez a kormany hivatalos allaspontja az ugyrol.
A képviselők megunták, hogy a 7-es cikkely szerint indított eljárás elveszni látszik a bürokrácia és a politika dzsungelében. ..
HabonyArpi 2020.01.13 15:34:41
@morpho: "A kádár rendszer a nyolcvanas években demokratikusabb volt, mint a jelenlegi orbán rezsim."

Hát így jártatok bűdös libsik. Már nincsennek szemkilővetések, tömegbe lővetések. Ha nem tetszik mehettek Sziriába arabokat szopni, tudjuk hogy nektek leginkább az hiányzik.
A haszon a pénztárcáé lett volna, a veszteség az adófizetőké...
HabonyArpi 2019.12.25 02:58:31
@morph on deer: Hazucc lipsi. Borkait titkosszolgalati modszerekkel illegalisan le videoztak. Sok millios koltseggel csapdat allitottak neki. Peldaul a prostitualtakat is a dk szervezte. MOST MEGKAPTAK MAGUKET !!!!!
A Fidesz brutális erődemonstrációval próbálja bizonyítani, hogy nem rendült meg a Nemzeti Együttműködés Rendszere az októberi önkormányzati választáson elért gyenge eredménye miatt. Ennek része a kultúrharc újraindítása, valamint olyan parlamenti döntések átverése, melyek kifejezetten provokálják az…..
Őrült beszéd, de van benne rendszer...
HabonyArpi 2019.11.27 10:51:41
@morph on deer: "Én úgy vagyok gyártva, hogy a saját fejemmel gondolkodjak from day one, és nem hagyok magamnak parancsolni senkinek. "

Ja persze, de azt azert orommel venned, ha az arabok vegre elfoglalnak az orszagunkat, bevezetnek a sariat, es ti boldogan sikalnatok napi 24 oraban mecsetek padlojat, es szolgalnatok az csodalatos arabjaitokat.Barmi jo lenne nektek, csak ne legyen magyarorszag es ne legyen Orban.
Mert ezen dolgoztok evek ota hogy magyarorszag elveszitse a fuggetlenseget es arab iranyitasu iszlam orszag legyen.
Es mindenzt csak azert mert abban biztok, hogy a mecset sikalas mellett, es a kivegzesek helyett, a liberalisokat majd halabol valamilyen pozicioba helyezik az arabok.