Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m4st0d0n

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
A comment:com hasábjain nem egyszer estünk már neki a különböző vetélkedőknek, kritizáltuk a Párbajt és a Széfet is, ez utóbbit nem is egyszer, és nem is túl kesztyűs kézzel, de valahol ez a dolgunk (itt, itt, itt, itt és itt írtunk a malőrökről). A fair play jegyében viszont…..
m4st0d0n 2010.02.01 13:16:21
@fingerbangs: Ha elolvasod a posztot, láthatod, hogy:
- 2 kérdésszerkesztő van megszólaltatva, nem 1
- sok kérdésíró van, akik a kérdésszerkesztőknek dolgoznak, nem 1
- több külsős embert is megkérdeznek, ha kell.

Tehát nem 1 ember csinál mindent.

Továbbá régen is ugyanúgy ellenőrizték őket, mint most. Amikor gyerek voltam a kvízműsorok alatt gyakran szaladgáltunk lexikonért, enciklopédiáért, mert érdekes volt hamarabb megtalálni a választ, mint a TV-s versenyző - és a cikkben is benne van, többnyire a szerkesztők is úgy ellenőrzik a kérdéseket. Tehát a kérdéseik nem specializáltak annyira, hogy ne lehessen őket megválaszolni általánosan elérhető forrásokból.
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
Új reklámspot-sorozat indult útnak a német nyelvű tévécsatornákon néhány hónapja, és vált hihetetlenül rövid idő alatt kultikus darabbá. A filmen nem túl szimpatikus, ám rendkívül laza fiatalember arról győz meg minket másodpercek alatt, hogy villanyautóval járni, pláne…..
DonDio féllábú nagymamájának - mint utóbb kiderült - 18 ezer forintot kellett volna fizetnie, hogy gyomorműtétje után a kerekesszékét is vele vigyék a kórházból. Jófejség: Most hozta haza a gyomorműtéten átesett 86 éves nagymamát a VIP Mentőszolgálat. Lehet nevet kellene…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Terjed a blogokon, sőt már néhány külföldi hírportálon is egy fotósorozat, ami azt próbálja bebizonyítani, hogy a Reuters manipulálta a grúziai hadszíntéren készített képeit. Az, hogy mi az igazság, egyelőre nem derült ki, de a hír terjedése és torzulása azért jól…..
Sokan úgy gondolják, hogy volt. Egészen eddig valamiféle misztikus összeesküvéselmélet része volt csupán a történet, miszerint Karadzic és Richard Holbrooke megegyeztek 1995 környékén: Radovan visszavonul a politikától, a háborúsdiból, és Richard cserébe nem üldözi, és nem…..
Most már nem csak abból van botrány Amerikában, hogy Jesse Jackson, híres polgárjogi harcos egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofon miatt az egész nemzettel megosztotta, hogy kivágná Barack Obama heréit, de állítólag még azt a szót is kimondta. Igen, azt, ami n-nel kezdődik,…..
m4st0d0n 2008.07.17 18:57:46