Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabiq

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid cikksorozatunkban azt járjuk körül, miért téves a keleti katolikus egyházak házas papjaira hivatkozva érvelni a nős férfiak ("viri probati") pappá szentelése mellett a latin egyházban; hogyan terjedt el a cölibátus nélkül élő házas papság legitimitásának hamis mítosza; és hogyan erősítette…..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Csabiq 2011.01.06 15:15:41
@Taligamajom: Gyurcsány mestere volt a szövevényes ügyeknek (ahogy Orbán is).

Ha Gyurcsány jobbra akart menni, időnként balra indult el, hogy az események láncolata jobbra húzza őt.

Orbán Viktor dettó ugyanez. Azért képes a nagyvállalatokat adóztatni, mert kijátssza az EU-s széthúzást és a tehetetlenséget. Egymás után eteti meg a békákat az uniós államokkal, azok meg tűrnek és hallgatnak.

Ahogy Gyurcsány számolt azzal, hogy ki veszít, ki nyer, ha püfölik a népet az utcán, ugyanúgy számol Orbán, hogy hogyan képes az unióval szórakozni és olyan határokon megy keresztül, amiről más állam álmodni sem mer, mindenféle következmények nélkül.
Csabiq 2011.01.06 18:04:02
@Taligamajom: át kell gondolni, hogy kire szavaz az ember, mert a tetteknek következménye van, azt pedig az egész ország viseli.

Nem függetlenítheted magad attól, hogy 8 év alatt 2.5-szörösére nőtt a magyar államadósság. Sajnos hiába, hogy nem érdekel mindez téged, de legvégül te és a gyermekeid fogod megfizetni.

Nem mondom, hogy kötelező a Fideszre szavazni, de az MSZP-t már az ország egyszer kihányta. Csúnyán tönkretettek mindent, szóval lehet tőlem bárkire szavazni, akár a kétfarkú kutyapártra is, de az MSZP-s gárdát mégegyszer megszavazni balfaszság.

Ha utálod a Fideszt, akkor más pártra kell szavazni (ez így helyes). Ha nem szavazol senkire, akkor meg ne sírj, ha azt csinálnak veled, amit akarnak.
Csabiq 2011.01.07 13:58:26
@Taligamajom: akarnak mert függetlenitettem magam a rendszertól.

Ezt hogy csinálod meg? Külföldön dolgozol és nem fizetsz itthon adót?

Ez is egy megoldás, csak a jelenlegi magyar nyugdíjasok/gyermekek éhen fognak dögleni.

Be kell látni, hogy a jó megoldás az, ha nem függetleníted magad a rendszertől, hanem együttműködsz vele, de ennek sajnos ezer feltétele van:

- például, hogy megbecsülnek
- például, hogy nem lopják el az adódat
- például, hogy nem élősködnek mások a munkádból
- például, hogy felelősen gazdálkodnak a befizetéseiddel

Az elmúlt 20 év szemétkedései odáig vezettek, hogy leromlott az adómorál. Az emberek nyomorognak, aki jól élhetne, annak a pénzét erőszakkal elveszik, hogy az is nyomorogjon, így magas adó befizetése helyett kiviszi a pénzt az országból.

Be kell látni, hogy a függetlenedés nem oldja meg a problémát. Az olyan, mintha azt mondanád, hogy akinek van pénze, az semmi adót ne fizessen, pénzért kapja az orvost, iskolát,... a többi ember, akinek nincs meg megdögölhet.