Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olorin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Csakazértis foci, ráadásul magyar áll az ajánló elején, a sport2 élőben mutatja meg mire jut a bajnok DVSC-TEVA a Fehérvár FC otthonában, már ha lesz egyáltalán meccs, hiszen mostanában a fehérvári futballisták sztárjkkal fenyegtőznek, stb. Kezdés 17:45, reménykedjünk. Lesz…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..