Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glossza Magazin

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vásároltál már valaha bármilyen terméket, vagy vettél igénybe szolgáltatást, azért mert egy reklámban azt ígérték, hogy jobb lesz tőle az életed? Megtörtént valaha, hogy nem vettél fel egy ruhát, mert féltél a barátaidnak nem tetszene? Ha a válaszod bármelyikre igen ez a cikk neked szól. A mai…..
Úgy érzed neked van igazad, de hiába mondod el neki, úgyis csak sértődés lesz a vége? Nem tudod, hogyan add elő amit mondani szeretnél, anélkül, hogy megbántanád? Minden vitátok veszekedésbe fullad? Úgy érzed meg se hallgat, és nem veszi az üzenetet? Ezzel a módszerrel mindezt elfelejtheted. Az…..
Test és lélek, mint külön létezők? Vajon mi a tudat, lélek, elme vagy hívd, aminek akarod? Csak az agyunkban végbemenő kémiai és fizikai folyamatok mellékterméke? Van egyáltalán szabad akaratunk? Boncoljuk fel ezt a témát. Tételezzük fel, hogy a viselkedést nem a tudat határozza meg. Tehát amikor…..
A nyitott kapcsolatban élő párok nem csupán egymással létesíthetnek szexuális kapcsolatot, azonban mindezt a párjuk tudtával és engedélyével (ez fontos!) teszik. A legtöbb embernek érvek és ellenérvek sokasága juthat eszébe, ha erről hallanak, de miért is jó ez? Nyitott kapcsolat vagy…..
Egy-egy stresszesebb nap után biztosan érezted már, hogy mentálisan teljesen kimerültél, lefáradtál. Ilyenkor csak a pihenésen járt az eszed és egy kicsit ingerültebb voltál ezért nem is szerettél volna senkivel kapcsolatba lépni. Ebben a cikkben a relaxációt fogjuk szemügyre venni, kitaglalni és…..
Megfigyelted már valaha tudatosan, hogy konfliktushelyzetben milyen stratégiát szoktál választani? Mindenképpen érvényesíted az akaratod? Vagy épp ellenkezőleg, a leginkább szeretnéd elkerülni a veszekedést, így inkább a háttérbe vonulsz, esetleg készségesen beleegyezel bármibe? A minőségi…..
Gondolom veled is előfordult már testnevelés órán, hogy a tanárod mondta az osztályodnak - “Fiúk 10, lányok 5 kör a pályán!” -, neked pedig rögtön végigfutott az agyadban, hogyan tudnád azokat köröket elcsalni valahogyan (amellett, hogy éppen elküldted magadban egy melegebb éghajlatra). Pedig nem is…..
Rengeteg társadalmi tényezőnek köszönhetően a szexualitás kérdése ma már igencsak hamar kezdi el foglalkoztatni a fiatal korosztályt is, legyen szó az interneten könnyen elérhető pornográf tartalmakról, vagy a filmipar alkotói szabadságáról. Ez önmagában még nem jelent problémát, ám vannak olyan…..