Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen a húsvéti ünnepek előtt gyulladt ki Párizs, de talána  világ egyik legismertebb katolikus temploma, a  Notre Dame. A 850 éves épületet éppenf elújították, lehet, hogy ezzel okozták a tüzet, amelyet egyelőre nem tudtak még eloltani.. Az már biztos, hogy hatalmas károk érték az épületet, kérdés…..
• "Állon csapták", "megalázták", "rövid pórázra fogták" Orbánt, de lehet, hogy végén mégis ő nevet, mert a néppárti ellenlépés túl kevés és a pártcsalád túl későn szánta rá magát , viszont a Fidesz elbízta magát • Az európai konzervatívok időt nyertek miután éveken át tartó engedékenységükkel…..
Ötvenre emelkedett az új-zélandi mecsetek elleni véres merényletek áldozatainak száma, jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő egy sajtóértekezleten szombaton este, írja az MTI. Eközben a 888 nevű szélsőjobboldali kormányportál kommentelői megmutatták, milyen az igazi fasizmus.    (Köszi a…..
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.16 23:27:45
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.17 11:19:27
@szigony: "Minden olyan oldalon ott vannak amiről úgy gondolhatná az ember ezt egy "becsületes" fidesz hívő nem olvassa el."

Szornyu, a csunya gonosz fideszesek, nem hagyjak a szegeny libuskakat, hogy bekesen pihengesenek a buborekjaikban.
A szennyezett levegő és az abból fakadó betegségek az egyik vezető halálokká váltak Európában. Magyarországon a legrosszabb a helyzet, egyébként még Kína is jobban áll nálunk. Nem igaz, hogy a magyar kormány ne tenne semmit: minden létező fórumon a levegőszennyezés növekedéséért harcol. Azért, hogy…..
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.17 02:27:52
A nagy német lapok megsemmisítő ítéletet mondanak az orbáni politikáról és ezt az uniópártok sem hagyhatják figyelmen kívül. Az új-zélandi merénylők pont azt az ideológiát képviselik, mint amit Orbán Viktor is hirdet. Iványi Gábor: Orbán Viktor a fasizmus jelképe, fasiszta pártot vezet...
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.17 00:41:01
@mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu:"hogy aztan zokkenomentesen lehessen az orszagot kivezetni az EU-bol, es mindezet tapsikolo nepi felhatalmazassal."

Csak szolok, hogy elteveszteted a napot. Csutortokonkent szoktunk kilepni,(neha kizarnak) az uniobol. Mar 9 eve igy van, hogy minden heten csutortokon kilepunk vagy kizarnak. Ezt mar mindenki ismeri, hozzaszoktunk ne valtoztasunk.

Ismert heti rend:
Kedden Orban bukik.
Csutortokon kilepunk/kizarnak az uniobol.
Penteken allamcsod.

Az emberek szeretik, megszoktak ezt a rendet.
A szabadságharc és a cenzúra eltörlésének nemzeti ünnepén az elnyomó hatalom papol a szabadságról – és cenzúráz...
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.16 22:08:58
@élhetetlen: Ezek marhasagok, meg nem letezo dolgok.
Az viszont feltunt hogy Europa vezetoi (junker makron merkel) Soros iranyitasaval megszakitas nelkul hordjak be az arabokat Europaba. Nevtelen bankkartyakat osztogatnak, milliard eurokkal tamogatjak az embercsempesz NGO halozatokat. Minden heten hoznak egy ujabb trukkos jogszabalyt, torvenyt, amivel konnyitik az illegalis bevandorlast, mikozben az ENSZ emberi alapjogga teszi az illegalis bevandorlast. Kotelezo kvotaval, meg migrans vizummal trukoznek mar evek ota. Es evek ota gyartjak a kifogasokat, hogy miert lehetetlen Europa hatarait megvedni. Es kozben azert kampanyolnak, hogy Nemetorszag kovetkezo kancelarja arab legyen.
Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén 2019.03.16 23:59:30
@vitéz Beverneky: "hogy lehet névtelen bankkqrtyára pénnzt felvenni?"

Hat ez az, a fel vilag EZT KERDI, hogy lehet hogy barmifele azonositas nelkul illegalisan europaban tartozkodo emberek csak ugy bankkartyakat kaphatnak ??
Mikozben nalunk egy szar telefonkartyaval is minden evben baszakodni kell.