Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csehov

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaNDA A barna és a szőke kóla 2013.06.24 13:21:00
1967. június 24-től lehetett hivatalosan is Coca-Cola-t venni és inni Magyarországon. Egészen addig kólázni egyet jelentett az ellenállással, vagy más nézőpontból a hazaárulással, hiszen a nyugati világ legkedveltebb üdítőitaláról rengeteg hamis legenda élt Magyarországon. Az…..
Greyhound blog Best of Jobbik 2010.03.30 14:13:00
Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó nélkül hagyni, úgyhogy…..
Brendel Mátyás 2010.03.17. 14:44:05 Itt a videótok szétszedve: www.youtube.com/watch?v=GZlPKyigrbk fogadjunk, hogy nem meritek reklámozni, nem reagáltok rá!   De, kedves Mátyás, merjük. Már csak azért is, hogy ebben se legyen igazad :) Lássa csak mindenki ezt a…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
(Köz)szempont Apa, kezdődik! 2010.01.27 18:43:00
Ó igen, kezdődik. Ismét eltelt négy év, és bármennyire is szeretnénk, ezt a 4. évet sem fogjuk megúszni: könyököt ki, kettesbe be, indul az idei kampányidőszak. Mondhatjuk, hogy ez a szükséges rossz, hisz a demokrácia egyik alapja, hogy lehessen választani, de hogy milyen a…..
csehov 2010.01.28 01:17:50
Mennyi ostoba ember... Kb. ezért tartunk itt.

A hozzászólók kétharmada úgy képzeli, hogy VALAKI prezentáljon nekik egy tökéletes pártot, ami pontosan olyan, mint amit ő összeálmodott magának, és akkor majd kegyesen elmegy szavazni. Hát lófaszt. Mondom, mik az opciók:

1. Ha van olyan párt, akivel legalább nagyrészben egyet tudsz érteni, menj és szavazz rá.

2. Ha nincs, alapíts egyet. Majd te megmutatod a haverjaiddal, hogy kell ezt, igaz? Hiszen annyira kenitek-vágjátok.

3. Ha magában a demokráciában sem hiszel, döntsd meg. Szervezz aláírásgyűjtést, polgári engedetlenséget, vagy ha ez nem elég jó, harcolj ellene.

4. Ha a fentiek közül egyik sem tetszik, vándorolj ki.

5. Ha a négyes pont sem tetszik, maradj otthon, és kussolj. Legyél statisztikai adat, rabszolga, a manipuláció alanya.

Pofázni mindenki tud. A karosszékből mindenkinek kurva okos gondolatai vannak. Csak amikor tenni kéne valamit, akkor épp más dolga van, vagy fáradt. Elégedetlenek vagytok? Azt hiszitek, csak a politikusok miatt jutottunk idáig? Lehet, hogy sokkoló lesz, de a politikusaink pont olyanok, amilyeneket megérdemlünk. Mert HAGYTUK, hogy ilyenek lehessenek.

Ennyi. Lehet kezdeni olvasni, művelődni, utánajárni dolgoknak és nem csak a választási dumákat figyelgetni, hanem normális, megalapozott véleményt kialakítani. Nem a szövegek, hanem a tettek alapján. És lehet cselekedni, ha valami csípi a szemeteket.

Na, lehet anyuzni...
 Az Alkotmánybíróság döntése rendesen kiverte a biztosítékot a köztársaság barátainál. Az MSZP főjogásza, Bárándy Gergely tudott ugyan egy kicsit örülni annak, hogy nem egyhangúan döntött az AB a kitűnő törvény ellen, de szerinte továbbra is ez a helyes irány, vagy…..