Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potenciális Disznó

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, VBS (Virtual Battlespace Systems) című posztunkban közölt felhívásomra (melyben azt kértem az Operation Flashpoint: Cold War Crisis című játékot már kipróbált olvasóinktól, osszák meg velem - és ezáltal veletek - élményeiket) több levelet is kaptam, amelyek közül négyből idézek,…..
Potenciális Disznó 2009.09.14 18:22:49
@LittleWildGuy: A folytatással az a 'baj', hogy ugyan ezt is a Codemasters adja ki, de már nem a csehek fejlesztik. Valamikor összerúgták a port, és elváltak útjaik.
Vannak helyek, misztikus csücskök a városban, ahol valamilyen titokzatos okból megállt az idő... Megállt és úgy maradt, biztos így jó neki, meg persze van igény rá. És most nem a TV2 örök érvényű és a műsorról méltatlanul lekevert filmsorozatáról, az Elveszett szobáról…..
Félrefordítások A barbár 2009.09.05 11:29:00
Krisztián beküldése következik:Nem tudom, meg lett-e említve már, de Eddie Murphy Coming to America c. filmjében vannak kemény dolgok ;)A jelenetben, ahol összegyűlnek a vendégek a hercegi hitves bemutatására, az egyik vendég italt tölt és azt mondja:- It's a real vintage. Magyarul:…..
BUKSZ Hős született a BKV-nál 2009.09.03 15:55:00
Ilyen szerintem nincs is, és csak hallucinálom, hogy a BKV teljes kommunikációs csapata áll egy pofonfa alatt, bámul felfelé és fogcsikorgatva rázza, csak rázza, csak rázza, amíg a nyakába nem szakad az egész. Mint amikor a Die Hard 3.-ban John McClane kiáll egy „I Hate…..
Hétvégén újra elővettük a néhány havonta aktuálissá váló "Vajon benne van-e még a kábeltévés csomagban az a csatorna, amit most éppen szeretnénk nézni" című játékunkat, és megint mi vesztettünk, viszont a mindössze pár perces csatornaszörfözés alatt sikerült…..
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
Potenciális Disznó 2009.03.10 12:44:32
Hopp, itt egy újabb Kockásfülű Nyúl féle otthon, ezúttal Újbudáról. A legutóbb bemutatott Újlipotvárosi kecóhoz képest szerényebb külsejű, méretű - és relatíve alacsonyabb négyzetmétárú is. Az sajnos nem derül ki, hány lakással használhatjuk közösen a "kertet", de…..
Potenciális Disznó 2009.03.09 16:08:30
@crazymokus: az üvegezett teraszajtó nem számíthatós annak?
Az izomagyú főhősnek hiába van egy hadsereget megszégyenítő arzenálja, amint valami olyat lát amin számok vannak rögtön hívja a technikust. Mert az a kis pattanásos, szemüveges kocka a legfontosabb fegyvere. Mai karakterünk tehát a kocka technikus. Általában jó szerepet játszik,…..
Potenciális Disznó 2009.03.01 20:58:30
@Mindfield: mi volt ez a mátrikszos per?
Potenciális Disznó 2009.03.01 21:02:45
@dave: danke
A különböző Helyszínelők-sorozatok a blog kifogyhatatlan alapanyagát nyújtják. Nyitottunk külön címkét az eredeti sorozatnak, a CSI:Miami-nek, és a leggyöngébb utánlövésnek, a CSI:NY-nak is; mindegyik gyűjtemény szépen gyarapodik, köszönjük szépen a fordítók áldozatos…..
Örök sláger a fordítógépes használati utasítás, de a jellegzetes példány zokni vagy alsógatya csomagolásán található és angolból fordítanak bénán magyarra. Itt viszont liftben vagyunk és a fordítás iránya fordított. Az élvezet viszont ugyanakkora. tudom, nem egyedi…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Ma is itt járt a jótündér, elolvasta a szerdai posztot arról, hogy hiába létezik s.k. barkácsolós díjcsomag, a T kifizetteti az ügyfelekkel a modemszerelés árát, aztán suhintott a pálcájával. Ezt írta ugyanis a Naiv Ügyfél: Respect az Enternetnek! Ők is olvassák a…..
Potenciális Disznó 2009.01.29 11:07:19
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
Most már egészen biztos, hogy sárosak azokkal a lovakkal! Korábban is felmerült már, de sajnos, nem ez az első eset, hogy egy félrefordítást többször is újra elkövetnek - ezúttal György bukkant a szomszédok nyomára:Tegnap "háttér-televízióztam" a Discoveryt és…..
Potenciális Disznó 2009.01.23 10:40:46
hogyvolt X-akták 1x01 - Sebhelyek 2009.01.13 14:55:00
Collum Nemzeti Park, Észak-Oregon Fiatal lány menekül az erdőben éjszaka, hogy ki (vagy mi) elől azt nem tudjuk, de a valami utoléri, kisebb légörvényt alkot, egyre fényesebb lesz, majd kifehéredik a képernyő. Helyszínelők vizsgálják a holttestet. Egyedüli furcsaság, amit…..
atom Supergran - avagy Szupernagyi 2009.01.13 07:00:00
Sajnos sok olyan sorozat vagy mese van, amelyek így vagy úgy feledésbe merülnek, és ha nem botlik véletlenül az ember a neten valamelyikbe, akkor agyunkban egy poros emlékkupac aljára kerül s lehet, hogy többé elő sem vesszük onnan. Ilyen volt a Szupernagyi is számomra, melyből már…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Tim Burton és a musical ismert páros, csak úgy, mint Tim Burton és a konvenciók döntögetése. Mindenki tudja, hogy az író, rendező, animátor nevével fémjelzett alkotások egy különös világba nyitnak kaput a néző számára, mely egy furcsa tükröződése az „objektív”…..
Autófília WD40 a mindennapokban 2008.12.19 16:45:00
Következzen hát a mai utolsó, WD40-nel foglalkozó postunk. A WD40-et autókhoz nagyon sok mindenre használhatjuk, na de lássuk, mire lehet opciókat láthatunk máshol még: Lowtyo: Én még gulyásba is teszek kicsit. Komolyan mondom, megoldódna minden gebasz a földön, ha lenne…..
Potenciális Disznó 2008.12.19 20:45:35
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Hozzávalók:  8-10 db háztartási keksz50 dkg túró8 dkg porcukor1 citrom leve15 dkg vajpici vanília aroma1 doboz  joghurt1 csomag vaníliás cukor A tetejére: étcsokoládéElkészítés: A hozzávalókat konyhai robotgéppel krémes-habosra összekeverjük. A kekszet lerakjuk…..
hogyvolt House 4x14 -Álomvilág 2008.12.01 08:42:00
House ezt az epizódot azzal nyitja, hogy szemlélteti a hetibeteg-szerzés magasiskoláját. Kedvenc szappanoperasztárja az aktuális –nyilván erősen Emmy esélyes- epizód felvétele után épp hogy átjut a hardcore rajongók masszív gyűrűjén, és beszáll a biztonságos limuzinba,…..
Potenciális Disznó 2008.12.01 09:49:03
expressz termesz · karvolt.blog.hu 2008.12.01. 09:37:29

Akkor a telefonszex nemcsak annyi lenne, hogy "jóéjthouse"