Adatok
pecasjano
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

A folyóvízi horgászat sikerességét több tényező befolyásolhatja. Nagyon fontos a megfelelő horgászhely kiválasztása, a jó minőségű és állagú etetőanyag bekeverése, a fogható halakhoz igazodó felszerelés és így tovább, az aprónak tűnő, ámde nélkülözhetetlen technikai megoldásokig. Ebben az írásban a…..

Tegnap voltam a Chefparade-ban Fran Warde bemutató főzésén, ami nagy élmény volt. Igazi profi, közvetlen, kedves és remek előadó és még a főztje is nagyon jó! A fő témája az új szakácskönyve (Ginger Pig) kapcsán a sertés, és annak brit módra történő bontása. Elő is…..
pecasjano
2019.03.15 19:26:55
Tisztelt világevő! Nagyon kiváncsi vagyok a véleményére már csak a fenti poszt apropóján is:
Egy kedves barátom megfedett a miatt, mert az általam használt pork sirloin steak-et (angol tesco-ban így tüntetik fel ezt a húsrészt, amit egyébként Tonkatsu-ként készítettem el...) a recept megosztásakor úgy fordítottam, hogy sertés hátszín és nem KARAJ. az én értelmezésemben a karaj a húsrész mondjuk úgy gyűjtőneve és ez a rész a precízebb konyhatechnológiai felhasználás részeként tovább osztható értékesebb sirloin vagy hátszín részre ahogy ez a marhánál is történik? ileltve egy ehhez kapcsolódó ábra: cooking.stackexchange.com/questions/41360/pork-sirloin-vs-pork-tenderloin-which-will-be-most-tender
Egy kedves barátom megfedett a miatt, mert az általam használt pork sirloin steak-et (angol tesco-ban így tüntetik fel ezt a húsrészt, amit egyébként Tonkatsu-ként készítettem el...) a recept megosztásakor úgy fordítottam, hogy sertés hátszín és nem KARAJ. az én értelmezésemben a karaj a húsrész mondjuk úgy gyűjtőneve és ez a rész a precízebb konyhatechnológiai felhasználás részeként tovább osztható értékesebb sirloin vagy hátszín részre ahogy ez a marhánál is történik? ileltve egy ehhez kapcsolódó ábra: cooking.stackexchange.com/questions/41360/pork-sirloin-vs-pork-tenderloin-which-will-be-most-tender
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Üdv. Bihari János