Regisztráció Blogot indítok
Adatok
star77

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
star77 2009.10.29 18:29:29
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
star77 2009.10.23 09:54:29
Havas Henrik augusztusban azt bizonygatta a blogjáról Verebes Istvánnak a megboldogult Nap-keltében, hogy "megnéztük, hogy Amerikában hogy csinálják" ezt a blog műfajt és megcsináltuk mi is a havasblogot. Soha egy rossz megjegyzést nem kaptam, imádják, rajongótáborom van,…..
star77 2009.10.23 00:17:58
@tibidanny: aki téged nyakonvág
Modorosblog A volt testépítő 2009.10.18 16:47:00
A kiadós szakmai vitát előidéző kezdő testépítőn túllépve egy másik karakteres arcot fedezünk fel ma: azt, aki valamikor gyúrt. A szigorú diétának, párhónapos-éves munkájának köszönhetően valamikor tényleg szép (felső)testtel rendelkezett, ám úgy érzi, hogy…..
star77 2009.10.18 21:16:53
Első olvasatban tárgyalt a KRESZ módosításairól a kormány szerdai ülésén, a tervezetet még nem fogadták el, további egyeztetések várhatóak, mondta kérdésünkre Szollár Domokos kormányszóvivő. A Magyar Kerékpárosklub levélben tiltakozott (pdf) az ellen, hogy a kormány olyan…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
  „Nyilván nagy hűhót csapna a szociálliberális kurzus az aradi vértanúk körül, ha a holokausztban haltak volna meg, vagy valamelyik cigánysoron lövik le őket az ügynökök.” (Sinkovics Ferenc: Miért?, Magyar Hírlap)  Pedig eddig kibírtam megszólalás nélkül.…..
star77 2009.10.07 23:41:55
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: neved alapján gondolhatok arra,hogy egy rendkívűl kiművelt és igen nagy tapasztalatokkal rendelkező személy lehetsz.az én véleményem a többi beíráshoz képest,úgyérzem-harmatgyenge.és senki nem keveri az előítéletet a rasszizmussal.úgyhogy szerintem rádférne egy alapos orvosi kezelés.
Az stimmt, hogy nincs Nagy Magyar Nemzeti Stadion, és az is stimmt, hogy egy ideig nem is lesz. Tény, ami fölött nagyjából napirendre tértünk. Az igazi demagóg szerint kell a pénz másra, meg metróra, meg sztrádára; az igazi szurker szerint meg eleve két aréna kellene, és nem egy.…..
Uraim,Ha Istent és embert ismernek, a kedd esti BL-közvetítések alatt fittyet (vagy felőlem akár sárgarépát is) hánynak a rendezői utasításra, és innentől kezdve NEM húzzák rá a zoomot, vagy miafaszt, amivel a kamerával jó közeliket lehet készíteni, na, azt a bizbaszt NEM…..
star77 2009.10.01 12:00:19
@JohnWatt: ez itt a legnagyobb probléma.
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
Györgyi szabadulna az OTP-től, de hiába, a bank makacsul ragaszkodik ügyfeleihez, a szerződéses viszony lejárta után is.Sziasztok,A történetem a következő:Az OTP-nél hitelkártyám volt. Idén május végén az OTP Tátra utcai fiókjában megszüntettem a hitelkártya szerződésemet,…..
star77 2009.09.24 19:00:44
@ertzuiop: ez a te dolgod, erre nem mindenki kiváncsi!
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
star77 2009.09.16 18:34:38
@MoxNox: Ki mondta hogy nem?de ez itt egy kerékpáros fórum.lehet,hogy az autósokon nem segít sokat de,a bringásoknak biztosan nem válna a hátrányukra.
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az ING Befektetés Menedzsment újabb nemzetközi jelentést közölt a feltörekvő piacokról. Ebben hazánkat a legjobb feltörekvő piaci befektetések közé sorolta. Merthogy:"Az IMF és az EKB gyors segítségével és a kormányzat határozott intézkedései nyomán viszont…..
star77 2009.08.07 13:10:54
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
-Szervusz Dodikám, na hogy vagyunk? (kézfogás, puszi) Dózsa-meccset kihevertük? -Minden a legnagyobb rendben, Jancsi bácsi. Asszony, gyerekek? -Kint vannak a telken a kicsikkel, vettünk a Praktikerben egy új gyeplevegőztetőt, meg az új kerti zuhanyt babrálják. Én azért úgy gondoltam,…..
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..