Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyvalaki36

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
alterglob A buli színe a zöld 2008.10.10 09:48:00
Péntek este zászlóbontó bulit tart a Lehet más a politika! mozgalom az Erzsébet téri Gödör Klubban. Egy éve történt, hogy tizenöt elszánt ember megegyezett, hogy megpróbálják megváltoztatni az országot. Hétfőn lézerrel lőtte a Parlamentet, szerdán pedig végre…..
 Tudom, hogy ez már-már függőség, de egyszerűen nem bírok elszakadni Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc médiafőtanácsadójának stop.hu-s blogjától. Mindig jókedvre derít, ahogy kayaibrahimozik, fidesz-kdnp-jobbikozik, álszent arroganciával aggódik az SZDSZ-ért, vagy kijelenti,…..
Mandiner blog Felmelegített Charta 2008.09.06 11:31:00
 Ezekben a percekben bont zászlót a Magyar Demokratikus Charta. A szokásos aláírók (mínusz Konrád György) aláírják, hogy most aztán már tényleg soha-soha többé fasizmus, gyűlölet, kirekesztés. A mai esemény felvezetéseként a Népszabadság tegnap azt írta, hogy a…..
Csoki 6. - Arccal a nap felé! from vakum.hu on Vimeo. A Vakum.hu kedves riportei kerestek meg minket a Goldenblog díjátadón és egy pöppet mérvadóbb kis videót vágtak össze, mint a HVG pr-stábja... Az adás elején Geszti Péter is nyilatkozik, ezt az alapvetően eredendő bűnnek…..
 „Jó lenne látni a fővárost, mielőtt meghal az ember. Legalább egyszer.”    Ez egy idézet egy besencei férfitől. Besence egy falu Baranyában, az Ormánság peremén. Az ország peremén. Budapesttől 254 kilométerre és végtelenül távol tőle.  Ez egy…..
  „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz…..
 Van Budapesttől nem túl messze egy falu, ahol zöldek a fák, működnek az utcai kutak, és ott lehet hagyni a biciklit a főtéren lelakatolatlanul. Az ember ebben a korban már nemigen vágyik ennél többre, így aztán nyaranként mi is gyakran vendégeskedünk itt, Zebegényben, a…..