Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZecH

0 bejegyzést írt és 1092 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok streameket: https://soccerlive.app/       ..
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
A Juventus tegnap este 2-1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában, a találkozót követően pedig a csapat mestere, a csalódottan nyilatkozó Massimiliano Allegri is az olasz média kamerái elé állt, hogy röviden értékelje alakulata teljesítményét, valamint szót ejtsen a találkozó néhány vitatott…..
ZecH 2024.03.04 10:43:57
@Andras74: Nem ez sokkal idegesitobb mint eddig... Ha igy folytatjuk konfetti sem lesz nem hogy BL...
Cristiano Ronaldo folytatja jogi csatáját korábbi klubjával, a Juventusszal a 19,5 millió eurónyi elmaradt bér miatt, és április végére várható döntés. A vita azóta tart, hogy 2021 augusztusában elhagyta Torinót, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, és a korábbi Aranylabdás játékos ragaszkodik…..
ZecH 2024.03.02 10:34:09
@dobor norbert: Kb arrol "vitazik" ket milliardos a nyilvanossag elott, hogy ki tartozik a masiknak egy szal cigivel...
ZecH 2024.03.02 11:16:02
@rockitbaby: A teljesen remenytelen esetek is donto tobbsegben elmennek masodfokra ennek pedig egy egyszeru oka van: az emberi termeszet, a szamunka negativat elfogadni keptelenseg es az ego. Hidd el tudom mirol beszelek ;)
A Juventus egykori belső védője, a jelenleg a Bayern München kötelékében futballozó Matthijs de Ligt a minap érdekesebb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben a Torinót 2022 nyarán elhagyó játékos betekintést adott Maurizio Sarrival való kapcsolatába, ezen felül pedig szót ejtett…..
ZecH 2024.02.14 12:36:02
@rockitbaby: az Ajaxban volt kapitany materia. Nalunk total mas arcat mutatta, persze hianyzik, mert utkozben belejott es kezilabdarol labdarugasra valtott, de valojaban egy Rugani is hozza a szintet boven ami kell nekunk. En mar csak egy dolgot nem ertek... Miert nem jatszik, ha vele altalaban nem kapunk golt????? (javitom... kevesebbet kapunk)
A Juventus tegnapi, Udinese ellen elszenvedett lesújtó kudarca után a csapat balhátvédje, Andrea Cambiaso igyekezett magyarázni a bizonyítványt az olasz média kamerái előtt, leszögezve, hogy senki sem számított ilyen rossz produkcióra, éppen ezért pedig nem tud neheztelni a drukkerekre, akik a…..
ZecH 2024.02.14 12:24:56
@dobor norbert: Ez igy rendben is van, csak sajnos rank igaz a hullarablokra meg nem. Azoknal mindig a papirforma ervenyesul... ez se veletlen.
A Juventus friss szerzeménye, Carlos Alcaraz a minap megtette első nyilatkozatát a klub labdarúgójaként, a Southampton alakulatától érkező középpályás pedig ennek keretében kifejtette, hogy miért választotta a Bianconerit, hogy milyen érzésekkel tekint szerződtetésére, ezen felül pedig kitért…..
2018. augusztus 3. Közel negyven év után a liga újfent engedélyezte a labdarúgó klubok számára, hogy a tartalék csapataikat professzionális keretek között versenyeztethessék a Serie C sorozatában. A döntés fogadtatása korántsem volt pozitív, Giuseppe Leonardo (az SS Leonzio 1909 elnöke) kudarcba…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Juventus tegnap esti, Frosinone elleni Coppa Italia-mérkőzése előtt a torinóiak futballigazgatója, az átigazolásokat irányító Cristiano Giuntoli is az olasz sportsajtó rendelkezésére állt, hogy reflektáljon a klub piaci tevékenységével kapcsolatos hírekre és pletykákra, melynek során kitért a…..
ZecH 2024.01.13 15:50:34
@Andras74: 1000 :D

Most azt szamolgatom hany eves leszek addigra....
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
ZecH 2024.01.11 20:49:17
@MarcoT: Vigyázz nehogy meglepjen az öreg :D
Ma délután a semmiből jött a hír, miszerint a Juventus francia középpályása, a visszatérése óta folyamatos sérülésekkel küszködő Paul Pogba az Udinese elleni mérkőzést követően egy rutinszerű doppingvizsgálat során emelkedett tesztoszteron-szintet produkált. A hírt az ilyenkor megbízhatónak számító…..
ZecH 2023.09.11 20:59:44
@delpi0823: Egyetertek, ehhez a klubnak semmi koze, felesleges beleszoni a sztoriba olyat ami nincs.

Egyebkent ha igaz remelem szerzodest tudunk vele bontani es nem kell kifizetni a beret sem. Ennel csak az a forgatokonyv lett volna jobb ha tartosan tudunk ra szamitani de erre semmi esely sincs mar... talan sose volt.
Az elmúlt percekben hivatalossá vált, hogy véget ért a nyár talán leghosszabb ideig húzódó átigazolási sagája, ugyanis a Juventus és az Union Berlin hivatalosan is bejelentették, hogy a torinói klub ikonikus, meghatározó labdarúgója és egykori csapatkapitánya, Leonardo Bonucci a német fővárosi…..
Mint ismert, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri a napokban terjedelmes, exkluzív interjút adott az olasz DAZN csatornájának, melynek már előzetes kivonata is sok érdekességet tartogatott, többek között Leonardo Bonuccit, vagy Federico Chiesát illetően, ma azonban a teljes beszélgetés is…..
A Juventus ma este visszatért az előző szezonból már oly jól ismert, szenvedős játékstílushoz, s hazai környezetben mindössze 1-1-et játszott a Bologna alakulatával szemben, mely találkozó után a szokottól eltérő módon nem a csapat mestere, Massimiliano Allegri, hanem másodedzője, Marco Landucci…..
A múlt hétvégén láthattátok, hogy Consminornak köszönhetően elindult az ultracsoportokat bemutató sorozat, én pedig a futball másik főszereplőihez próbállak közelebb vinni titeket, a játékosokhoz. Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Mióta az Öreg Hölgy francia középpályása, Paul Pogba visszatért a csíkos mezes csapatba, mindössze 161 perc játékidőt tudott a pályán tölteni, ezáltal képtelen volt segíteni egyesületét az elmúlt szezonban. Adódik tehát a kérdés, hogy majd egy teljes évadnyi kihagyása után hazája válogatottja…..