Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SINGLETON99

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
Lehet itt bármilyen kormány, van ami nem változik: az ízléstelenség örök. A napokban mutatták be milyen formaruhában fog pompázni a magyar csapat Londonban. Ha azt hittük Peking előtt, hogy azt a ruhakollekciót lehetetlen alulmúlni bizony jókorát tévedtünk. Özönlött a…..
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..
A Fox News egyik amerikai társadójának bemondója annyira lelkes lett Oszama bin Laden likvidálásának hírére, hogy lányos zavarban összekeverte a néhai terroristavezér nevét az amerikai elnökével. Mentsége nem sok van, talán csak annyi, hogy a képernyő alsó felén látható…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
SINGLETON99 2010.12.13 16:59:56
@szbszig: DE AZ A CSATORNÁNAK PÉNZBE KERÜL...
SINGLETON99 2010.12.13 17:15:29
@Commandante Jayasuriya: Eszenyi azt is mondta legutóbb, hogy amikor a Vígszinházban egy papirra felirta, hogy ki lesz a döntőben, akkor a Tolvai Renáta nevét irta fel.Valószinű, elfelejtett, hogy ezt a poent már két héttel korábban elsütötte, csak akkor Kállai Snaderst helyettesítette be a szövegbe. Ennyi pénzért ez nem illendő. Dolgozzon meg érte.
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
SINGLETON99 2010.10.22 01:17:37
@chipanddale74: nem nő, az biztos
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Pamacs és penge Pino Silvestre 2010.06.28 10:00:00
 Nakéremszépen, elmúltak a távollevős idők, aktivizálódunk újra. S tesszük ezt rögtön egy újabb régi, olasz örökzölddel (örökzöld, érted!...). Mióta az eszemet tudom, édesapámnak ugyanaz az illat a kedvence: a Pino Silvestre. Épp vettem neki némi frissítést, úgyhogy…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
SINGLETON99 2009.09.14 17:40:43
SINGLETON99 2009.09.14 17:46:35
@bajai:
lehet hogy nagy pénz, de nem a bringád értékéhez képest .
a bringára nem sajnálják a pénzt , csak a cuccokra
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
SINGLETON99 2008.07.12 09:58:09
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..