Regisztráció Blogot indítok
Adatok
langolonickiminaj

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember végén az Ossian frontembere Paksi Endre egy vadonatúj szóló lemezzel fogja elkápráztatni a kiéhezett rajongókat. Sokan epekedve, már már feltüzelve várják az új dalokat, bár szeptember végéig még valahogy le kell lohasztani ezt a feszültséget. Szerencsére ízelítőnek elkészült egy korábbi…..
Nagy port kavart az interneten legutóbb, mikor Nicki Minaj arról számolt be, hogy az unokatestvére volt szobatársának a sógornőjének nagybátyjának keresztapja herenagyobbodást kapott a felvett oltástól. És bár Nicki is óvakodott a vakcinától, sőt mi több, nyíltan ellene vallott, a turnékra való…..
Íme a csodálatos zene. A 444-nek köszönhetően a szektás néni szövege is elérhető: És most kiáltunk uram sákreválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti /a kormányunkért és így áldjuk meg Orbán Viktort /Hálát adok azért uram hogy van neki már veled kapcsolata /Hálát…..
Nemrég jelent meg Leander legújabb száma, a "Feladtam egy levelet", mely részben a levél feladásáról, de leginkább a fájdalomról, a szerelemről és a halálról szól. "Vigye el magukat az ördög, és éljenek mély fájdalommal a szívükben, amiért ilyen alattomosak" - hőbörögte Leander miközben a postán…..
Nemrég maga Lovasi András jelentette be, hogy a raktárkoncertek miatt kapott állami támogatást (vagy ahogy ő hívja: gázsit) egy saját pályázaton keresztül osztja szét majd rászoruló zenészeknek. Nem is kellett sokáig keresni a tökéletes jelöltet, a legalkalmasabb előadó erre a szerepre a celebvilág…..
Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, hogy augusztus 15-ig maradnak a korlátozások az 500 főnél nagyobb rendezvényekre. Gulyás azt mondta, van egy nagy különbség a focimeccs és a zenés rendezvények között: az alkoholfogyasztás, ami miatt kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a zenés…..
"Polgármester, értse meg, Nekem a cigányoknak, Rappelnem kell Ha nem rappelek, Belebolondulok, És azt mondom nektek: Szeretlek titeket!" - reppelte Kozsó, miközben áramlopás miatt leszerelték a villanyóráit. A pályaelhagyó/pályakiszélesítő villanyszerelő előadóművész azzal védekezett, hogy ő nem…..
Törölte az idén nyárra tervezett Európa-turnéját, így a Budapestre tervezett, pár óra alatt teltházassá érett koncertet is a System Of A Down. A Live Nation közleményben értesített mindenkit, hogy bár új időpontot nem sikerült egyeztetni a zenekarral, a megváltott jegyek nem vesznek kárba,…..
Sokan szóvá tették, hogy a zenekar ismét kiszolgálta a regnáló kormányt és ezzel saját dalszövegeikben megfogalmazott eszmékkel is szembe mennek ezáltal is elvesztve hitelességüket. Kedden a Tancsapda tagjai a saját csatornájukon 40 percen át beszéltek arról a rájuk szabott kormányrendeletről, ami…..
A nemrégiben nagy sikerrel zajló nyereményjátéknak köszönhetően ismét lehetőség van Tankcsapda koncertjegyeket nyerni. Nincs más teendő, mint vásárolni kerozint legalább 70 liter mennyiségben, majd az erről készült blokkot az arcunkkal, személyi igazolványunkkal, és a Magyar Hírlap aktuális…..
Hobbi búvárok fedeztek fel eddig ismeretlen NKA támogatásokat a Balaton közepének egyik mélyebb részénél. A békésen úszkáló NKA támogatások közül az egyik termetes példányt már a felfedezés pillanatában a közelben ólálkodó Kovács Ákos azonnal magával vitte, mondván ő már több hónapja próbálkozik a…..
Brigi, a Dorothy gitárosa nemrégiben bejelentette, hogy elhagyja a formációt. A témával kapcsolatban megkerestük az érintetteket. Brigi: "Egyszerűen kiégtem, nem tehetek róla. Sajnos az összes 3 akkordos dalt megírtuk már, a lehetőségeink kimerültek." - nyilatkozta szomorúan, miközben I love rock n…..
Kovács Ákos előadóművész, dalszerző, közpénztámogatásszerző legutóbbi sikerén felbuzdulva igyekezett bejuttatni dalszövegeit a közoktatásba is. Mindez azután történt, hogy a lányával a karantén alatt kielemezték a saját maga által írt dalok szövegeit. "Sztereo tipikus, tipikus sztereo? - kérdeztem…..
Nagy port kavart az a hír, miszerint befutott zenészek is részesültek olyan támogatásból, melyre nem feltétlenül voltak rászorulva. Majka fel is szólalt az ügyben:"Nyomorult senkiháziak! A számból vennék ki a falatot ha megtehetnék. Jó, én nem kaptam támogatást, sajnos az csak úgymond zenészeknek…..
A legújabb kormányrendelet szerint a koronavírus járvány helyzetre tekintettel korlátozzák a közösségi eseményeken való részvételt, ám egyes szegmenseknek muszáj mentőcsomagot dobni, így kerülhetnek megmentésre a zeneipar elengedhetetlen pillérei, a falunapok. A 2020-as fesztivál szezon mégis jónak…..
Többen megfertőződtek, sokan munkájukat vesztették el, egyes gazdasági szereplők teljesen ellehetetlenültek, az emberek otthonaikba kényszerültek. Reméltük, hogy nem történhet ennél rosszabb és hamar túlesünk mindezen de a java még csak most jön. A COVID-19 mutálódott és egy új, eddig ismeretlen…..
A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #merkeladal kampány. Angela Merkel német kancellár ezen feltörekvést elősegítve 0-24-ben fogja sugározni live illetve előkészített sessionjeit. A tervek szerint az összes földi illetve digitális…..
Sajnos a Burnout zenekar mégsem ér rá előzenekarként fellépni a Leander Kills és a Köteles Leander féle Amigod zenekar előtt, így kapóra jött a tökéletes megoldás: mindkét előzenekar legyen Leander valamely formációja, így az este egyetlen fellépője sem lesz Leander mentes. A line-up a…..
A lángoló megbízható forrásai szerint egy hatályba lépő rendelet szerint jövőre kötelező lehet az X-faktorban történő szereplés. Minden 10-ik életévét betöltött magyar/külföldi/etnikum/mozgássérült/leszázalékolt/nyugdíjas stb.. személynek kötelező lesz részt venni legalább egy X-faktor…..
"Lemegyek a közértbeBeállok középreKaka pisi fosEdd meg mindet mostHa nem kell a kakaVigyed innen hazaKiköpöm a turhámatMegveszem a kurvákat"  - reppelte nekünk a nagynevű Ogly G, aki a napokban az X-faktorban jelentette be visszatérését. A lángoló szerkesztősége kiderítette, miért volt távol a…..
A gyermek popmetál banda újra ámulatba ejtette tini és gyermek rajongótáborát, mert egy új dallal érkezett amit a No Thanx zenekarral közösen alkottak. A siker titkáról kérdezte lángoló szerkesztőnk Mimi a Dánforvatevör zenekar frontemberét, Kikit. Mimi: Hogy sikerült összehozni ezt a remek…..
Sok kritika érte az elmúlt időszakban a Tankcsapda zenekart, amiért a zenéjük állítólag "ratyi" és hogy maguk is úgymond "díszbuzinak" álltak. Most azonban úgy néz ki, minden tisztázódik: a zenekar csupán újabb piaci rést talált, és gyermekdalokat kezdett gyártani. Ehhez a projekthez az Alma…..
A napokban értesültünk róla, hogy jövőre hazánkban is System of a down koncert lesz. Anomáliára gyanakodtunk, ezért utána jártunk. Kiderült, hogy Németh Szilárd kínosan ügyelt, hogy ne jöhessenek be migránsok a kerítésen, de a választások és a krumpliosztás elterelte a figyelmét, így esett, hogy a…..
Külön külön már tudtuk a hírt, miszerint idén Nicki Minaj és Ed Sheeran is visszavonul. Kevesen tudják azonban, hogy egy fúziós projekt van készülőben, ami a két világsztár zenei tehetségét egyesíti majd. A kiszivárgott név egyelőre a "Nicki Minaj and Red Sheeran and The Slepp Band" lesz, tudta meg…..
A debreceni lokálpatrióták helyzete megoldódni látszódik próbaterem ügyben. Eddig nem sok sikerrel jártak, már-már majdnem az utcán kellett zenélniük, de a Tankcsapda sanyarú sorsa úgy tűnik most jobbra fordul. Nicki Minaj a legutóbb elmaradt koncertjekor egy elfeledett raktárépületét adta oda a…..