Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukorborsófül (ex-mesterséges)

18 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2011.07.12 15:25:15
@immortalis: ki az a K. Zoltán?

amúgy meg a kisfiú fej is jó, miért kéne állandóan pozitívan diszkriminálni, a logikátlanság határáig? annyira sújtaná a kislányokat, hogy most véletlenül csak egy kisfiú (vagy egy fiús kislány) feje vigyorogna a képernyőn?
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
miavihar nem 2011.03.26 23:37:00
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.12.29 21:45:41
@Bergeroth: a másik meg, hogy a törvény egyetlen passzusa sem szól arról, hogy nem lehet kritizálni a politikusokat vagy a kormányt.

A kiegyensúlyozottság követelménye - amibe bele szokták látni ezt a rémképet - nem vonatkozik a a sajtóra. Csak a (nagyobb) televíziók és rádiók hírműsoraira és közéleti műsoraira - ahogy 1996 óta eddig is.

Ez egy egyáltalán nemúj szabály - 15 éves bírósági gyakorlata van, sőt, AlkotmányBíróság is tisztázta, hogy mit kell érteni alatta, teljesen világos szabály.
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.12.29 22:11:23
@snakekiller23:
hé, két dolgot keversz, a helyreigazítási és más pereket, meg azt a hatósági eljárást, amit a médiatörvény megsértése esetén a korábbi ORTT, a mostani NMHH Médiaatnács le fog folytatni.

Az ORTT gyakorlatában már kialakult a kiegyensúlyozott tájékoztatás fogalma, terjedelme, és az ORTT határozatait felülvizsgáló bíróság gyakorlatában is tisztázódott már, hogy mit jelent ez a kötelezettség. Vagyis ez már nem gumi szabály, még a televíziók, rádiók is tudják, hogy meddig mehetnek el. Ráadásul egyáltalán nem új szabály.
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.12.29 22:12:31
@Bergeroth:
ha nincs egyáltalán ilyen előírás a médiatörvényben, akkor hogyan tudna a Médiatanács bárkit is bírságolni a megsértéséért?
Évente egyszer feltűnik valamelyik blogon Szalai Annamára zalaegerszegi szexlapja, pedig nem egy billiárdgolyóval kipeckelt szájú pornómagazin az, csak egy vidéki erotikus lap, amiben a padon ücsörögve, műszálas fürdőruhából veszi elő a mellét a helyi jó csaj. Arról persze…..
Szerveződik az ellenállás a médiadiktatúra ellen. Olyan események zajlanak le, melyekre még három Annamariska sem tud mit lépni. Például mi van ha egy műsorvezető hallgat… ok felfüggesztik… de mi van ha egy riportalany bemegy a stúdióba és nem szólal meg??Hát az…..
Az internet háborog. Nem botlottam egyetlen egy olyan írásra, vagy véleményre amelyik elismerően szólt volna az új médiatörvényről. Hát, így nehéz lesz megfelelni a hatalom elvárásainak… Kár azon vitatkozni, hogy jó volt-e az eddigi sajtótörvény. Kár azon vitatkozni,…..
Bejgli, halászlé, töltöttkáposzta, mind megvolt? Rokonoknál, barátoknál és a szomszédasszonyét is végigkóstoltuk? Igeeen! Akkor most jöhet a 3 napos gyors diéta, hogy szilveszterkor is beleférjünk a karácsony előtt vásárolt új koktélruhánkba!Háromnapos gyorsdiéta, amellyel…..
Részeg sofőrök antropológiája- avagy kis magyar buciológiaAhány ember, annyi részeg, és annyi részeg sofőr, mondhatnónk, azonban a képlet korántsem ilyen egyszerű. A sima (mezei) részeg ugyanis alapvetően tér el az autót vezető részegtől, amely már önmagában is egy…..
anyám borogass címke 2010.05.13 10:58:00
 ..
tart nálunk minden, de főleg nálam, nálam még például simán tart a húsvéti sonkaszezon, bár este már nem eszem, mert diétára fogtam magam, de a sonka azért még ott figyel a hűtőben, hátha én is ránézek még mostanában, és van most friss retek, anyám kertjéből, de de…..
Subba Otto is back! 2010.03.19 12:00:00
Ma este az A38-on Otto Von Schirach vs 666 CENT, kötelező!  ..
Mindenki tudja, hogy iWiW fiókot már csak a pénteki válogatás miatt éri meg fenntartani. Ne dobjátok el, erre még jó!Vakuzva FunkyHeti feltört: Hazudós YetiKeriapunak magán show Én meg BubiNagyon szimtanpatius vagy.szekszi Otthoni aktYeahCsöcsös, és a Faszárú…..
Mostan színes ceruzákról álmodom. A stúdiófelvételről szerettem volna eredetileg írni, de az a mostani alaphelyzetben ugyan kit érdekel. A lényeg, hogy bizonyos szituáció már túl ingataggá vált ahhoz, hogy tartósan fennmaradjon, ezzel körülbelül mindenki tisztában is volt,…..
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.02.23 15:06:48
@SzaboZsee: a Jobbik OVi mellett a MSZP-étől is kaptak jókora hátszelet, úgyhogy nem kell őket sajnálni.
LMP-nek is kijutott a hátszél a Szadi felől.
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.02.23 14:53:48
Csókolom, ittvagyunk, megjöttünk. Hanyasba, 19? Rendben. Parkolóhely van? Szentkirályi, jobbra, buszsávban, igen, most jobbra. Oké, itt meg is állhatunk. Hó esett, nem kell jegy. Na jó mégis. Addig mi feldobjuk a dobot. Hanyas csengő? Nyomjad, nyomjad. Mi vagyunk, engedjetek be. A…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2010.02.10 13:20:45
Kezdem a végével, egy hír és egy jövendölés: jövő héten csütörtökön 90 percre elsötétül a TV2, elmarad a Fedezetlen szerelem című romantikus film John Malkovich és Andie MacDowell főszereplésével, így az RTL Klubon a Cuki a sütid (Édes pillanatok) című…..
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
A hangszerboltos (vagy egyes helyeken: gitárboltos) csávó, mint olyan. Na jó, lehet srác, ürge, szivar vagy fiú is, de egy valami sosem - a p-vel kezdődő és asi-ra végződő szó, mert a hangszerboltos csávó láthatatlan a pasi szót használó Mayo Chix márkájú ruhákat vagy…..
Manökken Proletarz bújjék 2010.01.01 21:48:00
anyám borogass bújjék 2010.01.01 21:45:00
 már az ókori görögök is tudták: ami divatos vagy trendi, az nem feltétlenül népszerű isa trend az néhány unatkozó, ámde anyagilag jól eleresztett fiatal időtöltése amíg átmegy a kisboltba az esti piákértmost ezek fényében lássuk, hogy a manökken proletárok…..
cukorborsófül (ex-mesterséges) 2009.12.23 22:09:16
@wwjutka: köszci! én is! :)