Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Épüljön STADION a CEU helyére..

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben a koronavírus keltette médiaérdeklődés csillapodni látszik, és ahogy lassan az életünk részévé vált a járvány, úgy helyeződött át a hangsúly más aktuális problémákra. Így kerülhetett reflektorfénybe az Egyesült Államokbeli tüntetéssorozat, amit George Floyd meggyilkolása váltott…..
Az előző nemzeti konzultációk bugyuta, irányított kérdéseihez hasonlítva akár konstruktívnak és hasznosnak is nevezhetnénk a legújabb kormányzati kérdéssort, ám a látszat ezúttal is csal. A lényeg ugyanis ezúttal is az, hogy egyrészt utólag igazolja a kormánynak a járvánnyal kapcsolatban meghozott…..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.06.10 16:13:15
@nu pagagyí: Magyarorszagon a halalesetek nagyresze VITATHATATLANUL Karacsony Gergely Budapesti fopolgarmester katasztrofalis intezkedesei miatt kovetkezett be.
Ha nem kamugeri lenne a fopolgarmester, tized ennyi halott sem lenne.
A hírszerkesztés műfaja nem alapulhat sem megérzésen, sem hasraütésen és főleg nem hazugságokon.  – Ha a mostani tudásunk alapján találkoztunk volna ezzel a betegséggel, azt hiszem az intézkedések valahol azok között lennének, amit a világ meghozott és amit mi meghoztunk.– Valahol a kettő…..
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.06.01 14:49:22
@ulpius66: Lehet hogy osszedol a Lanchid, mert kamugeriek ELLOPTAK felujitasra szant penzeket, de kamugeri meg mindig csak melegbarok megnyitasaval, es 0-24 oraban a pride szervezesevel van elfoglalva.
Akár arra is használhatná a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetet Orbán Viktor, hogy egységbe kovácsolja nemzetét, békejobbot nyújtson politikai ellenfeleinek, gesztusokat tegyen azoknak a polgároknak, akik nem rá voksoltak a tavaly őszi önkormányzati választáson. Nem okozott…..
Színművészek, tudósok, szakemberek, környezetvédők, aktivisták, dél-pesti lakosok aláírásával indult a „stadion helyett PARKOT a Duna-partra” petíció az aHang.hu felületén. Stadion helyett PARKOT a Duna-partra! Az aláírók 4 pontban fogalmazták meg kéréseiket, melyet Orbán Viktornak és a magyar…..
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.04.24 17:35:42
@N. Barbie: Szerinted van meg olyan aki a 448 ezredik alhir, primitiv balliberalis hazugsag utan barmilyen ujjabb baromsagnak hitelt ad ? Leszarom elsem olvasom, mert ugyis tudom, hogy csak egy ujabb tamadas az orszag ellen. Az az 1000-bol 1, ami esetleg igaz lehet, az meg nem szamit elhanyagolhato jelentektelen. Nem fogok 999 ocsmany ragalmat hazugsagot ertelmezni, hogy megtalaljam azt az 1-et amiben van egy minimalis igazsag.
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.04.24 17:48:09
@morpho: "A fidesz szavazók mondják, hogy a rendszer nem demokratikus, nem én!!!!"

NEM. A fidesz szavazok azt mondtak, hogy a liberalis ellenzeknek AZERT nincs eselye demokratikusan levaltani a kormanyt, mert nincs meg a kello tamogatottsaguk, Azt mondtak, hogy a demokratikus liberalis ellenzeknek, csak valamilyen eroszakos kulso beavatkozassal van eselye hatalomra kerulni, mint peldaul 1956-ban amikor behivtak az oroszokat.
Mostansag az arabokkal probalkoztak, de Soros hiaba igert nekik evi egy 1 millio arab szavazott az nem sikerult.
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.04.24 18:01:51
@taga20: Ugye nem gondolod, hogy barmilyen cikket is elolvasok a Soros altal uzemeltetett fakenews oldalrrol. Amugy meg, az orszag jol all, miert ne tamogathatna a kormany barmit ami fontos a nemzetnek. Most nincs allamcsod, most nem hitelt fizetunk hitelbol mint a balliberalis idokben.
Egy csapásra megoldódna a gazdasági vészhelyzet, ha visszafizetnék a közösbe az ebül szerzett vagyon csak egy kicsi részét is. ..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.04.06 21:01:04
@Nekoashi2005: Rovid idore idonkent sikerult a nemzeti oldalnak atvenni az iranyitast, de az ido nagyreszeben liberalisok uralkodtak. 2006-ban meg totalis liberalis diktatura volt tomegbelovetes, szemkilovetes, kinzas, emberrablas minden volt ami egy szokasos gyilkos diktaturaban lenni szokott.
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.04.07 06:32:41
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Koszonjuk Szargentini . Egy kis szerepe neki is volt az ujabb 2/3-ban.
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.03.30 23:15:22
@math0: "Az intelligencia minimumához az is hozzátartozik, hogy felismered, hogy mikor szoptál be egy csatát, és a veszteségeket minimalizálva visszavonulsz. "

Ez nagyszeru, igy akkor kulonosebb megrazkodtas nelkul feltudjatok dolgozni, hogy elbuktatok a 22-es valasztasokat. Ket okbol is szopni fogtok. Az elmult hetekben az ellenzek altal produkalt eszeveszett magyar gyulolettel megsemmisitette magat a magyar baloldal. Masodszor pedig a virus vilagszerte kivegezte a globalizmust tamogato partokat.
Ugyhogy nem marad mas a sorosberenc libsiknek, mint veszteseg minimalizalva visszavonulni es keszulni 26-ra de inkabb 30-ra.
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.03.25 01:05:50
@ancsika3114: "mi az, ami indokolja a korlátlan ideig tartó teljhatalmat?"

Mert Orbannak jar a teljhatalom, annyira jol vezeti az orszagot hogy virus nelkul is mar eddig is jart volna neki.
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.03.13 18:51:38
@morpho: "Az egész világ hülye, kizárólag Orbán Narancs Viktor látja a frankót! Minden ország tök feleslegesen zár be mindent és állít le mindent."

Az elmult 10 ev azt bizonyitja, hogy Orbanek mindenkinel okosabbak es elorrelatobbak voltak. Valoszinuleg tenyleg okosak, masreszt a megszerzett 2/3 -al, szabadon donthetnek, nem kellett megfelelniuk a nemzetkozi libsi bagazs igenyeinek. Ezert mindig az orszag szamara legoptimalisabb donteseket hozzak.
A gazdasagi dontesek bevaltak. A migracio kezelese a kerites epitese is teljes siker.
Kb 98 % -ig biztos, hogy a koronavirus helyzetet Magyarorszag fogja a legjobban leggyorsabban megoldani.
Elkepeszto belegondoldni, hogy az Orbanek helyett egy liberalis kormany, most osszevissza szarna fosna magat, es a sajat szaraban fetrengve jajveszekelne hogy mindmeghalunk, es kozben egymas utan venne fel az 1000 milliardos hiteleket Sorosektol, amit a 30-40 evig fizetne az orszag. Ez lenne vagy meg rosszabb.
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.03.15 19:37:03
@6.Lenin: "Nagyon jó teszi Kovács Zoltán, hogy elküldi a picsába az ilyen balfaszokat, én le is csukatnám addig amíg lecseng ez a dolog, utána súlyos büntetést varrnék a nyakukba.
Hallgattam a tájékoztatót. Végre normálisan kezelték a sok bunkót."

Ezeket tenyleg lekene csukni. Elkepeszto, hogy Sorosek bekuldik ezeket a kikepzett antifa provokatorokat, az ilyen fontos tajekoztatokra zavart es hiszteriat kelteni.
Jobban utannuk kene nezni, mert az biztos, hogy ezek nem valodi ujsagirok. Mint multkor az az rtl klubos csaj, aki mikrofonert birkozott, mert nem engedtek neki, hogy 12. kerdesnek alcazott hiszteriakelto alhiret is beolvassa.
Túl a nyilvánvaló rasszizmuson, a Jobbik konszolidálódása miatt pártnélkülivé vált rasszista szavazói csoportok meghódítására tett kísérleten, meg a jogállam maradékainak lebontásán (ti. jogerős bírósági ítélet tudatos ignorálása) még alapvető számtani problémák is adódnak a Fidesz-kormány…..
"A gyilkos a normalitás védelmében, önvédelmi reflexből ölt."..
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.02.24 01:14:18
@morph on deer: Gyurcsany Ferenc egy igaz tankonyvi pszihopata, aztan meg se akar vele senki sem talalkozni.
Bebukott az a stratégia, hogy kedvezményekkel növelik a gyerekvállalási kedvet. Most majd büntetésekkel próbálkoznak...
2020. február 12-én 1 euro 340,01 Ft-ot ért. Ennek számos oka lehet, de a legfontosabb következménye az, hogy kevesebbet ér a fizetésünk, nyugdíjunk, mint néhány hónapja. A kormány és a jegybank a szokásos flegma stílusában reagált a történésekre, bár a hivatalos megszólalásokból érezhető volt, hogy…..
A szédületes pávatáncnak van egy káros mellékhatása. Amikor ugyanis, valaki túlságosan beleéli magát mások átverésébe, olyan siralmas bizalmi indexet produkál néhány év alatt, amire már nem lehet építeni semmilyen politikát. A Fidesz megítélését ma már külföldön és belföldön egyaránt az a tudat…..
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
Megint nem sikerült levadászni...
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.12.15 18:45:19
Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.12.16 01:48:03
@eszti.....: "Vagyis a többség már integrálódott,
Ne vedd őket egy kalap alá!"

Nagy lofaszt.
Aztan veletlenul ra lepsz valamelyik labara, es 20-an rontanak rad SZAMURAJKARDOKKAL. Tisztara olyan mint a kozepkori japan bazmeg, mindig van naluk kard.