Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Épüljön stadion a CEU helyére.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archiregnum Baki 2020.01.30 22:32:18
Október óta néhány hatalmi pozíciót ellenzékiek birtokolnak, ebből következik, hogy most már nem csak ők kritizálnak, hanem őket is számon lehet kérni. Ellenzék-kormány konfliktusban nem egy civil áll szemben az államhatalom gépezetével, akivel akkor is szolidárisak vagyunk, ha éppen hibázik, hanem…..
Épüljön stadion a CEU helyére. 2020.02.01 00:24:43
@Tata86: "Szerinted hogyan kéne végeznie a dolgát, ha nem akar inzultust egy gyűlölet elleni tüntetésen? "

Peldaul ugy, hogy eltakarja az ocsmany pofajat egy zacskoval, hogy ne provokalja a tuntetoket. Egyebbkent szandekosan provolkalta az embereket maga korul egyertelmuen az volt a celja, hogy pofan vagjak.
Az ellenzéki szereplőket a pontatlanság, a követés és az elfogódottság jellemzi akkor is, ha beszélnek és akkor is, amikor cselekszenek. Míg ez utóbbi mostanában valamelyest oldódik, az előbbi nem. Ez itt a pontatlan, körülményes, tétova, a lényegre vak beszéd egyik szép példánya. A pontatlansága és…..
Épüljön stadion a CEU helyére. 2019.09.16 01:51:58
@humorpalanta: "Tudna nyerni az ellenzék?
- Tudna, ha elővenné ugyanazt a populista és undorító politikát, amit a Fidesz csinál."

Na ne vicceljel mar. Szerinted a foldon fetrengo, ajtonak rohano, korlatokon maszo, szanalmas ripacskent szineszkedo ellenzek, tudna meg ennel populistabb demagogabb lenni ?
KIZART. Abszolut kimaxoltak a demagog populizmust, csak nem mentek vele semmire. Az orszag olyan jo allapotban van, hogy pusztan, hazug demagogiaval, folyamatos hiszteria keltessel, meg kulfoldi segitseggel sem tudtak megbuktatni a kormanyt.
A szennyezett levegő és az abból fakadó betegségek az egyik vezető halálokká váltak Európában. Magyarországon a legrosszabb a helyzet, egyébként még Kína is jobban áll nálunk. Nem igaz, hogy a magyar kormány ne tenne semmit: minden létező fórumon a levegőszennyezés növekedéséért harcol. Azért, hogy…..
Épüljön stadion a CEU helyére. 2019.03.16 13:56:46