Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dipsz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RT 10 napos volt, amikor először voltunk vele a Dévény Anna Alapítványnál. A szoptatási tanácsadó javasolta, akit már a kórházból hazajövet kihívtam. RT akkor egy 6 alkalmas (alkalmanként fél órás) arcmasszázst kapott, a szoptatási nehézségek megoldását segítendő. Egyrészről nagyon kedvesek voltak,…..
A Pető-módszer, vagyis Pető András orvos-gyógypedagógus egyedülálló gyógymódjának alapgondolata az volt, hogy idegrendszerünk a károsodások ellenére is rendelkezik tartalékokkal, új kapcsolatok kiépülésének lehetőségével, s ezek a tanulási-tanítási folyamat…..
dipsz 2019.03.13 09:19:38
Mi Székesfehérváron kezdtünk a Zöld Almába járni 1 hónapja. (www.zoldalmakozpont.hu ) A foglalkozásokon egyelőre én is részt veszek. Nem tudom ez máshol hogy van, de számomra nagyon megnyugtató így ez, sőt azt vettem észre, hogy jót is tesz a fiammal való kapcsolatnak, mintha azóta könnyebben menne a kommunikáció köztünk. :) Nektek mi a tapasztalatotok?
Hivatalos nevén: Dévény Speciális manuális technika - Gimnasztika Módszer, DSGM. A DSGM minden eddigi mozgásrehabilitációtól eltérő, új szemléletre épülő rendszer. Nem az eddig ismert eljárások kibővítése, továbbfejlesztése, hanem a mozgáskorrekció alapvetően új…..