Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James L2

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Sziasztok!Lassan aktuális lesz a motorunk téli "elrakása", erről találtam egy nagyon hasznos cikket az Origo Motoron. Igaz nem friss az írás, de a tél az minden évben tél! Nógrádi Attila írása következik!Claustrum Akár tetszik, akár nem, honfoglaló őseink szerint…..
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
Minek nekünk Kétfarkú Kutya párt? Nem tudott olyan vicces-elképesztő programpontot kitalálni az ország összes Showder-klubbos bevonásával, mint amivel a valódi politikusok elő tudnak állni. Kétfarkú Kutya? Minek, mikor itt van nekünk Horváth Csaba és Schmuck Andor? Csaba…..
James L2 2010.09.16 01:49:52
Index cikk: index.hu/belfold/budapest/2010/09/16/budapest_nem_lehet_a_mr._smith-ek_varosa/
"Index: Ez szép vízió: díjmentesen, vadonatúj buszokon közlekedő budapestiek. 2006-ban is készített egy programot, amiben még merészebb tervek voltak: alagút a Duna alatt hosszában, üvegbúrával fedett, téliesített Városliget. Ezek a mostani programból valahogy kimaradtak. Miért?
Horváth Csaba: Az én személyes programomban benne vannak. A legszemélyesebben."
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Az erzsébetvárosi jegyző aktivizálta magát és határozatot hozott, mely ellen fellebbezésnek helye nincs: a Szimpla-kert (romkocsma a Kazinczy utcában) nem lehet nyitva 00:00 és 06:00 óra között. Az üzemeltető a Fővárosi Bíróság Közigazgatási Kollégiumához intézhet…..
James L2 2010.09.14 21:17:18
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
A kizárólag elektromos hajtású autókról már jó előre - mindenfajta vitát megelőzve - el akarják hitetni, hogy azok tökéletesen környezetbarát modellek. A rájuk aggatott leggyakoribb kifejezés a "zéró emisszió", amivel igyekeznek már időben nyilvánvalóvá tenni: az…..
Könnyen és olcsón Házi joghurt 2010.06.08 20:16:00
Amit a boltok polcain látsz joghurtot azon túl, hogy drágák sokszor nem is igaziak, hanem gyáriak. Szeretnék bemutatni egy tippet, amivel házilag is tudsz garantáltan igazi egészséges joghurtot készíteni.Hozzávalók: 1l- zsíros tej, 1-doboz natúr joghurt, pár darab gyümölcs,…..
  Itt kedvedre találhatsz pár olyan trükköt, ami a konyhádban jól jöhet!  Rántáskészítésnél mindig gondot szokott jelenteni, hogy csomós lesz, és túl sűrű, és sorolhatnám. Tipp: Ha lehúzzuk a tűzről, majd felöntjük egy pohár vízzel, ezután 5…..
Segédmotorhoz nem kell tartalék izzókészlet, mert nem gépjármű!6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet:105. § Minden gépjárművön, mezőgazdasági vontatón és lassú járművönkészenlétben kell tartani az első és hátsó helyzetjelző lámpában, a tompítottfényszóróban, a…..
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
James L2 2010.07.31 16:24:51
Volt már nagy felháborodás amiatt, hogy büntették az autósokat a csomag szavatosságának lejárta miatt, meg hogy újat kell venni akkor is, ha csak egyvalamit használtunk fel belőle, de minden más bontatlan maradt. Aztán eltörölték ezt a hülyeséget. Pontosabban - amint az Renegade…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Nos, amennyiben elfogadjuk, hogy Isten a történelem ura, és amennyiben elfogadjuk, hogy a mostani időjárás okozta katasztrófális helyzet a nagy 2010-es árvíz néven vonul be a történelemkönyvekbe, akkor vajon megállja-e a helyét az az állítás, hogy az árvíz elleni védekezés…..
James L2 2010.07.20 08:39:14
Még anno, a középiskolában, megállapítottuk a magyar nyelv legfőbb szabályát. Így hangzott: Minden magyar mondat bazdmeggel kezdődik és végződik. Tehát arra a kérdésre, hogy: 'Bazdmeg, kérsz egy hosszúlépést, bazdmeg?' kétféleképpen lehetett válaszolni: 'Bazdmeg, nem,…..
James L2 2010.07.20 08:38:17
Filmdroid Avatar tv spot 2010.07.18 14:42:43
A Fox és James Cameron úgy döntött, hogy augusztusban újra a mozikba küldi a hatalmas sikert elért Avatart, a film ezúttal 8 perccel lesz hosszabb, eddig még nem látott jeleneteket fog tartalmazni. A stúdió hozzá is látott a marketinghez, egy tv spotot mutatott be, amelyet még…..
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..
Noha még csak egy hete kezdődött az idei, a választójogi törvény módosításával korábbinál is rövidebb, mindössze harmincnapos kampányidőszak, várhatóan minden korábbinál hevesebb harc folyik majd a most még utoljára 386 parlamenti mandátumért (mint ismeretes, a most…..
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..