Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kárárámaispj

0 bejegyzést írt és 1577 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
kárárámaispj 2021.09.29 09:18:08
@Etniez:
Na, látod, ez a te pályád. Nem a vírusról kell okoskodni, meg egészségügyi politikáról osztani az észt- ahhoz hülye vagy.
Suszter a kaptafánál, sofőr az utakon.
Tulajdonképpen én már nem is tudom, ez a magyar társadalom miért ennyire birka, hogy hagyja, hogy egy két ember a szemét is kilopja. Mert azzal, hogy Lölö 10 szeres áron épít meg egy 6km-es vasút fejlesztést, gyakorlatilag tőlünk, adófizetőktől nyúl le súlyos milliárdokat. Olvasd el ezt is…..
kárárámaispj 2021.09.26 23:49:42
@birkamenet: Matyi, te kezdtél pofázni, hogy szlovén nincs, csak szlovák....
kárárámaispj 2021.09.26 23:55:30
@DarthVader:
10 éve ugyanazt a mantrát nyomatjátok, tényleg nem unjátok még?

"Most minősitették fel az országot, és most tart ott a minősítőknél, ahol 2010-ben. "
Ja, rendesen szétverték az országot a drága elvbarátaid, ennyi kellett hozzá, hogy felálljon.

"De ha most ott tart, felminősités után, akkor eddig hol volt?"
Alatta. Köszönhetően egy öszödi böszmének, meg a zseniális haverjainak.
Azt azért vágod, hogy nem hetente minősítgetnek.
"Államadósság pünkt ott áll, ahol 2010-ben, államháztartás hiánya magasabb, mint a 2009--es válság idején,"
Az azért szintén megvan, hogy volt egy teljes éves leállás, ugye? Tudod, koronavírus.
"a tényleges infláció 10 % körül, "
Ja. Hasadra csaptál, aztán tudod is.
kárárámaispj 2021.09.27 01:24:30
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Amúgy látom az összes nicket előveszitek mostanában.
Beindult a kampány, gyerekek?"
Ja ez a világ leggyengébb dumája. Simán és egyenesen mutatja, hogy mennyire ostoba vagy.
Van itt 8-10 hozzászóló? Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy legyen 8-10 ember akinek ez a véleménye?
A másik, hogy egy senki által nem olvasott blog századik hozzászólásában mégis ki és miért kezdene el kampányolni?
Valahogy ezt most elkúrták, nem kicsit, nagyon. És csak ott, ahol lehetett. A lebonyolításnál, a magyarázatoknál, és a javításnál is. Ja igen: az ellenzéki előválasztás on line részére gondoltam. Onnan kezdődött, hogy már az off line szavazás sem indult el.Kicsit na elindult, belassult, majd…..
kárárámaispj 2021.09.26 02:12:12
@Boldeone2:
"Az RTL a legnèzettebb televízió Magyarországon , tehát hazudsz. Átlagban kb 650 ezer ember nèzi az RTL híradót, az MTV 1 - et hányan nèzik?
Az idős kormánypárti szavazók az MTV 1 híradót nèzik , ès a fiatalabbak az RTL csatornát , így pont jó időben, ès fontos csatornán volt a vita"
Akkor most hogy is van a sajtó meg a média szabadságával ebben a pokoli diktatúrában?
kárárámaispj 2021.09.26 02:14:38
@birkamenet: Te fáklyás esze a NER-nek, majd gondolod, hogy a falusi lefizetett szavazatszámláló közhirré teszi, hogy csalt, csakhogy börtönbe mehessen?"
Egyik sem? Névtelenül sem? A sötétben sem? Még suttogó propagandaként sem? Még jó, hogy itt vagy te, aki tudja, hogy mi az igazság. Neked sem mondták, csak rájöttél, ugye matyi?

" Mert ugye azt is mennyi szavazatszámláló tette már közzhirré, hogy az 50 fős falujában a választáskor 250 Ukrajnából importált lepapírozott "magyar" szavazott? Ja, egy sem."
Mert ezt a baromságot is kitaláltátok, aztán nyomatjátok. Semmi alapja nincs.
kárárámaispj 2021.09.26 02:17:55
@Boldeone2:
"- hátulról a 3. hely átlagjövedelemben , nominál èrtèken ès vásárlóerő- paritason számítva is az EU- ban
-hatulról a 3. hely mininalbèrben, a V4 országok jelentősen előttünk , Románia utolèrt"

És mesélj, honnan is indultunk? Nyilván az élbolyban voltunk ugye? Luxemburgi jövedelmek, v4 előtt sokkal.

"- több mint fèl millió embernek nem éri el a 100 ezer forint sem a nyugdíja"
ejj, talán fizetni kellett volna a járulékokat, meg bejelenteni a jövedelmeket...
  Az Aral-tó kiszáradása a 21. század eddigi legnagyobb ökológiai katasztrófájaként tartható számon, amely visszafordíthatatlanságával emlékeztet és figyelmeztet: az emberi tevékenységek féktelenségét és a Föld javainak mohó tékozlását bolygónk nem hagyja válasz nélkül.  Oázis a sivatag…..
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
kárárámaispj 2021.09.19 16:08:52
@BiG74 Bodri:
"Felhívnám a figyelmedet, hogy jelenleg a fideszes vádakat tudod felhozni egy ellenzéki politikus ellen, meg azt, hogy ezzel a sajtó szerinted nem foglalkozik eléggé."
Hú, neked komoly bajaid vannak. Mit szeretnél, ha CSK önfeljelentést tenne? Nincsenek se fideszes, se ellenzéki vádak, csak vádak vannak. Tiborczot meg csak ellenzéki vádak érték, meg Lölöt is, ugye? De az nyilván rendben van.
A kormánypárti sajtó nyilván foglalkozik CSK-val, de annak te nem hiszel. A függetlenobjektív meg kussol, de az nem zavar.

"Az pedig külön vicces, hogy koncepciós pert rikkantasz, mikor a fideránsok is ha jól látom az olafhoz fordultak, nem hazai nyomozóhatósághoz, mert csak egy elképzelést tudnak felmutatni. "
Hát, a NAV is nyomoz. Egyébként, ha csak a magyar nyomozna, akkor rögtön menne az óbégatás, hogy a fideszes ügyészség koholt vádakkal támad.
De persze, igazad van, hagyjuk őket nyomozgatni. Már csak egy kérdésem marad. Tételezzük fel, hogy semmi csalás nem történt, teljesen jogosan kaptak uniós pénzeket. Gondolom ez sem fogja megingatni a hitedet, hogy csak fideszes kap támogatást. Végül is, csak a momentum társelnöke kapott, az meg majdnem fideszes, igaz
kárárámaispj 2021.09.19 16:13:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Adnál rá magyarázatot honnan lett 23,5 milliárd euró?"
IMF hitelből.
"a jegybank devizatartaléka nem az állam tulajdona, nem közösségi pénzeszköz, amit korlátlanul fel lehetne használni. Uniós szinten is szabályozott, hogy a jegybanki tartalékokkal mit lehet kezdeni"
kárárámaispj 2021.09.19 16:27:24
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyébként mekkora nonszensz marhaság az, hogy bejött az uniótól x összeg, ezt simán hozzáadod akármihez aztán kihozod, hogy a fletóék milyen jól csinálták.
Attól, mert bejön X összeg az uniótól, és azt felhasználják - vállalkozás beruházására mondjuk - az nem fogja emelni a GDP-t.
Sokkal több forrásból gazdálkodtak? Lehet. Meg is van az eredménye, nézz körbe.
Ezért aztán fogok kapni a pofámra, de akkor is: ha adott egy helyzet, ami finoman szólva senkinek sem a szíve csücske, nem lehetne az ellene való folyamatos és hasztalan, erősen váltakozó hevű küzdelem helyett valahogy az előnyünkre fordítani? Ha a lomtalanításban turkáló emberek tevékenysége szúrja…..
kárárámaispj 2021.09.18 22:21:46
@bozon:
"A házhoz menő sem úgy megy, hogy random kéri mindenki a város átellenes végeibe a lomtalanítást. Egyeztetni kell a kukásokkal; egy környéket egy napra szerveznek."
Jajj, veled olyan beszélgetni mint Zuzu Petals-sal.
Itt egy lakótelep, mondjuk Békáson. Laza 30 ezer ember. Tehát ha lomtalanítani akar Béla akkor felhívja a kukásokat, hogy itt a lom, vigyék el. Azt mondják, hogy oké, 2 hét múlva jönnek. Meg a két hét alatt aki betelefonál azoknak is szintén. Ha Jani 3 hét múlva telefonál be, hogy neki volna lom, akkor megint csak várnak mondjuk két hetet, és ha közben senki másnak nem jut eszébe betelefonálni, akkor az autó csak Jani szőnyegéért megy el. Persze, ha Béla és a többiek rengeteg cuccot tettek ki, akkor fordulhat kettőt a kocsi.
Ésszerű? Nem. Gazdaságos? Marhára nem. Mi az értelme? Te így kitaláltad, aztán ez a jó.
kárárámaispj 2021.09.18 22:24:55
@bozon: "Most ugyanaz az égetőbe megy, illetve egy része szakszerűtlenül szétverve a fémbe. Ehhez képest több elektronikai hulladék jobb."
Leginkább Pusztazámorra megy, nem az égetőbe. Csak szólok, szakértő úr. Oda viszik a sittet, a földet, a szemetet meg az elektronikai hulladékot is.

A lomizós cigók pedig tényleg nagy valószínűséggel számítógépes csalásokra szakosodnának át.
kárárámaispj 2021.09.18 22:31:27
@bozon:
"Németországban is, ahol elvileg listát kell leadni a kitett cuccokról, ezt azért lazán kezelik. Egyébként ezt alapvetően (elvileg) akkor szívod meg, ha túl korán pakolsz ki."

Remek kis valamit találtál ki megint, öröm olvasni téged.
Telefonálj be, egyeztesd az időpontot, időpont előtt pakolj ki, írj listát, hogy mit tettél ki, őrizd, nehogy rátegyen valaki valamit. Ha sokat pakolsz ki, akkor fordul a kocsi, ha keveset, akkor üresjárattal megy, ha valaki mégis rápakol valami tilosat akkor azt max. nem viszik el, ha elfelejted az időpontot, vagy közbejön valami akkor így jártál.
Híradás egyik sora az Index vezető cikkéből: "...a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök adott iránymutatást a képviselőknek a következő időszakra...." - Na jó, a Magyar Nemzet cikkét idézte. DE: sokat elmond ez a másfél sor: nem megvitatták/megbeszélték/közösen kijelölték az…..
kárárámaispj 2021.09.17 22:54:15
@horrorpornó bábszínház: Igen, faszkalap, az biztos. És ott mit dolgozott, mesélj már.
Csak mert úgy hallottuk, hogy apró (érted) vissza nem térítendő kölcsönből megvett egy működő céget, aztán jól megvolt belőle.
Meséld el, hogy ez a drága ember hogy építette fel a semmiből a milliárdjait.
kárárámaispj 2021.09.17 23:02:49
@morph on deer:
"udomásom szerint egyetlen eljárást sem indítottak ellene, ami a vagyonosodására vonatkozott, pedig volt rá egy bő évtized!"
Ja. Feri is ezzel okoskodik a facebookon. Indítottak. Elévült. Ennyi.
Ettől még lopott.
" A Parlament szomszédságában álló épületet 1995-ben vette meg az államtól az Altus, majd néhány hónap múlva egy állami tulajdonú cég bérbe vette tíz évre. "
Tehát ez szerinted nem lopás, csak az, hogy magyar cég kap megbízást útépítésre, amit meg is csinál.

Marha érdekes, hogy a fideszt akasztanátok, meg lámpavasaztok, Fletónál meg az a felmentés, hogy nem volt ellene eljárás.
kárárámaispj 2021.09.18 17:16:30
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"2010 összesítve 78 milliárd euró
2021 összesítve 163 milliárd euró"

Az önkormányzatoktól átvállalt adósságok hol vannak?
Az olyanok, mint vízművek, mol, szolgáltatók megvásárlása hol vannak?

Egyébként valami nem stimmel a számaidban, mivel GDP arányosan csökkent az adósság. Ezt nem én mondom, hanem az eurostat. Ha nominálisan a duplája -ezt te mondod, akkor a GDP nek is a duplájának kellene lenni.
Update: szerdán drága kormányunk (tényleg kurva drága) ráfejelt az alantiakra még 1 milliárd EUR hitelt, igaz, ezzel a rövidebb távú kötelezettségeinket emelte meg. Nem kicsit, nagyon! A napokban a magyar állam 4,25milliárd dollárnyi hitelt vett fel a nemzetközi pénzpiacokon (kötvénykibocsátással).…..
kárárámaispj 2021.09.16 21:35:53
@white999: A mol 21%át visszavette az állam. Mit nem értesz ezen?
kárárámaispj 2021.09.16 22:25:04
@white999:
"1, Attól, hogy 21%-ot visszavesznek attól még az miért lesz állami cég.
(JELZEM KURVA DRÁGÁN VÁSÁROLTA VISSZA)"
Szerintem nem mondták, hogy állami cég. Egyébként, az államnak van aranyrészvénye, amivel azért beleszólhat dolgokba. Jelzésed baromság, egy ekkora cég 21% nem kiló alma, hogy bármikor kapsz a közértben, egyáltalán nem vették drágán.

2, Ha vetted volna a fáradságot és megnézed a kör diagramot nincs állami tulajdon hanem a Mathias Corvinus alapítvány tulajdonában van az a rész amit "kiprivatizálzak" fideszeses vezetésű alapítványba. A fennmaradó % pedig nyomokban sem tartalmaz állami tulajdont.
És az miért baj? Az osztalákból támogatja a tanulmányokat. Idén 3500 tanulónak. Nyilván sokkal de sokkal jobb lenne, ha a 21% megy az ÖMV-nek, aztán minden marad ugy ahogy volt. Hiszen annyira de annyira faszául ment itt minden 2010ig ugye?
kárárámaispj 2021.09.16 22:26:55
@birkamenet:
Majd pont te fogsz akasztani puhos mátyás...
A villanyautó, amit már mindenki epedve várt, akinek még nem volt alkalma vezetni. Röpke másfél órás tesztút során nagyon mély benyomásokat nem lehet szerezni, de annyit mindenképpen meg lehet állapítani, hogy piszkosul jó csomag ez így, ráadásul autószerű, könnyen használható, és egyik…..
kárárámaispj 2021.09.12 12:13:04
@geegee: "Főleg, hogy egy csomó ország 2025-28-30 környékén be/ki akarják tiltani a robbanómotorosakat..."
Majd szépen kitolják a határidőket, 50-re 2100-ra. stb.
Na, végre jogosan gyurcsányozhat az ember, és mégis, milyen kevesen teszik! A sztori röviden elolvasható itt, de pár pontba szedve sem érthetetlen: a DK szerda este nyújtotta be a határozati javaslatát a vétóra, Karácsony csütörtökön jelentette be ugyanezt, ez hamarabb jutott el a…..
kárárámaispj 2021.09.04 17:24:48
@élhetetlen: Komolyan, téged olvasva olyan, mintha egy fekete lyukat bámulna az ember.

"Talán nézd meg a magyarországi egyetemek listáját." Három sorral lejjebb:
"azt is tudom, hogy az nem az ország érdeke, hogy a Fudannak ingyen adunk területet, felveszünk annyi hitelt, amennyit kifizetünk nekik munkadíjként, és utána visszafizetjük, mert hitel."
Ja, nézd meg az egyetemek listáját. A SOTE, a legjobb magyar a 300. A Fudan meg a 34. De nem kell az ide.

" Ne csak kőművesben gondolkodj, mert most kevés van, már építik a könnyűszerkezetes házakat,"
Gondolom azokat bölcsészek építik, ugye? Vagy villamosmérnökök? Egyáltalán tudod, hogy mi a fasz az a könnyűszerkezetes ház? Mondjuk kezdjük ott, hogy annak nem kell alapzat?

" a kollégiumok az ország érdekét szolgálnák, azt tudom, mert vidéken is vannak nagyon okos gyerekek, akik azért nem is jelentkeznek egyetemre, mert tudják, hogy a szüleik nem tudnák finanszírozni az albérlettel együtt."
Mert hát vidéken nincsenek egyetemek, ugye? Csak Pesten.
kárárámaispj 2021.09.05 09:58:35
@chrisred: Miért csinálod úgy, mintha nagyobb hülye lennél?
"Budapestről volt szó, nem az önkormányzatról. "
Amibe beleszólhat Karácsony, az a Budapesti Önkormányzat működése. AZ egy önálló jogi személy, ahogy előbb is mondtam, költségvetéssel, bevételekkel, kiadásokkal. Vannak még budapesti emberek, akiknek szintén van pénzük. És van Budapest város, ami 525 négyzetkilométer, és se pénze, se akarata, se semmije, csak házak, meg utak.
Úgyhogy, se Budapestnek, se a Budapesti Önkormányzatnak nem kerül semmijébe, hiszen az egyiknek nincs is költségvetése se pénze, a másiknak meg nem érinti a költségvetését.

"Egyébként arról volt szó, hogy Budapestnek nagyon sok pénzt hoz, és nem kerül semmibe. Akkor tulajdonképpen mennyi pénzt hoz az önkormányzatnak, ha semmi köze hozzá?"
Hmm, hirtelen mintha értenéd, hogy az önkormányzatról van szó.
Lássuk, miért jó Budapestnek. Itt maradnak a fejlesztések, mint híd, mint park, mint út, mint villamos. (Nem tudom, hogy épp melyiket vétózták meg, de némi infrastruktúrát nyilván fejlesztenek. Ezek a későbbiekben is hasznosíthatók, használhatók. Aztán, ha az atlétikai vb miatt idejön százezer turista, azok esetleg laknak, esznek isznak, várost néznek. Ebből a budapesti vállalkozásoknak bevétele van, és most figyelj! ezek fizetnek adót, így az önkormányzatnak is van bevétele.
Örülök, hogy segíthettem megoldani ezt a roppant bonyolult kérdést
kárárámaispj 2021.09.05 23:32:58
@chrisred: Na, melyik részét nem fogtam fel?

Nyilván azok a vállalkozók járnak jól a turistákkal, akik állami megrendelést kapnak, gratulálok.
Az azért megvan, hogy volt itt egy ilyen vírus, ami azért odatett a gazdaságnak? Ja, az iparűzési felét elengedték 2020-ra. Akkor innentől soha nem is lesz? Mégis csak hülye vagy.

Idegenforgalmi adó? Iparűzési adó? Építményadó? Ezek mind önkormányzati bevételek.
De tudod mit, igazad van, nem kell ide semmi. Nem kell százezer turista, nem kell szigetcsúcs rendezés, nem kell új híd, nem kell villamos. Ide bazmeg méhlegelők kellenek, meg bicikliutak. Aztán hurrá, vissza is mentünk 100 évet.
A zene az élet sava-borsa, ellazít, kikapcsol, szórakoztat, és az önkifejezés egyik legjobb eszköze. A filmek és színdarabok hangulatához nagyban hozzájárulnak a szomorú, vagy éppen vidám dallamok, és az is megesik, hogy túlnőnek az alapművön, amihez írták őket. Összeszedtem néhány olyan számot,…..
Az orbáni propaganda a tömegtársadalmakban jól bevált, de hazugságokon alapuló manipulációs sémákat követi. Az orbánista hangulat-gerjesztőknek kiindulópontja, hogy nem létezik „objektív igazság”, sőt már maga a részrehajlástól való tartózkodás is (lásd a „politikai korrektség”-gel szembeni…..
kárárámaispj 2021.09.02 00:43:04
@Igazamvanvagyigazamvan?: ÉS A MINUSZ IMPORT HOL MARAD????
Okoskodsz a mérlegképes könyvelőiddel baszod, közben nem vagy képes három mondatot értelmezni.
Veszel egy német gépet, amit németben gyártottak. Akkor azt importálod az országba te ostoba. Azt nem itt termelted meg.
Azt a mínusz importot nagyon nehezen vagy képes felfogni.
"a lakossági fogyasztás csak akkor növeli a gdp-t, ha magyar terméket vesz? "
Igen bazmeg. Képzeld, csak akkor. Még a neve is az, hogy domesztikusan előállított érték.
Ha veszel valamit ezer forintért, és azt az eladó a földben termelte, akkor 1000 forinttal növelted a gdpt. Ha viszont az eladó külföldről vette 800ért, és hozta be, (importálta) akkor 1000-800 (TUDOD, MINUSZ IMPORT) akkor kétszázzal növelted a gdpt.
Nem érezted nagyon hülyének magad, amikor leírtad, hogy ha német autót veszel, akkor az a magyar fogyasztás miatt a magyar gdp-t növelné?

"Ha az Audi vesz Németországban egy gépet, ami a német gdp-t növeli, de azt Magyarországon állítja üzembe, mint a győri gyárának eszközét, akkor az a magyar gdp-t növeli?"
Nem. Beruházott x összeget, importált x összeget, tehát a magyar gdp-hez semmi köze a gépnek.

Örülök, hogy segíthettem megoldani ezt a hatalmas problémát, és innentől nem fogsz bután nézni.
kárárámaispj 2021.09.02 21:49:33
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nem, nem vagyok okosabb a KSH-nál, de te nem bírod értelmezni az általad belinkelt mondatokat.
Minusz import. Ha te beruházol a cégedbe x összeget, majd importálsz x összegért gépet, akkor x-x=0 ennyivel növeled a gdp-t

" idióta, ha megveszed a narancsot, az is növeli a gdp-t, mert FOGYASZTÁS!"
Azt ami itthon termett te barom. Akkor növeli a gdp-t. Ha kintről hozod, akkor minusz import. Előbb leírtam.
Ha kiküldesz afrikába pénzt és te azért megkapod a narancsot, akkor az nem növeli a magyar gdp-t, hiszen teljesen mindegy, hogy hol eszed meg, afrikában, a repülőn, vagy Budapesten. Ha az importőrtől veszed, ezer forintért, aki 800ért importálta, akkor 1000-800 tehát 200 forinttal növelted a GDP-t, mert fogyaszttál.

Egyébként, ha nem lennél ostoba barom, akkor magad is belátnád, hogy azzal, hogy veszel egy német gépet Németországban, és azt áthozol egy vonalon még nem növelted az itthon előállított javak értékét.
kárárámaispj 2021.09.02 21:51:17
@Igazamvanvagyigazamvan?: "Beruházás. Próbáld értelmezni ezt a magyar szót."
Te meg azt a kettőt, hogy MÍNUSZ IMPORT:

Te ostoba fasz, szerinted ha holnap mindenki minden vagyonát kiküldi az aliexpresszen kínába, akkor felszáll a magyar GDP, hiszen hurrá fogyaszt az ország?
Ennyire nem lehetsz hülye bazmeg.
Tőlünk nyugatabbra, mondjuk az USA-ban is, nagy hagyománya van az előválasztásnak. Itt mérettetnek meg a jelöltek, és az éles voksolásra már csak a polgárok által legalkalmasabbnak tartott aspiráns kerül be. Nos a magyar ellenzék éppen ezt szeretné tesztelni, de vajon nem üt e vissza? Javában dúl…..
kárárámaispj 2021.09.01 18:24:04
@Le a spammerekkel: Azért ebben a kubatov listában se nagyon hisz senki, akinek némileg több esze van mint Kunhalmi Áginak...
Főleg nem, hogy körzeteket lehetne erre alapozva átrajzolni.

Az egész lista azt feltételezi, hogy te politikai hozzáállásod olyan, mint a szemed színe, és soha nem fog változni, illetve soha nem költözik el. Marhaság.
Már bocs, attól mert valaki 10 éve a fideszre szavazott, nem történhetett olyan az életében, ami miatt nem fog rájuk többet? Vagy ha valaki 14 éve az mszp re szavazott, akkor nem foghatja a fejét az ellenzék faszságán?

Próbáld megjegyezni. Titok addig van, amíg arról egy ember tud. Ha tízezer szavazóköri biztos tud valami csalásról, akkor az már rég kitudódott volna. Ahhoz mi a francnak leállítani egy szervert, hogy megváltoztass adatokat? Szerintem az egész választási adathalmaz elfér egy cd-n. 5 órás leállás azért, hogy 458as körzetben XY helyett átírjanak Znek néhány szavazatot?

Egészen érdekes egyébként ez a vágyvezérelt gondolkodás, amit előadtok. Abból indul ki, hogy itt minden szar, mindenki le akarja váltani a fideszt.
Tehát aki - mint itt is néhányan- fidesz mellett mond véleményt, vagy egyetért vele az fizetett ügynök. De az ellenzék van többségben. A facebookról letiltják a fideszes szimpatizánsokat, stb.
Aztán amikor a választáson elpicsáz a fidesz, akkor jön az, hogy ez csak csalással történhetett, hiszen mindenki ellenzéki.
Tényleg eszetekbe sem jut, hogy a kiindulási alap - hogy minden szar- az nem igaz? Tök érdekesen logikus lesz az egész világ.
Nem, nem szar minden. Sok, nagyon sok ember jól érzi magát. És nem akarja, hogy ez megváltozzon, és ezért a fideszre szavaz.
kárárámaispj 2021.09.01 20:23:21
@Le a spammerekkel: Én sem kapom, pedig senkit nem küldtem el sehova.

Egyébként, - bár nem tudom, hogy hogyan megy - ha közlöd, hogy nem kérsz valamit, akkor miért zavar, hogy onnantól nem kapsz?
kárárámaispj 2021.09.01 22:27:55
@Le a spammerekkel: Honnan a francból tudjam, hogy kiket mikor és hol küldtél el?
Nem értem, hogy miért baj, hogy "le a spammerekkel utál minket, ezért nem is zavarjuk többet"?
Már verik a tamtamot a 25. alkotmánykiegészítésnek, mert az afgán kudarc fényében az elnök alkalmatlannak és elveszettnek tűnik  Joe Biden kapálódzik. A szóbeli és fizikális csetlés-botlások után Kabul eleste nem az utolsó csepp, hanem az utolsó hektoliter volt a pohárban.  Az elnök, miután…..
kárárámaispj 2021.08.28 00:49:39
@Karoly_3:
És azt, hogy
"Lefagy, mint Matyi scripjei? "

"Ordít, mint Matyi, ha Captcha-t lát?"

"Szégyelli mint Brendel a fiát?"

"Esik, mint Matyi a második kérdésnél"
kárárámaispj 2021.08.28 16:54:24
@A Joda visszatér:
Hát, azért ne keverjünk már ide minden marhaságot.
A magyar rendőrség meg a 26 db amerikai hírszerzés eléggé más pályákon játszik.
Baromi nagy különbség van egy tálib/isis vezér meg egy pszichopata között, aki bemegy a bankba kivégezni akit ott talál.
kárárámaispj 2021.08.28 16:57:49
index.hu/kulfold/2021/08/28/afganisztan-egyesult-allamok-talibok-biometrikus-adatbazis-al-isha/

Ezt is nyilván így akarták, ugye matyi?

Szerintem az lehetett a terv, hogy annyira megzavarják a tálibokat, hogy a nagy felfordulásban önmagukat lövik le.
A héten egy érdekes kísérlet zárult le a Fővárosban. A városvezetés egymilliárd forintot különített el a költségvetéséből olyan fejlesztésekre, amelyeket állampolgárok kezdeményeztek és a beérkező ötletek közül több körben a hivatal és egy állampolgári tanács szűrése után lakossági…..
kárárámaispj 2021.08.26 20:45:13
@birka menet: Te buzimatyi, szerelmes vagy belém? Nézed, hogy írok-e valahova aztán jössz is nyomni a fost?

Lehet, hogy németből marhára rózsásnak néz ki a ferdefejű fasz ténykedése, itt nekünk a városban nem olyan jó.
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
kárárámaispj 2021.08.24 00:41:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
És ezt most miért nekem mondod?
kárárámaispj 2021.08.24 00:41:53
@karoly_1: Nem megy egy neked matyi.
Szánalmas. Gyorsan benyomod ötször a szarod, ami senkit nem érdekel. :D:D:D:
kárárámaispj 2021.08.25 00:23:38
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Beteg vagy? A héten már kétszer igazat adtál nekem.
Bár sokáig úgy hihettük, a semmiből tűnt fel a HIV, nemrég sikerült nagyon is jól beazonosítani azt a forrást, ahol minden elkezdődött. Történetünk azért érdekes, mert közel száz évet utazunk vissza az időben, de az AIDS-t csak 1981-ben kezdték külön betegségként kezelni, holott már 1959-ben is…..
kárárámaispj 2021.08.22 22:31:13
@Visceroid: @eßemfaßom meg áll:
Szóval ugye hivatalosan nem azt mondják, hogy a covid öl meg valakit, hanem arról van szó, hogy elhunyt x db covid fertőzött. Nem feltétlen a covidtől, de pozitív volt.

@]{udarauszkasz: " az AIDS-e pedig 100."
Ez mekkora baromság már. Magic Johnson egész faszán elvan már vagy 30 éve. Persze meg fog halni, mint mindenki, és akkor tényleg igazad lesz.
Hibát hibára halmoz...
kárárámaispj 2021.08.19 15:22:07
@konrada:
"De az nem lehet, hogy állami bíróság nyilvános megkövezésre ítél"
Arra ítél ami a btk-ban van. Most ez lehet pénzbüntetés, vagy elzárás a mi jogrendünk szerint, ott meg lehet agyonkövezés.
Ott jóval kisebb eséllyel fog nekiállni valaki tollal a seggében sétálgatni.

" Ezért ha az afgánoknak jó ez így, határaikon belül tegyék, de ettől még nem lehet velük egyetérteni, se megértően elfogadni."
Hát, pedig nagyon úgy néz ki, hogy vagy elfogadod, vagy úgysem tudsz mást csinálni ellene.
kárárámaispj 2021.08.19 15:27:59
@Örömhernyó: "A Habsburgok adóztatása, a zsoldosok részéről lakosságot ért erőszak, zaklatás miatt törtek ki felkelések, szabadságharcok. A Habsburgok alatt még durvábban el lett nyomva a magyar nép."
De nem ez a téma, érted? A Habsburg nem vezetett be és nem is tudott volna olyat bevezetni, hogy mittomén járjon mindenki rózsaszín csadorban. Vagy megtiltani a csirkehús fogyasztását.

"Durván irtották a nemkeresztényeket, a litvánok erre máig emlékeznek."
Az lehet, magyar történelmi példa is van?
Jellemzően a nyári szünetben lelassul a Formula–1 világa, de nem a közösségi médiában: a versenyzők egymás után posztolják, hol töltik megérdemelt pihenésüket – hol külön-külön, hol pedig egymás társaságában...
Egy korábbi posztban már vizsgáltam, hogy mennyiben lehet hinni azoknak az adatoknak, miszerint tavasszal látszólag a világ összes országát megelőztük a halálozások fajlagos számában, de mivel a harmadik világ országait illetően voltak és vannak kétségeim, ezért inkább csak Európán belül…..
kárárámaispj 2021.08.09 09:14:46
@eßemfaßom meg áll:
Nem csodaszer a lélegeztető, de az egyetlen esélye a súlyos eseteknek.

Egy olyan betegségről megy az okoskodás, aminek se gyógyszere, se gyógymódja nincsen.
kárárámaispj 2021.08.09 09:30:54
@Hórukk:
Annyira jó amikor ilyen 444 törzsolvasó másik univerzumból érkező idiótával kell vitatkozni.
"Ágy az volt, még a folyosókra és a korábbi ágytálmosókba is rozsdás ágyakat raktak be."
És a rozsdás ágyon nem tud feküdni a beteg?

"Lélegeztetőgép úgy volt, hogy az újabb beszerzésűek otthoni használatra való horkolásgátlók voltak nem igazi lélegeztetőgépek, kínai gombokkal és használati útmutatóval. Kezelőszemélyzet már nem nagyon volt, képzés a személyzetnek (köztük az átirányított SZTK-asszisztenseknek) meg "
1. Ezek tavaly májusi hírek. Az egy év alatt azért esetleg kaptak hozzá útmutatót, nem gondolod?

"magyarázd meg a 80-90%-os intenzíves halálozást ami Mo-on volt. A világátlag 36%, az "összeomlott egészségügyű" nyugati országokban pedig 20% körüli."
Kurvára nem volt 80-90 intenzíves halálozási arány. Ez nem igaz. Meg azt is nehezen tudom elképzelni, hogy viágátlag a fele lenne a magyarnak. De kívánom, hogy ugandai orvosok kezeljék a teljes családodat, ha azok olyan jók.

"Oltóanyag 2-3 héttel hamarabb volt mint máshol, "
Inkább 2-3 hónap volt az te kis hazug.
"de legalább 25%-ban hatástalan."
Igen, a 75%ban hatásos az ezt jelenti. A moderna meg 20%ban hatástalan
"Viszont a nép nem akarta bizonytalan oltóanyaggal beoltatni magát, ezért átmeneti előny után ma már le vagyunk maradva az átoltottság terén is az élvonalhoz képest."
Ez megint kamu. Minden szava. Bizonytalan oltóanyag? Mitől bizonytalan? Mert a magyar eü vizsgálta? Menj a picsába. Az átmeneti előny pedig több hónap volt. És igen, van egy réteg, az itt okoskodó barom is, aki kurvára meg vagy győződve, hogy nem kell az oltás.
kárárámaispj 2021.08.09 09:34:43
@bekrepált script: hiszen a paksiak a legelőn tanultak meg focizni...
Miskolci Renné igazán sokoldalú egyéniség: vágó, fényképész, rendező, rapper és emellett még ruhamárkának is nevet adott. Attilának mesélt arról, hogyan és miért került a szerbiai Szabadkából az ausztriai St. Pöltenbe...
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
kárárámaispj 2021.08.03 10:28:21
@CSOKKI MÁLNA: A vírusszakértő sofőrről, aki folyamatosan itt okoskodott a pandémia alatt, és egy cseppet sem zavarta, hogy 130 ezer angol pusztult meg közben?
kárárámaispj 2021.08.03 18:39:08
@élhetetlen: Tudod vénasszony, attól, hogy csúnyán beszélek még igazat mondok, meg nem hülyeséget.
Te meg a szart csomagolod a gyönyörű stílusoddal.
Na, képes voltál megtalálni a sinopharm vizsgálati eredményeit? Gondolom nem, december óta fent van a neten.
Írolvasgondol Cogito 21/7-2 2021.07.30 05:30:04
Nyolcszor annyi rakétát lőnek fel az idén augusztus 20-án, mint eddig bármikor – írja a HVG. Mindegyikbe bele kellene ültetni egy-egy kormánytagot, államtitkár-helyettesig és alsegédpótkormánybiztosig bezárólag, és már rendben is volnánk...   Miután a főfélkegyelmes jogi huliganizmusnak nevezte a…..
kárárámaispj 2021.07.31 10:02:20
  Le a kalappal Pink előtt - merthogy kifizetné a norvég strandkézilabda-válogatott büntetését. A válogatott női csapatot azért bírságolták meg, mert bikini helyett rövidnadrágban játszottak. Az eset sportolói és nézői körökben egyaránt kiverte a biztosítékot, Pink azonban nem pusztán magában…..
Egy nagyon kedves ismerősömmel beszélgetve jött fel ismét a téma: a nagy tömbökből kimaradó politikai erők csak megosztják a rendszerellenes szavazatokat, ezért nem kívánatosak az ellenzék számára, már a létezésük is ártalmas. Túl azon az érzelmi töltetű káron, szomorúságon, amit ez a megállapítás…..