Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kárárámaispj

0 bejegyzést írt és 397 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amaryllis Fox, a CIA volt ügynöke, ma békeaktivista szerint a cégnél megtanult szokások némelyikétől nem lehet megszabadulni. „Megpróbálok ezeken ösztönösen változtatni – írta könyvében, a Life Undercoverben – de azt hiszem, ezek már benne vannak a tudatalattimban.” A CIA-ügynökök szert tesznek…..
kárárámaispj 2020.07.10 01:20:36
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
kárárámaispj 2020.07.08 14:43:31
@]{udarauszkasz:
"Forgoszarnyassal nem kozelitunk meg nem merevszarnyu legijarmuvet. Pont."
Akkor sem, ha az a földön áll? Vagy a fa tetején lóg?
kárárámaispj 2020.07.08 20:10:01
@prakp: Jaaa, hogy narancstálib, mi? Ostoba fasz. Orbán vezette a gépet, meg Fletó lógott a fán, te nyomorult?
Istenem, és a magadfajta félhülyék bazmeg élnek, és szívják a levegőt.
kárárámaispj 2020.07.08 20:13:47
@]{udarauszkasz: Egyébként a "nem merevszárnyú légijármű"-nek számít az ejtőernyős aki a földön áll? "
Vagy a fán lóg?
    Az elmúlt években Horvátország kitehette a "MEGTELT" táblát főszezonban. A legmenőbb kikötőkben akár hetekre előre kellett helyet foglalni, de a távolabbi szigeteken is célszerű volt előre bejelentkezni, vagy nagyon korán érkezni, ha biztosra akart menni az ember. Nem beszélve azokról az…..
kárárámaispj 2020.07.06 00:49:10
@norbonca: "A ház előtt beülni az autóba, a kikötőben átülni a hajóra és egy hétig non-stop strandon lenni egy úszó apartmanban anélkül, hogy bárkivel találkozna az ember, elég jó megoldás."
Ahhoz képest minden nap éttermeztetek. Bocs, nem tartom jó ötletnek akkor, amikor annyi megbetegedés van, mint a járvány csúcspontján.
Szépen ki kéne bírni ezt az évet mindenkinek a seggén otthon, és akkor nem lenne az ősszel, mint ami a tavasszal volt. Mert nagyon abba az irányba megyünk.
  Nem állítom, hogy a címbéli frázis minden esetben téveszme. Mi több, a marketing gyakorlati szakemberei is egészen eltérő véleményeket fogalmaznak meg a kérdés kapcsán. Ezzel együtt is borítékolható, hogy aligha tesz jót egy párt arculatának, ha meghatározó karakterei futószalagon szállítják a…..
kárárámaispj 2020.07.04 12:21:27
@Glokta: Azért kéne lemondania, mert hülye. Ennyire egyszerű.
Ha téged szombat hajnalban részegen megkérdez a haverod, és te azt mondod, hogy Hitler megérdemelte 38ban a Time magazin év embere díját, mert gazdaságilag tök jó amit addig tett, akkor mondjuk elmondja neked valaki, hogy addigra már volt Hosszú kések éjszakája, Kristály éjszaka, táborok, kitelepítések stb. Bocsánatot kérsz vagy nem, elgondolkodsz vagy nem, az a te dolgod.
Ez a nyomorult pedig egy tévéinterjúban arra felkészülve, tudván, hogy nézi millió ember beszél hülyeséget. Ennek ennyi esze van akkor, amikor felkészült, józan, tudja, hogy veszik.
Pont mint a Bangóné a patkányokkal, pont mint Kunhalmi amikor nem tud hejesírni, vagy riheg-röhög a kamera előtt. De a fidelitasos hülyegyerekek interjúja is ide tartozik.
kárárámaispj 2020.07.05 02:02:28
@élhetetlen:
Ja, igazad lehet, nyilván a csaj könyörgött ennek az adonisznak ilyen képekért.
www.vajma.info/cikk/magyarorszag/20341/Ujabb-kepek-kerultek-nyilvanossagra-Greczy-Zsolt-zaklatasi-botranyaban.html
Akinek eddig kételye lett volna, az elmúlt években Bernie Sanders politikai pályafutása elég masszívan bebizonyította, hogy az Egyesült Államokban a többség nem kifejezetten szimpatizál az általa szocialistának tartott nézetekkel (legyenek azok Európából nézve mégoly visszafogottak is). Persze az a…..
kárárámaispj 2020.07.04 14:18:54
@szélsőséges középenálló: Hülyeség. Nem fogják betiltani.
Csak simán minden bábu szürke lesz, ahogy a mezők is, ütni viszont nem szabad, csak simogatni a másik bábuját, illetve körbe körbe lépegetni.
A király és királynő mellett még lesz egy új figura a transzkirály, ő minden irányba annyit lép amennyit akar, és külön mosdója is lesz.
A bástyák házassága a továbbiakban elfogadott lesz.
kárárámaispj 2020.07.04 16:50:54
@Bredpitt Monika: "a hajogyari szigeten is akarnak megint valami BETON hoz kotheto nagy projectet, ami azzal fog jarni, hogy egy csomo fat kene kivagni, Karacsony reagalt mar ra."

jajaja. Nehogy már építsenek bármit. Főleg ne a hajógyárin. Már a nevében is benne van, hogy az érintetlen őstermészet.
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
kárárámaispj 2020.07.03 16:56:44
@Matthias Corvinus:
Na, helyes seggfej. Írd le még 54-szer, attól biztosan igazad lesz :D:D
kárárámaispj 2020.07.03 22:51:55
@Matthias Corvinus: Az azért megvan, hogy én hívtalak sültbolondnak? AKkor ne másnak válaszolgasd negyvenszer, te ostoba fasz :D

Ja, meg légyszi ne írkáljál már itt normális emberekről, hogy ők mit meg hogyan csinálnak. Az egész családodban nincs egy normális sem, szóval szerintem fogalmad sincs a normális emberekről.
kárárámaispj 2020.07.03 23:17:31
@Matthias Corvinus: Egyébként neked van bármilyen családod, vagy főnököd, vagy bármilyen emberi kapcsolatod?
Teljesen komolyan kérdezem, hogy aki végigolvassa ezt a rengeteg fost amit okádsz magadból, az mégis mit szól hozzá?
Azt gondolja, hogy ejj, ez a matyi, ez aztán teljesen normális, hogy 68szor ugyanazt leírja, és fröcsög reggeltől estig?

Nem. Végiggondoltam. Egy szánalmas nyomorult vagy, akit mindenki leszar és utál. És meg is érdemled. :D:D
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
kárárámaispj 2020.06.30 10:40:40
@Matthias Corvinus:
"akkor miért nem jutottál el a nulladik körig sem a Maradj Talponban"
Ezt te honnan tudod, hogy én hova hányszor és meddig jutottam, matyi?
kárárámaispj 2020.06.30 13:07:54
@Matthias Corvinus: Ellopta a Bp-Belgrád vasútvonalat? Aztakurva.

százezer milliárdot. - Aztakurva. :D:D:
Jó, hogy nem beszélsz faszságokat.
kárárámaispj 2020.06.30 13:08:35
@Matthias Corvinus: Áruld már el, hogy honnan tudod, hogy én meddig jutottam bármiben? Honnan?
A te produkciódat látta és röhögi a világ.
Vannak persze ellenérvek, vannak akik szerint fizessen a katás, a 40% jogos, van pénze, minek sumákol? Fizessenek a gazdagok, ahogy az már lenni szokott. Nos, volt amikor a KATA értékhatára 6 millió volt, akkor az év elején befizettem vagy másfél millió plusszt az előző évre, ha az emlékezetem nem…..
kárárámaispj 2020.06.29 00:00:20
@Bambano: "azért van így, mert nálunk kétszer-háromszor annyiba kerül a síkvidéki autópálya, mint a horvátoknál a hegyi,"
Jajj. Ezt még a szoci kormány magyarázta el anno, és marhára igazuk volt.
A horvátoknál könnyű a hegyen építeni autópályát, mert lerobbantja a hegyet, ráönti a betont aztán az aszfaltot, és ott az út. Az alföldre meg oda kell vinni egymillió köbméter bazaltot, aztán addig zömíteni, amíg nem folyik szét.
kárárámaispj 2020.06.29 00:05:52
@Bambano: "nem tudom kigazdálkodni a teljes bruttó béredet, felmondunk, és ha katázni tudsz, akkor visszajöhetsz. ha nem tudsz, akkor munkanélküli"

Te figyelj már hülyegyerek! Ez az adócsalás. Ezzel az erővel azt is mondhatja a cég, hogy dolgoztatlak feketén.
KATA- kisadózó vállalkozások tételes adója. Vállalkozás.
Az pedig nem az, hogy bemégy a munkahelyedre, ahol a főnököd megmondja, hogy mit csinálj, és 8 óra múlva hazamész.
kárárámaispj 2020.06.29 01:21:22
@Bambano:
"a megszólításaidat válogasd meg, ha velem beszélsz."
Mert miért? Ki vagy te? Mert én csak egy idiótát látok, aki hőzöng.

"az tény, hogy ez így adócsalás, "
Akkor meg miről beszélsz?

"de ha nem fér bele más a matekbe, akkor adót fognak csalni, mint ahogy eddig mindig adót csaltak, ha nem lehetett jobban megoldani."
Ez igen... Az összes tolvajnak a végső érve. Nehogy már ne férjen bele neki az a kicsi kiesés. . Bravó.
A kata arra lett kitalálva, hogy bizonyos összeghatárig a vállalkozó ne azzal faszoljon, hogy számlákat szerez be, meg költségel, meg könyvelőt tart, hanem egyszerűen leadózik, és kész. Ezzel meg visszaélnek. Nem arra használják, amire ki lett találva. Csalnak.

"az a kisvállalkozás, amelyik a járvány előtt úgy-ahogy eldöcögött, a járvány alatt nullázott,"
Igen. Hiszen se a vízszeerelő se a gázos, se a tévészerelő nem dolgozik, ugye?

" most adót fog csalni vagy bezár. tehát amikor a katások helyzetét szigorítják, akkor azt is meg kell nézni, hogy inkább befogja az orrát varga és szemet huny egy kis adócsalás fölött, vagy elindít egy csődhullámot, aminek pár hónap múlva megugró munkanélküli támogatási kiadások lesz a vége."
Jó nagy baromság ez már megint.
Hogy is van? 3 millió forint éves szinten az 250 havonta, ugye? Na, meséld el azt a hihető szitut, hogy a cég egy havi átlagbért kifizet XY-nak, úgy, hogy neki marad még ideje meg ereje másnak is dolgozni.
Amikor az antirasszizmus átesik a ló túlsó oldalára – ahogy Antoine Sénanque neurológus-író látja a Huffington Postban. Persze az ő állításaival is lehet vitatkozni. „Emlékeztetem Hollywood revizionista történészeit, hogy az Elfújta a szélnek köszönhetően kapott először Oscar-díjat fekete színész…..
kárárámaispj 2020.06.25 11:01:50
@csakférfi: "A f@szomat sem érdekli milyen filmeket gyártanak...milyen illúziókkal.
Nincs hatása a döntéseimben.
Sem nem a sorsomra.
Mivel.....megszületünk,felnövünk,megöregszünk,meghalunk."

Ja, meg akkor minek eszel, ha úgyis kiszarod...
Nincs hatással a döntéseidre a film? Sem a könyv? Sem semmilyen kulturális termék? Már bocs, hogy lehet ekkora baromságot mondani? Ezt hívják műveltségnek, ezt hívják egyáltalán emberi létnek. Ha soha semmit nem olvastál, nem láttál, akkor mégis hogy tanultál meg te bármit is az életedben?
1911. A New York-i 68. utcai Central Brewing Company sörgyár elektromos szállítóautója..
kárárámaispj 2020.06.22 23:08:26
@¿Qué tapas hay?:
Már bocs. 160 kiló? És azt mégis ki a jóisten vitte le, vagy vitte fel a kocsmába? Ki pakolta be szépen a söntés alá?
kárárámaispj 2020.06.23 00:31:22
@¿Qué tapas hay?: Teljesen meddő vita, de komolyan úgy gondolod, hogy a képen a legfelső hordót, ami szerinted 150 kiló, azt onnan ez a két ember majd szépen leveszi a kocsmánál, és beviszik?

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRFmhIVF7dLxozcsvNyhWqO9cvVHO6IdEOgBw&usqp=CAU
Ez ugyanaz a cég, Great Central Brewing Co. Szerinted még mindig 150 kilósak a hordók?
kárárámaispj 2020.06.23 10:21:51
@Secnir:
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRFmhIVF7dLxozcsvNyhWqO9cvVHO6IdEOgBw&usqp=CAU

Akkor rohadt erősek voltak az amcsik a századfordulón.

Egyébként marha régen álltam a pultban, de az 50 kilós hordót sem nagyon tudja cserélgetni a 45 kilós pultoslány-
Körülbelül egy hete megjelent egy videó a Yotube-on, amiben egy fiatal lány rendkívül bicskanyitogató módon osztja az észt, megcélozva az egyetmistákat, meg azokat a fiatalokat, akik még nem találták meg mi az, ami boldoggá teszi őket. Hozzám nem az eredeti videó jutott el először, hanem az egyik,…..
kárárámaispj 2020.06.22 18:53:38
@232323: Köszi a hasznos infót. :D:D
kárárámaispj 2020.06.22 18:56:11
@Maxim Tsigalko: Azt ne hozd ide. Az a világ szégyene volt.
Ez két kiscsaj, aki nagyot mondtak, mert nagyon büszkék arra, hogy Máltán vállalkoznak...

Ott meg megírta a kretén ujságíró a gonzó nemtommit, amit talán maga sem értett, aztán az egész index szerkesztősége magyarázkodott...
A nemzetközi márkák kezdenek reagálni a George Floyd halálát követően kibontakozó #BlackLivesMatter (a feketék élete számít) mozgalom és ellenállásra. Egyre több márka jelenti be a csomagolásaik felülvizsgálatát, áttervezésének tervét annak bántó, rasszista volta miatt. Ennek következtében…..
kárárámaispj 2020.06.22 11:39:50
@midnight coder:
"Kellene egy közös nyelv mind felett, praktikusan az angol, kellene egy közös európai nemzettudat, kellene egy közös, nem hanyatló kultúra."
Már bocs, de ez mekkora marhaság már?
Szóval dobja ki a spanyol a történelmét, a francia a nyelvét, a német a magyar, a lengyel - aztán tanuljon meg angolul, hogy a saját kultúráját átfordítva egy másik nyelvre tanulhassa újra?
Nincs európai nemzettudat. Nem is lesz. 2000 éve egymással háborúzunk. Nem is kell. Minek?
Vannak érdekeink, van viszonylagos jólét. Ezt kell fenntartani.

Faszom állandóan ebbe a nagy versenyzésbe. Kinek? Miért? Hogy valamilyen szám nagyobb legyen mint a másiké? Ki rá nem szarik arra, hogy a másiknak mondjuk jobb?
kárárámaispj 2020.06.22 11:50:06
@Kovácsné:
"valószínűleg valami radikálisan mást hoztak volna létre önerőből, mint amilyen megoldásokat jelenleg ismerünk. De ezt már soha nem tudhatjuk meg."
Höhöhö.
Százezer éve ott vannak Afrikában.
Konkrétan semmit nem fedeztek fel, fokföldön a hollandok megjelenésekor pont ugyanúgy nomád állattartó khoi-ok voltak mint előtte százezer évig. Miért csinátak volna pont abban a pár száz évben bármi mást?
Ahol meg kijöttek a gyarmati létből azt elbaszták.

Semmilyen megoldást nem csináltak volna, csak azt amit már előtte is.
kárárámaispj 2020.06.22 16:14:59
@math0: Na te mi a francnak másztál elő?
A Járókelő oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.  Köztéri szemetelésről, illegális szemétlerakásról sajnos nagyon gyakran kapunk jelzéseket a felhasználóinktól. Időnként…..
kárárámaispj 2020.06.20 09:41:10
@kéki béla: "valószínűleg hajléktalanoké volt, akikkel ki tudja, mi történt..."
Megnyerték a lottót, és hirtelen felhagytak a hajlékonysággal.
Esetleg értesült valamelyik liberális felzárkóztató-átnevelő-elvonó programról, és oda sietett.
kárárámaispj 2020.06.20 09:44:16
@Dan da Man: " Azok akik szerint az országot a migránsoktól kell megvédeni,"
Igen, emlékszem Damaszkuszban az utcáról lehetett enni. A pakisztáni szelektív hulladékgyűjtés pedig világhírű.
kárárámaispj 2020.06.20 10:24:12
@kéki béla: Biztos, hogy nem lehet belőlem hajléktalan.
Imádom az ilyen nagy empátiával rendelkező idiótákat... szar lehet neked úgy élni, hogy az eszed+ képzettséged + szorgamad+ addikciókra való hajlamaid + emberi kapcsolataid + attitűdöd alapján állandóan a hajléktalanság fenyeget.
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
kárárámaispj 2020.06.19 01:30:40
@birkamenet: És ebben az egészben baszod, mégis hogy a jó édes anyádba kerültek ide nácik?
Hallod, nálad sötétebb balfaszt nem hordott a hátán a Föld.
kárárámaispj 2020.06.19 14:46:19
@káposzta: Egyébként miért nem Etniez barátodat kérdezed, hogy miért van ennyi ideje?
A sofőrből lett angol ápolónak tényleg nincs semmi melója? Csak mert hogy van arrafele 300ezer vírusos, meg 42 ezer halott...
kárárámaispj 2020.06.19 15:03:21
@s:
Ki hasonlí kire jobban?

orbán - hitler
Karácsony - szálasi
Anyád - Sarki kurva
Bár tény, hogy a vasalódeszkás tanár videójára adott tankerületi reakció egy az egyben a kádári hagyaték újbóli megjelenését sugallta, ahogy az is, hogy a leszámolásszerű büntetést elviselni kényszerülő nevelő egyből szimpatikussá vált ezzel a húzással, de mégsem ettől volt jó az a videó. Attól volt…..
kárárámaispj 2020.06.17 22:53:08
@Nylul:
"A tananyagot le kellett adnia."
Nem, senki a világban nem mondta, hogy tanítsa meg otthon vasalón úszni a gyerekeket.
" Az úszásoktatás távoktatásban nonsense. Kivitelezhetetlen."
Na figyelj te idióta. Tényleg kivitelezhetetlen? Hát ne bassz. Akkor esetleg, talán mást kéne tanítani? Te ostoba fasz, az ország másik ötezer tornatanára meg tudta oldani valahogy.
Már bocs, a kötélmászás nem tananyag? Nem kellett volna kilógatnia egy kötelet a nyolcadikról, aztán mászni? Vagy a kislabdadobás? Esetleg foci a nappaliban?
kárárámaispj 2020.06.17 22:54:48
@Nylul: "Csak feltételeztem. Arról meg végképp lövésem nincs, hogy mások ezt hogyan oldották meg."
Tehát csak feltételezed, hogy benne van a tananyagban, meg fogalmad sincs, hogy mások hogy oldották meg.

Nem, nincs benn a tananyagban, hogy otthonról oktass úszást.
kárárámaispj 2020.06.18 01:00:50
@Nylul: Jajj, annyira szeretem a fajtád.. Itt pofázol, hogy benn van a tananyagban az úszásoktatás, ezért kellett otthonról csinálnia. Hülyébb vagy mint a seggem.
Aztán te pofázol értő olvasásról. Másról nem akarsz? Intelligenciáról esetleg? Ahhoz is kívülálló vagy...
Az enblock egyébként en bloc te érveléstechnikai skillmester :D:D:D

Ez volt a kérdés:
"Honnan veszed, hogy úszást kellett oktatnia?Avagy ha a NAT-ban épp az úszásoktatás állt, úgy hogyan lehetséges, hogy az ország többi gimnáziumának tornatanárai ezt vasalódeszka nélkül is megoldották?"
Erre te:
"Mittomén. Csak feltételeztem. Arról meg végképp lövésem nincs, hogy mások ezt hogyan oldották meg."
Érveléstechnika a legfelsőbb szinteken. Beszarás.
téveszmék "A tanítás nem vicc" 2020.06.14 00:03:53
  Még a koronavírus-járvány kezdetén jártunk, amikor a híradások beszámoltak a jópofa makói tornatanár akciójáról, aki - a karanténoktatás jegyében - a nappalijában felállított vasalódeszkán mutatta be az úszás helyes mozdulatait. Nem állítom, hogy egy Karinthy-gyűrűt érő produkció, így az sem…..
kárárámaispj 2020.06.15 22:59:25
@Glokta: "Angolul gyakorlatilag minden információ megtalálható, más nyelveken nem."
Te hülye, te....
kárárámaispj 2020.06.15 23:03:26
@grafoguru:
"Ezek szerint mégiscsak tudsz angolul, és nyilván olvasod is a neked tetszőket."
Igen, tudok angolul. Na és? Pont mint félmilliárd másik ember. Na és?
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy az a művelt aki tud angolul. Se itt, se Moszkvában, se Lisszabonban, se Berlinben.
Ez a félművelt sznob belső erzsébetvárosi félértelmiségnek a hülyesége, hogy az a művelt, aki tud angolul - hiszen ők tudnak. Igaz, hogy olyan kiejtéssel, hogy egy kilométerről hangzik, igaz, hogy olyan hunglish hibákkal, hogy a szőr feláll a hátán bárkinek, de tudnak. Ja, nem.
https://index.hu/belfold/2020/06/13/vizsgalat_vasalodeszkas_tornatanar/   A történet főszereplője Vezsenyi László, gimnáziumi tanár, aki a makói József Attila Gimnáziumban tanít, többek között testnevelést. Vezsenyi László tanárdinasztia tagja - amely létforma sajnos kihalófélben van - ugyanis a…..
kárárámaispj 2020.06.15 02:00:45
@birkamenet:
Figyelj, idióta!
Még ugye mindig nem világos, hogy a tanárúr mitől is lett ellenzéki. Ha esetleg kiderül, hogy fideszes, akkor gondolom a véleményed 180at fordul.
Meséld már el, hogy a tanárúr azért kapja a fizetését, hogy humoreszkeket gyártson, vagy hogy tanítson.
Tényleg olyan rohadt nehéz felfogni, hogy tanárként nem mutathatsz balesetveszélyes példát a gyerekeknek?
kárárámaispj 2020.06.15 09:55:16
@Zabalint: te is mondd már el, hogy mi a szent szar köze van a pártálláshoz ennek az ügynek?
kárárámaispj 2020.06.15 10:56:58
@Zabalint: Mit? Hogy egy idióta a munkaidejében tanítás helyett vicces és balesetveszélyes gyakorlatokat készített?
Ha Bödőcs a Dumaszínházban azt mondja, hogy legjobb sport átfutni az M0-son keresztbe az vicces. Ha a tanár küldi el a gyerekeket akkor az veszélyes.

Figyelj már, ha a tanárúr biológia oktatás címszóval a farkát rázza a kamerába, akkor az is előrehaladott és modern oktatás?
Éry Balázs Cigánybűnözés 2020.06.08 14:08:30
Fura dolog az előítélet; ha valahol cigányozni kezdenek, nekem rögtön az érsebészet jut az eszembe.  Ahogy a szám elé kaptam a kezem, mindenem csuromvér lett. A többiek sóbálvánnyá merevedve figyelték a horrorfilm-jelenetet. Imént még az asztalnál ültem az adyligeti határőrlaktanya…..
kárárámaispj 2020.06.10 22:55:01
@élhetetlen: Áruld már el, hogy honnan tudod, hogy a baráti család soha nem beszélt még négerrel?
Vagy beszélt olyannal, akit kiraboltak, megvertek akármi?

" Ez egy példa arra, hogy személyes tapasztalat nélkül is lehet valaki rasszista. "
Most úgy mindentől függetlenül kérdezem, hogy az élet más területén neked mindent magadnak kellett megtapasztalni? Bele kellett nyúlnod a tűzbe, vagy elég volt, ha anyád elmondta, hogy vigyázz mert éget. Megetted az összes bogyót, vagy elhitted, hogy van amelyik mérgező? Fejberugott a ló, vagy mondta valaki, hogy ne állj mögé? Meggyújtottad a szőnyeget, vagy elhitted, hogy gyúlékony?
A kérdés arra irányul, elfogadtál-e valaha valamit, ami más emberek megfigyelésén és tapasztalatán alapult?
kárárámaispj 2020.06.11 19:53:15
@élhetetlen: " Igazad van, azt kellett volna írnom, hogy befejezném. De, ha a befejztem után még öntöd a zagyvasádaidat, és nem válaszolok, akkor az úgy nézne ki, hogy igazad van, nincsenek válaszaim az érveidre. Nagyon piszkos játékot játszol."
Aztarohadtélet. :D:D:D
Tehát akkor nálad a "befejeztem" duma az azt jelenti, hogy a másik fejezze be. Na, kb. minden mással is így vagy. Ennyire kell komolyan venni a baromságaidat.
kárárámaispj 2020.06.11 19:55:20
@Pipas: Hagy. Vitaképtelennek nyilvánított a nagy tudású történészközgazdász.
A Southwest Research Institute mérnökei egy új generációs dízel motort mutattak be, amely fejlesztés elsődleges célja a nitrogén oxidok (NOx) és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt az üzemanyag fogyasztás lehető legalacsonyabb szinten való tartása mellett. A több ipari és állami résztvevő…..
kárárámaispj 2020.06.11 15:48:07
@midnightcoder2:

"tolják ezeket az ipari forradalom hajnaláról itt ragadt hulladékokat"
Mármint a belső égésű motorokat? Hát, az elektromotor még régebbi...

"márpedig a kocsik legyártása még azokban az időkben is több CO2-be került mint amit menet közben elhasználtak, amikor még 20+ évig elment egy autó."
Manapság is elmegy 20 évet egy autó. Sőt. Sokkal többet elmegy, mint a régi szép időkben, amikor még volt bennük anyag. Nézz csak meg egy 86os autót, hány km- nél hullott darabjaira.
kárárámaispj 2020.06.11 19:40:05
@midnightcoder2:
"Hát, az elektromotor még régebbi..."
Az elektromos járgányokban nem a motor a pláne, hanem az akkumlátor."
Így van. Amire a mai napig nincsen épkézláb megoldás. És gyanítom, hogy soha nem is lesz, ezért ugyanaz a zsákutca mint 160 éve.

"A ma 19 éves autók még simán elmennek még egy évig. De legalábbis azok alapján amiket a Totalcaron olvasok a mai dízelekről, ez 10 év múlva nem annyira lesz így."
Ez így konkrétan egy nagy marhaság. Már bocs, 20 éves HDi-k rohangálnak vidáman.
Arról nem is beszélve, hogy ha x dolog tönkremegy egy autón (a nagynyomású pumpától a kéttömegűn át a csúcsokig) akkor nem konkrétan az egész autót kell kidobni. Még akkor sem, ha a motorblokk szakadna darabjaira - elég azt kicserélni.
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
kárárámaispj 2020.06.06 19:15:42
@white999: Lehet, hogy borsodban megterem a málna, és nem kell megvenni?

Tudjuk, egyébként, hogy mindenki éhenhal, egész biztos igazad van.
kárárámaispj 2020.06.06 19:19:46
@white999:
"Nos a "Senki se veszíti el az állását, sőt...41,1%" az irónia ha tudod hogy az mit jelent."
Azt észrevetted, hogy azzal, hogy így bezuhant a foglalkoztatottság, még mindig a 2017es szinten van, ami jóval magasabb mint a szakértő kormányok által bármikor összehozott számok?
kárárámaispj 2020.06.06 20:04:16
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Azért bebaszna, ha a költségvetés meg az állam mérlege 4 sor lenne...
Mondjuk megvették a Mol 20%át. Az hol szerepel a számaidban?

Azt elköltötte az állam, az tény. De hogy abból mondjuk lett 1000 vagy egymillió munkahely az nálad nem oszt nem szoroz? Esetleg épült út, iskola, stadion, akármi?
Öt gyerekkel él Németországban Robi, akinek nem is áll szándékában visszaköltözni Magyarországra. Egyebek mellett a negatív kisugárzás, az emberek egymás ellen uszítása miatt érzi úgy, hogy jobb lesz nekik ott. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te sem érted azokat, akik hazaköltöznek? Írd meg a…..
kárárámaispj 2020.06.05 23:07:43
@Pink Petsch: Nem trollkodás.
Ahányszor hozzászólt az országot fikázta, és folyamatosan magyarázza, hogy akinek esze van, az elmegy.
Na, most ennek örömére itthon van? Akkor hogy van ez?
kárárámaispj 2020.06.05 23:07:58
@Pink Petsch:
"A jelenlegi folyamatokat figyelembe véve, 600-700 éven belül, már csak a ritka nyelveket kutató "különcök" fogják megérteni, miről beszélgetünk éppen most. Ugyanis addigra, a magyar, mint naponta használatos nyelv megszűnik létezni,"
Hát, ha te mondod... végül is Ilosvait simán elolvasunk bármikor, az pedig 500 éves. Ja, mindezt úgy, hogy közben volt török, német, orosz megszállás.
Egyébként egy röhej, hogy minden más nép büszke a múltjára, meg úgy általában saját magára, a kitántorgók az ilyen nagy kozmopoliták.
kárárámaispj 2020.06.05 23:08:40
@manager2008:
" 5. Mitől lenne nekünk jobb ha itt lenne az összes terület? (kiadás is van vele )"
Mondjuk néhány millió ember ismerné a nagyszüleit, látogathatta volna az anyja sírját, találkozhatott volna az unokatestvéreivel.
Az elcsatolt részeken meg azt mondják, hogy nem volt nagy élmény magyarnak lenni, állítólag szívatták őket. Állítólag még most is néha.
Meg képzeld, nem csak földek vannak arrafele, hanem városok is például. Mondjuk volt egy Arad. Az összes gyárával együtt. Szerinted nem vesz vissza a gazdasági teljesítményből, ha kiesik gépgyár, bútorgyár, vagongyár, textilüzem? Ez jót tesz az országnak?
" A megoldás az EU egyesült államok lenne és akkor mindenki otthon van és ez a nemzetállami ökörködés megszűnne."
Igen, baszod. Tényleg mennyire jól átlátható egy terület problémája, gondjai, világnézete mondjuk Brüsszelből, egy portugál szemével. Remek lenne. Te például tudod így hirtelen, hogy miért utálja a vallon a flamandot Belgiumban? Vagy miért ver szájba egy baszk ha lespanyolozod?
"- Milyen volt New Yorkban felnőni? - kérdeztem. - Milyen volt? Milyen volt... Tudod milyen az, amikor bármikor megverhetnek vagy megerőszakolhatnak csak azért, mert fekete vagy?" Még most, sok év távlatából is hallom a hangján, hogy freeze-ben van. Színtelenül, lassan, maga elé meredve beszélt.…..
kárárámaispj 2020.06.04 20:30:46
@CoolKoon: Nem. Én feltettem kérdést, amit nagyon elegámsan kikerülsz.
Valami bizonyítékot, hogy ez a rendőr rasszista lett volna. Olyan baszod, nincs, hogy valaki annyira utálja a négereket, hogy kamera előtt, arcát vállalva, megöl egyet, de eddig még soha az életben egy szóval sem jelezte, hogy utálná őket.
Márpedig se egy tanuvallomás, se egy nyilatkozat, se semmi nincs. Háromszor kapott szóbeli figyelmeztetést csúnya beszédért, meg degradáló beszédért, de még ott sem rasszista beszéd vagy viselkedés van. Szóval, van ez a rendőr, aki eddig semmi jelét nem mutatta, de valójában annyira rasszista, hogy fényes nappal, kamerák és tanuk előtt megöl egy négert. Gondolom neked ez sem sántít..

" feltételezem, hogy olyan dolgokban szívatják később őket, amik ezen minisztérium alá tartoznak. Pl. a kifizetetlen bírságokra hivatkozva nem adnak ki nekik személyi okmányokat, jogsit, útlevelet, személyit, forgalmit, nem regisztrálják az általuk vásárolt gépjárműveket stb"
" Ki van ez szépen találva"
:D:D:D Ja, szépen kitaláltad, jól átláttad a gonosz hatalom terveit. Hiszen az az érdeke mindenkinek, hogy a cigány rohadjon ott és bűnözzön. Nyilván ezért kötelező az iskolába járás, ezért tették a segélyt iskolalátogatástól függővé.
Még jó, hogy nem beszélsz marhaságokat.
Elmondjam az igazat? Fel vagy készülve rá?
Kvóta. A járőrnek volt egy havi büntetési kvótája, mert valamelyik okos kitalálta. Na, ha adott hónapban nem hozta, vagy csak simán lusta volt, vagy csak simán baromságnak tartotta az egészet, akkor a főtörzs kiment szépen és kiosztott néhány csekket olyanoknak akikről pontosan tudta, hogy sose fogják befizetni, és behajtani sem fogják tőlük soha.
Egy fasz rendszer volt, az tény, de ebben egy szem rasszizmus nincs.
De biztos logikusabb, mint a te - majd jól nem adunk okmányt a cigánynak muhahaha - kreálmányod.
kárárámaispj 2020.06.05 11:43:26
@CoolKoon:
"Kikerülöm, mert olyan egyértelmű bizonyítékokat kérsz számon rajtam (meg másokon), aminek a felkutatása a bíróságok feladata.'"

Akkor azt hiszem itt abba is hagyhatjuk. A kör bezárult, előbb kijelentetted, hogy márpedig rasszizmus, a bizonyítékot meg majd a bíróság hozza, akik fehérek, és rasszista férgek, szóval nem fognak felmenteni senkit.

Azért látom, teljesen átvette nálad az elmebaj az irányítást.
"A rasszista indíték leginkább az áldozat teljes semmibe vétele miatt valószínű" Nem semmibe volt véve, hanem kényszerítő eszközt alkalmaztak vele szemben.
"ha megteszik, azonnal ugrik a zöld kártyájuk/munkavállalói vízumuk" Tehát te komolyan úgy gondolod, hogy az amerikai rendőrségen a járőrök munkavállalói vízummal dolgoznak. :D:D Isten az égben, és ennyi ésszel, ennyi belelátással te itt élsz, és kommentelsz.
Próbálj meg zöldkártyával elmenni rendőrnek. Ja, mellesleg az nem rasszizmus, hogy ránézve egy ázsiaira rögtön azt feltételezed, hogy munkavállalói vízummal lehet csak az USÁban?

"Kézzel fogható bizonyíték egyelőre nincs. " - De te azért tudod, hogy mi történt. Már így jó előre.

Persze. Mindenkit bántanak a csúnya gonosz heteró fehér férfiak. No komment.

A kötelező iskolába járás látszatintézkedés? Nos, mi is volna a javaslat, hogy tanuljon a cigány? Fegyverrel körbevett tanulótábor? Vagy mi a szar?

A kvótáról annyit, hogy a gyorshajtási bírság kiszabásához mondjuk olyan kell, hogy radar. Tetszik érteni? Azt nem a mezei járőr csinálja, ráadásul teljesen automatizálva van. Kirakják és kész, a gép magától küldi Sopronba az adatokat. De te ezt sem tudtad.
Egyébként mesélj, a macskaszem meg lámpa hiánya nem közlekedésbiztonsági bírság?

Na, szóval maradjunk annyiban, hogy sötét vagy, mint a sötét emberek általában hiszel a konteókban. Az összes elméleted logikátlan, de azért ragaszkodsz hozzá. Tipikus ballib antifa vagy. :D:D:D

Szánalmas. És szomorú, hogy ennyi ésszel te elmész és a szavazatod annyit ér mint egy normális emberé...
kárárámaispj 2020.06.05 16:40:33
@CoolKoon: Tényleg nem hiszem, hogy lenne olyan érvelési hiba, amit még ne követtél volna el. Szalmabábtól a közvélekedésre való hivatkozáson át a személyeskedésig minden. Bravó :D:D
Persze, húzd elő azt is, hogy aki nem ért veled egyet, az rá akar térdelni mások nyakára.

"Nem lepne meg (tekintve, hogy az ürgéknek tisztára kínai neveik vannak"
Bolond ember, gondolkodjál már. Fegyveres szervezetbe külföldi munkavállalók?? Haló!! Tényleg semmi eszed nincs?
Tisztára kínai neveik vannak? Elmondok neked valamit. Mondjuk Friscoban élnek olyanok akiknek a nagyapjuk is ott született és nem tudnak angolul. Annyira kínai a nevük is.
Úgyhogy jó sötét vagy ehhez is :D

"Ahogy te is." Egy újabb érvelési hiba, a TE IS. :D:D
Az azért megvan, hogy te kijelentetted, hogy márpedig az esemény rasszizmus, én pedig kértem, hogy mutassál már bizonyítékot erre.
TE látod, érzed, tudod. Minden egyes mozzanatba belelátsz mindent, csak éppen semmi kézzelfoghatót nem vagy képes mutatni.

"Azt, hogy hiába fogja pártunk és kormányunk iskolába járatni a cigánygyerekeket, ha akkor se fognak tanulni."
Igen, hiszen a szüleik nem várják el tőlük, leszarják az iskolát.
"Nem véletlenül beszélnek a szakemberek mindenféle, ezt kiegészítő intézkedésről. És amúgy igen, voltak, akik felhozták a bentlakásos iskolákat ötletként..."
Így bizony. Hogy aztán harcos liberálisok ordíthassanak az anyától elszakított gyermekekről, a szegregációról, meg úgy un bloc a rasszizmusról. Ismerős, mi?

"Akkor me miről beszélsz?" Nem, nincsenek ilyenek. Ehhez sem értesz. :D

És igen, veled ellentétben jártam vidéken is meg városban is, és pontosan tudom, hogy a lámpa hiánya KURVÁRA balesetveszélyes. Úgyhogy lehet őket szépen büntetni, meg kell is.

" A magyar hivatalok packázásának több évszázados hagyománya egy hatalmas konteó csupán, az ezekről író rengeteg író mind-mind hazudott, ugye"
Esetleg tudnál idézni ezektől a rengeteg íróktól? Elég sokat olvastam, de hirtelen valahogy nem rémlik, hogy ki írt volna rasszista hivatalokról.

Az antifa szó bőven Trump elnökké választása előtt is benne volt a köznyelvben. De te erről sem hallottál.. A megboldogult Náczivadász.hu kb. 12 éve is ezzel poénkodott.
partizanbazis.blogspot.com/2009/

3.bp.blogspot.com/_j-PmLCvu3tk/SIhcXCi8MqI/AAAAAAAAAE4/e11HCRmRQac/s400/antina.jpg
Akár egy héttel ezelőtt is nehéz lett volna elképzelni, hogy lesz bármi mostanában, ami letaszítja a koronavírust a hírek éléről. Aztán jött egy brutális, halállal végződő rendőri intézkedés Minneapolisban és hirtelen égő utcákkal és összecsapásokkal lettek tele a híradók. Az amerikai nagyvárosban…..
kárárámaispj 2020.06.02 17:54:55
@dare:
"Mindig ez a hátratekert kéz, majd bilincs, jobb esetben okoskodás nélkül, rosszabb esetben morális okfejtések garmadájával találkozni fennhangon a biztos úr rögtönzött előadásmódjában (a biciklis nő nálunk) ."

1. Na, mégis hogy a bánatba kéne. Igazán lerajzolhatnád azt a szerinted megfelelő pózt, amiben a rendőr biztonságosan sérülés nélkül tarthatja a gyanúsítottat. Nem véletlen van a hátra tekert kéz kitalálva, így fél kézzel lehet tartani valakit, ha ellenáll akkor fizikai fájdalmat lehet neki okozni sérülés nélkül.
2. Azt is lerajzolhatnád, hogy hol kéne a bilincset rátenni, ha a háta mögött nem felel meg neked. A háta mögül nem tud elővenni fegyvert, nem tud ajtót kinyitni és nem tud támadni.
3. Tényleg marha jók a sokkolók meg altatólövedékek. Szerinted ugyanakkora adag kell egy 40 kilós 25 éves nő meg egy 140 kilós két méter magas néger altatásához, sokkolásához? Az rá van írva mindenkinek a homlokára, hogy mire allergiás, vagy pacemakere van-e?

Egy szóval nem mondom, hogy ezek a rendőrök jogosan jártak el. Pont az a baj, hogy túlzásba estek, nem tartották a szabályokat. De ettől nem a szabályok a rosszak.

4. A biciklis nőt Amerikában (meg egy rakat másik országban ) lelőtték volna, teljesen jogosan. Ugyanis az csak egy idióta agyában fordul elő, hogy átmegy a piroson, hazudik, aztán megtámadja a rendőrt. Aztán meg visít mint a malac, hogy jajj, fáj a karja. Marhára nem kéne idekeverni, remélem kap másfél évet, hogy átgondolhassa a liberális nézeteit.
kárárámaispj 2020.06.03 00:02:44
@dare: 1. Nem az ízlésük szerint színesítik, hanem a jogszabályokban megengedett és a kiképzésen elsajátított módokon.
A hátratekert kezet indokolt esetben alkalmazzák, sima alkoholszondánál nem.
2. Akit megmotoztak és nem állt ellen az pisztolyt nem fog előrántani, de ütni üthet. Hátul lévő kézzel nem.
Futni is tud. Próbálj meg hátrakötött kézzel.
3. Persze. Majd a rendőr ott totózik, hogy az elkövető hány kiló lehet, milyen a vérképe ránézésből, mert ha sok nyugtatót lő bele, akkor megpatkol. Nagyon életszerű.
4. Igen, ez a legjobb, hogy saját bevallásod szerint nincs fogalmad, hogy mi történt, de biztos, hogy a rendőr rosszul csinálta... Bravó.
Szóval, a picsa átment a piroson. Utána nem állt meg a rendőrnek. Utána hamis adatokat adott meg. Utána megrúgta a rendőrt. És Eztán a rendőr ne tegye harcképtelenné?
Egyébként nem szentbeszédet mondott neki, hanem felszólítja, hogy adja meg az adatait, illetve elmondja, hogy miért állítja elő. Ja, a picsa közben vonaglik, megpróbál kiszabadulni, meg visít mint a malac.
A hazai főváros egyik legikonikusabb tere nagyon szomorú eseményeknek volt szemtanúja a múlt hétvégén. Két fiatalt késelt halálra másik kettő, akik valószínűleg drog és alkohol befolyása alatt álltak. Egyáltalán nem normális az eset, hogy a város szívében ilyen megtörténhet. Azonban sajnos várható…..
kárárámaispj 2020.05.30 14:39:18
@math0:
"EZ HAZUGSÁG. több késeléses eset is volt, amikor vélhetően nem cigány volt az elkövető."
Na gyerünk köcsög, linket adjál. Amikor szőke kékszemű elkövetők késelnek az utcán.

"és még több olyan eset, amikor nem cigányok lövöldöznek, baltával vernek agyon, meg minden. nagyjából végül is lényegtelen, mivel öl a magyar."
Jajaj. Persze. A balliberált idióta agyadban te fasz, ott.
kárárámaispj 2020.05.30 17:49:09
kárárámaispj 2020.05.31 01:22:06
@apafej1:
í"Mátyást az utóbbi időben nehezen tartjuk egyensúlyban, hullámhegyek és -völgyek váltogatják egymást."
Láthatnánk egy példát a hullámhegyre?
Goli otok a titói Jugoszlávia legsötétebb bugyra. A „nép nevében”, legtöbbször bármiféle bírósági ítélet nélkül hurcoltak oda embereket 1944. október és 1953 között. Változatos okai voltak, hogy ki miért került oda, és ez az ok lehetett egyetlen vicc is. Így került a Goli otok poklába egy fiatal,…..
kárárámaispj 2020.05.27 15:43:51
@Drago Brutic1: És ha pont olyan volt? Sőt, ha jobb volt, akkor mi van?
Már bocs, de mi ez a erőszakpornó-vágy?
Ha elvisznek a francba, távol mindentől, ott vagy éveket a 4 fal között az nem elég szopás? Kellenek a részletek, hogy naponta hányat vertek, erőszakoltak, kínoztak és hogyan? Minek?