Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sara Solti

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik itthon tervezték a nyaralásukat, de szeretik mozgalmasan tölteni a vakációt, vagy csak hétvégi kimozdulást szeretnének, azoknak hoztunk pár kültéri múzeum lehetőséget. Nézzük is az első ajánlásunkat, ami nem más, mint Szentendre: Hazánk legnépszerűbb múzeuma a Szabadtéri Néprajzi Múzeum,…..
Megérkezett végre a jó idő és végre nem kell télikabátban útnak indulni. Hoztunk egy kedvelt helyet a kirándulni vágyóknak.   Visegrád A Dunakanyar szívében fekszik az egyik kedvenc helyünk, Visegrád. Magyarország egyik legkisebb városa, ami Pest megyében található. A vár két részből áll: alsó…..
Neked mi jut először eszedbe a februárról? Hideg, havas, latyakos idő, ahova jobb is, ha nem megy az ember. Inkább bent marad a házban, a melegben egy jó könyv vagy film társaságában. De még ne bugyoláljuk be magunkat a takaróba, hanem vessünk egy pillantást a körölöttünk levő rengeteg lehetőségre.…..
A januári időszakban is jót tesz a lelkünknek és testünknek egy kis kikapcsolódás a szabadban. A kirándulásokról a fagyos időben sem kell lemondanunk, ezért hoztunk egy kis segítséget, hogy hova érdemes ellátogatni. Eplény Eplény hallatán azonnal a sípályák jutnak az eszünkbe, de tudtad, hogy…..
Budget Napló December 2020.12.30 14:46:38
Talán csak a költészet és a poétikai eszközök tudják reprezentálni azt a látványt, ami egy téli kiránduláskor vár ránk.   Puskin így írt erről: “Ma kéklőn domborul a mennybolt,a hó leplén nincs csöppnyi szennyfolt, szűzen fehérlik rajt a fény; csak távol erdők barna fátyla, sötétlik a zöld…..
Jelenleg azt az időszakot éljük, amikor inkább belföldön utazunk, kirándulunk és pihenünk. A bakancslista végtelen, hiszen Magyarországon rengeteg szép hely található igazi kincsekkel. Hosszú hétvégére vagy csak egy rövid kirándulás erejéig, de a következő városokba érdemes ellátogatni a hely…..
  Ősszel a táj is megváltozik, minden megnyugszik és elcsendesedik. Ilyenkor a kirándulás is más, főleg a Villányi Borvidéken. Ha még nem jártál azon a területen, akkor érdemes elnézned, hiszen rengeteg látnivaló van.   Palkonya A 350 főből álló falu ma is hűen őrzi a régi hagyományokat. A…..
Hazánk a lombhullás idején is valódi ékszerdoboz. Nézzük, melyek azok a helyek, melyek ősszel is csodás arcukat mutatják és gyönyörű színekben pompáznak, így érdemes meglátogatni, ha egy kicsit kiszakadnánk a hétköznapok nyüzsgéséből.   Dobogókő A Dunakanyar szívében található Dobogó az egyik…..
Európa legnagyobb tavának tartják számon, mely a Zala folyóból torkollik, Svájchoz hasonló tájakkal rendelkezik és a magyar emberek többsége itt kapcsolódik ki a nyári időszakban. A Balaton a táptalaja történelmi erődöknek, víz alatti barlangoknak, borászatoknak, pincészeteknek, festői városoknak és…..
Hévíz A Gyógy-tó, Magyarország leghíresebb gyógyvárosának, Hévíznek a szívében található. A liliomokkal díszített gyógyító termálvíz elengedhetetlen a test és a lélek megújulásához. A pihentető szabadtéri gyógyfürdő élményén kívül ajánlott sétálni egyet a város körül, vagy egy rövid autóútra…..
Hortobágyi Nemzeti Park   A Hortobágyi Nemzeti Park hazánk első nemzeti parkja, melyet 1973. január 1-jén hozott létre az Országos Természetvédelmi Hivatal. Területe 82 000 hektár. 1999. november 30-án Marrákesben, az UNESCO Világörökség Bizottságának ülésén felvették a Hortobágyi Nemzeti Park…..
  Társasjáték Ebben az időszakban minden otthonban van végre elég  minőségi idő, amit együtt tölthettek a karanténban. Ásd elő a társasjátékokat a szekrény mélyéről, és már mehet is a parti! Mindenkinek megvan a kedvenc játéka, családi társasozáshoz kapd elő a Monopolyt, vagy a Cluedo-t, és…..
A személyszállításban a legfőbb szempontok között mindig ott szerepel a biztonság, a kényelem, valamint a gazdaságosság is. Előfordulhat, hogy valakinek saját autója nem alkalmas túl sok csomag elhelyezésére. Ilyen esetekben tökéletes megoldás a rövid távú autókölcsönzés, amely a 28 napnál rövidebb…..
Februári blogbejegyzésünk a flotta szolgáltatások előnyeiről szól. Miért éri meg a Budget flottaszolgáltatását választani? Most eláruljuk! Költségként elszámolható tartós bérleti díj, átlátható, tervezhető kiadások, a vállalat igényei szerint alakítható flotta - többek között ezt kínálja a Budget…..
A Budget Magyarország Mini Lease szolgáltatásának célja, hogy a rövid távú autóbérlésre elkötelezettség nélkül, rugalmas feltételekkel és alacsony díjakkal adjon lehetőséget. Nem lízing, de sokkal több egy hagyományos autóbérlésnél. Miért válassza a Mini Lease-t? /vagy/ Miért a Mini Lease a…..
Budget Napló October program guide 2019.11.22 12:05:48
There will be a sea of ​​brilliant programs in Budapest in October: exhibitions, festivals, concerts, film screenings, talks. We've collected a few for you, browse! World Press Photo Exhibition (September 19 - October 23, 2019) From 19 September to 23 October, the Hungarian National Museum will…..
Beköszöntött az ősz! Sokak számára ez egyet jelent a szürke hétköznapokba való visszatéréssel, legyen szó munkáról vagy iskoláról. Az igazi kocsi szerelmesek azonban tudják, hogy ilyenkor sem áll meg az élet. Lássuk, hogy milyen autós programokat, érdekességeket tartogat számunkra az idei…..
Nincs nyár Balaton nélkül! Augusztusi ajánlókban most magával ragadó balatoni programokról írunk nektek, melyeket vétek lenne kihagyni.     Jazz Fiesta Balatongyörök (augusztus 1., 8., 17.) Az immár 10 éve, egy házibuliból indult rendezvényen a jazz műfaja előtt tiszteleg egész Balatongyörök.…..
Júliusi programajánló Red Bull Air Race Idén július 13. és 14. között a Red Bull Air Race a Balaton partjára érkezik: a verseny a megszokott helyszínről Zamárdiba költözik. A lenyűgöző tópart, a zenei fesztiválok és a környék borvidéke miatt a versenysportok, főként a vízisportok szívükbe zárták…..
  A nyár és a szép idő kezdetével országszerte beindul a fesztiválszezon. Itt az idő, hogy te is útnak indulj és átérezd az igazi nyári hangulatot. Válaszd ki te is a kedvencedet, pakold be a bőröndödet és persze a napszemüvegedet és foglalj autót a Budgetnél, néhány kattintással!   Zebegény |…..
Top 6 bakancslistás autós úti cél A legkedveltebb autós úti céljaink itt vannak a szomszédban! A Budget Autókölcsönző legutóbbi kutatásából fény derül arra, hogy melyek azok a hazai és európai városok, amelyeket mi magyarok a leginkább kedvelünk, ahová a legszívesebben megyünk. Válaszd ki te is a…..
  A téli hónapokban a hideg ellenére rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családosokat, és mindazokat, akik szeretnének aktívan kikapcsolódni. Blogbejegyzésünkben most a top 3 téli programról írunk, melyeket kár lenne kihagyni. Korcsolyázás Elsőre bonyolultnak és veszélyesnek…..