Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiberblog Meghackelték a FIDESZ-t? 2019.12.03 14:18:56
„Az Igazság Ligája” nevet használó szervezet (vagy személy) jelentkezett azzal, hogy meghackelte a FIDESZ-t és a megszerzett adatokat több újságírónak is továbbították, valamint ígérik, hogy a megszerzett adatokat fokozatosan nyilvánosságra fogják hozni...
Az az egykori LMP-s budapesti elnök Moldován László egyelőre nem hajlandó visszalépni a budapesti hetedik kerületben a polgármester jelöltségtől. Pedig korábban ő is úgy nyilatkozott, hogy a fideszes polgármester káros a kerületnek. Ám indulásával komoly szívességet tesz neki. Még akkor is, ha…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.10.07 14:35:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ilyen hülyeséget honnan veszel? A bevándorlás mióta önkormányzati hatáskör, te hatökör?"

Honapok ota azzal kampanyol, az ellenzek, hogy nekik majd sajat egeszsegugyi, es oktatasi rendszeruk lesz, a kormanytol fuggetlenul. Sajat alkotmanyt akarnak. Es azt igerik, hogy a nyugdijasoknak, megemelt nyugdijat fognak fizetni. Onnalo, az orszagtol fuggetlen varosallamokat akarnak, az orszagos epitkezesekrol, beruhazasokrol is ok akarnak donteni(stadionstop). Mar csak az onnalo hadsereg hianyzik.
Ugy kepzelik, hogy az orszagtol fuggetlen varosokon belul, majd az illegalis bevandorlasrol is donthetnek, es akar a kormany ellenkezesevel szemben, illegalis bevandorlokat fognak behozni, letelepiteni. Hiszen errol egyeztetett Karacsony Gergely Timmermanssal.

Ezek nyilvan primitiv hazugsagok a reszukrol, de megis ezzel kampanyolnak, hulyitik az embereket.
Nem az a kérdés, hogy lesz-e válság, hanem az, hogy mikor. Ez a közgazdasági közhely határozza meg most az Orbán-kormány hívei és ellenfelei gondolkodását. Mintha mind a két oldal már a válság időszakára készülne, hiszen a kormány gazdaságélénkítésről, az ellenzék pedig a kormány által bőven…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.08.02 13:14:25
@Tzp: "Az emberek egy része azt hiszi, hogy a kormány jó gazdaságpolitikát folytat. "

Ugyan dehogy, a szemkilovetok idejeben sokkal jobb volt a gazdasag. Az hianyzik a magyaroknak, mert az Orban meg arra sem kepes, hogy sortuzet vezenyeljen a tuntetokre.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.06.26 19:39:02
@Dániel Galsai: "de ez persze nem várható el egy olyan mentálisan beteg gyűlölködőtől,"

Egyetértek, ezek tényleg szimplán elmebetegek. Valójában egyáltalán nem érdekli őket az ország, de még saját jolétük sem, vagy a valóság.
Elmebetegségük miatt, nem tudnak mást mint kényszeres vak gyülölettel tagadni a valóságot, amiért nem az történik, mint amit a beteg agyukban elképzelnek.
Orbán nem tudna olyan jolétet teremteni, amire ne ezzel a megszakítás néküli eszement gyülőlettel reagálnának. Sőt inkább csak tovább hergeli őket. Mert minnél inkább jobb helyzetbe kerül az ország, annál inkább távolodnak attól, hogy a BETEG TORZ VILÁGUK valaha is megvalósúl.
Ha Orbán holnaptól alanyi jogon aranytömböket osztogatna az embereknek, akkor még jobban gyűlölnék mint eddig.
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.05.27 23:12:03
@Ader Janos: Ez nem vicc. A liberálisok úgy érzik, ha nem verik őket hülyére, akkor már ők győztek. Elképesztő de tényleg ott tartanak, hogy az az eredmény ha csak laposra verik őket :)))))))))
3 dologgal is lábon lőtték magukat. ..
  Molnár Gyula Bangónétól kapta a selyemzsinórt. Ceglédi Zoltán politológus az MSZP élén bekövetkezett változásról (ATV, 2018. május 24.)   /”Képviselőkbe folytani a szót illendő?” Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes szocialista politikusok (Hír TV, 2019. február 18.)/ Gondolom, rögtönzött…..
A nacionalisták ellenségek, mert szét akarják verni az EU - hangsúlyozta a Bizottság elnöki tisztének néppárti várományosa;  A populisták ácsingózhatnak vezérszerepre Strasbourgban, csak éppen a közhangulat nem támasztja alá nagyra törő terveiket és éles belső ellentéteik is zavarják a saját…..
Kívülről is látszik, hogy egyre öregebbek a Fidesz hívei, a fiatalok inkább más pártokra voksolnak. Zelenszkij a sötét ló, mert amit idáig produkált az példátlan, csak az a kérdés mi jön ezután?  A nemrégiben küldött levélbomba után kiderült: egy szélsőjobbos amerikai félkatonai szervezet …..
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.17 05:26:01
@felső határ nincs: Ja, már csak az arabok és a szellemifogyatékosok szavaznak rájuk.
Nehéz értelmezni Orbán kormányprogrammá emelt lózungját a kereszténység megvédéséről. Ahhoz túlontúl farizeusok, hogy a hittételekre gondoljanak, a kultúrát pedig szemmel láthatóan csak a habonyi szájhagyományokból ismerik...
Nagyon vicces, amikor a demokrácia sírásójaként emlegetett fideszesek a demokrácia sírásójaként emlegetett Facebookot akarják megregulázni...
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.11 20:36:05
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.01 13:08:02
@Kispangit: "3 a 190 ellen, ezt nem magyarázzátok ki, Orbanisták (gondolom, ez úgy jött ki, hogy a magyarok nem szavazhattak)"

Orbánnak van annyi támogatottsága, es persze zsarolasi potencialja hogy 190-en mellette szavaztak. És csak 3 szelsoges liberalis szavazott ellene. Orban megmondta, ha nem az O akarata ervenyesul, es nem szavazzak meg az onkentes felfuggesztest, akkor kilep a neppartbol. Amugy termeszetesen a 12 fideszes kepviselo is megszavazta, az onkentes felfuggesztes, hiszen ok talaltak ki, hogy megmentve a neppart valasztasi kampanyat ideglenesen felfuggesztik magukat.